NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Da li u zadnja tri kola perspektivni juniori trebaju dobiti šansu ?

Anketa je završila: 20 svi 2026, 18:18.

DA
9
26%
NE
0
Nema glasova.
DA, određeni dio minutaže.
21
62%
Sa najjačim sastavom, rezultat je bitan zbog proslave prvog mjesta i posjete na stadionu.
4
12%

Ukupno glasova: 34

Avenija
Policija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

10 000 lagano ⏳ 3 dana
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Novi razglas kida, ima da se cuju pjesme od samog nedeljnog jutra pa do utakmice
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

phillies je napisao/la: 19 svi 2026, 17:23 U ovoj utakmici ovim igracima prijeti "opasnost" od treceg zutog kartona i eventualno propustanje utakmice sezone protiv Igmana :D

Sijamija
Delić
Durmo
Vardo
Smajlović
Babić
Hodžić
Fali ti i Šero ovdje.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Bilo bi šteta u subotu na ovoj zeničkoj trci uz koncert ne promovisati utakmicu i ne prodavati karte. Realno je da će biti prisutno oko 1500 takmičara i 4-5 000 posjetilaca plus subotnje veče. Ogromna masa ljudi i to sve aktivnih koje sport zanima tj i Čelikova ciljna skupina. Marketinški na mrežama i online mi se jesmo digli za čak možda i dva nivoa što je pozitivno( jedino fale možda sedmični izvještaji sa treninga i sponzorisanje ovih video najava do 100k pregleda) ostaje nam da još popravimo akcije na terenu tj ulici među ljudima jer siguran sam da 30% ciljane publike nema društvene mreže da sve isprate kao mi..Malo druženja sa igračima(zbog djece), prisutnost i reklama na manifestacijama u gradu gdje je masa ljudi poput ove subotnje trke, pozivi, flajeri, plakate ali širom grada jer ti imas Klopče npr kao najveću MZ sa 6000 stanovnika bez plakata a na jednoj tabli ispred istoka ili na carini 20 plakata, na radiju zenit piće reklame i pozivi sto je dobro, uglavnom rastemo i treba težiti ka većem levelu. A i svako od nas može barem objavu Čelika podijeliti ako ništa na stori ili po kafama i izlasku nametnuti pricu o Čeliku. Treba ovaj sjajan period koji će potrajati sve tamo nekada dok ne popusti euforija oko Premijer lige u idućih nekih 6 mjeseci maksimalno iskoristiti za popularizaciju Čelika i širenje naše baze koja je uistinu sve veća. Ovakve prilike su rijetke i ne smiju se propustiti. Očekujem 20 000 ljudi u iduce dvije utakmice.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Ne bi bilo lose da videe s instagrama i facebooka admin ne pusti i na tiktok. Na tu mrezu smo zaboravili. Kada se vec rade videi, pustanje na jos jednu mrezu ne uzima ni pola minute posla, a bili bi barem malo aktivni.
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Treba ovo treba ono ta prica je smorila ako sad nece da dodu ljudi ne moraju nikad . Jel to neke posebne najave trebaju za sampiona. Mi da igramo s barcelon trebala bi neka kampanja da se jel napuni stadion? Svi znaju za ove dvije utakmice i tjt
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

RealMadrid je napisao/la: 21 svi 2026, 10:24
phillies je napisao/la: 19 svi 2026, 17:23 U ovoj utakmici ovim igracima prijeti "opasnost" od treceg zutog kartona i eventualno propustanje utakmice sezone protiv Igmana :D

Sijamija
Delić
Durmo
Vardo
Smajlović
Babić
Hodžić
Fali ti i Šero ovdje.
U pravu si, on juri drugi komplet od tri zuta :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Rob88 je napisao/la: 21 svi 2026, 12:27 Treba ovo treba ono ta prica je smorila ako sad nece da dodu ljudi ne moraju nikad . Jel to neke posebne najave trebaju za sampiona. Mi da igramo s barcelon trebala bi neka kampanja da se jel napuni stadion? Svi znaju za ove dvije utakmice i tjt
Jučer si pozivao druge stvari :shock:
Rob88 je napisao/la: 19 svi 2026, 08:19
Sta je ovo oprt neko mrtvilo hajde malo da se krene praviti atmosfera imam osjecaj nekako kao usli smo tjt ne treeba vise nista. Strah me katastrofalne posjete protiv radnika i igamana ako ovako ostane a poznavajuci zenicu lako se to moze desit.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Pusti covjeka nek pise, vidis da smo svi u nekim prenosima 😁
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Svani nedeljoo
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Jos samo 2 utakmice, pa opet pauza. Kad pocinje ta pl, nemoj da moramo cekati august. Nek smo se rijesili one duge zimske pauze, djeca zaborave hodat dok pauza prodjem
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Izadjite na balkone, pozdravite šampione...
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Al mrzim kad neko ovako spama po temi
Tito1945
12. igrač

Post Postao/la Tito1945 »

Gdje je planirana proslava na Kamberovica polju ? Hoće li se neka bina postaviti ili nešto drugo ?
Nedelja , svi na Bilino 🖤❤️
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Opusteno braco, budite lagani :D Chill out...

Vjerujem da PL nece krenuti prije augusta zbog SP-a. Eto taman 01.08 subota, 20.45 Bilino Polje Čelik - Sarajevo. :rock:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori