24. kolo: NK Čelik - FK Radnik
24. kolo: NK Čelik - FK Radnik
Utakmica 24. kola WWin Prve lige FBiH između NK Čelik i FK Radnik.
Utakmica se igra u nedjelju 24.05.2026. godine s početkom u 17:30 sati.
Utakmica se igra u nedjelju 24.05.2026. godine s početkom u 17:30 sati.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Re: 24. kolo: NK Čelik - FK Radnik
Savez je odredio da se sve utakmice igraju u nedjelju 24.05. od 17:30. Barem im zvanično stoje takve info.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Da, sad sam dobio i ja info
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Fck Svz
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Nije loš termin jedino što Zeničani pobjegu nedjeljom van grada, vidjet cemo sad hoce li ispostovati sve ono što je klub uradio proteklih šest godina
Anketa za očekivanu posjetu
Sutkovic
Sivac Hodzic Masetic Smajlovic
Amoah Babic Jenjic
Sero King Sijamija
Klupa: Durmo, Jusic, Horic, Popovic, Palackic, Delic, Vardo, Sehic, Masic, Krehmic, Jamakovic.
Dati priliku Sehicu, Jusicu, Vardi, Krehmicu i Horicu/Popovicu.
Predikcija 3:1 strijelci Sero, King i Jenjic
Sivac Hodzic Masetic Smajlovic
Amoah Babic Jenjic
Sero King Sijamija
Klupa: Durmo, Jusic, Horic, Popovic, Palackic, Delic, Vardo, Sehic, Masic, Krehmic, Jamakovic.
Dati priliku Sehicu, Jusicu, Vardi, Krehmicu i Horicu/Popovicu.
Predikcija 3:1 strijelci Sero, King i Jenjic
Radnik nije losa ekipa ima dosta kvalitetnih igrača, treba ih ozbiljno shvatiti, naravno ako mislimo pobijediti. Nadam se ovi koji dobiju sansu od juniora da ce opravdati povjerenje
NK Čelik 3-1 FK Radnik
Lock.
Lock.