NK Čelik
Re: NK Čelik
Upravo tako, ovih deset dana treba da budu karnevalskog karaktera, da svi koji su bili na bilo koji nacin vezani za Čelik u proteklom periodu budu sretni i zadovoljni...Kakav umor kakvi bakraci, kad je ovo plod teskog rada i napora...valjda se sad treba uzivati u tim plodovima, od danas pa preko PL-a, pa do slijedeceg ljeta.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- BatistutA19
Jedno je negativa a drugo je realnost moj Avenija ,ja sam uvijek piso realnost i ovo ti je realnost ,ja sam umoran od tebe a kamoli od utakmicaAvenija je napisao/la: ↑19 svi 2026, 14:04 Bati nemoj mi samo ti širiti pesimizam molim te. Ti si jedini u zadnjih 10 godina napisao 14 000 puta i vjerovao da se "Čelik nikad ugasiti neće". Sad kad treba proslavit sve i nagraditi igrače i upravu i sve zaslužne kao umorili se. Nemoj molim te.
6 dana do utakmice dovoljno vremena da se sve digne na veći nivo. Prve vremenske prognoze kažu nedjelja, idealan dan za druženje i utakmicu. +25°C
![]()
Nikad nas nisam dizo ni visoko a ni spusto,sjecas li se na onom forumu kad je vecina pisala ova liga teska ,sudije odlucuju ko ce uci a ja sam piso kad budemo napali ulazak nema tih sudija i kluba koji ce nas zaustavit i kad ze Zenica digne .I za ovu sam sezonu sam piso kad su mnogi pisali necemo uci slaba pojacanja ,ja sam reko drugom da cemo pobjec 15 bodova ako zapnemo do kraja, imamo sad plus 14.
Vidjet cemo posjetu ove dvije utakmice ,ja mogu pisat realno a ti si moderator moras pisat kako ti Dino i Laudrup kazu ,ne mozes platau tek tako dobit
Avenija radi volonterski, i piše šta hoćeBatistutA19 je napisao/la: ↑19 svi 2026, 14:43Jedno je negativa a drugo je realnost moj Avenija ,ja sam uvijek piso realnost i ovo ti je realnost ,ja sam umoran od tebe a kamoli od utakmicaAvenija je napisao/la: ↑19 svi 2026, 14:04 Bati nemoj mi samo ti širiti pesimizam molim te. Ti si jedini u zadnjih 10 godina napisao 14 000 puta i vjerovao da se "Čelik nikad ugasiti neće". Sad kad treba proslavit sve i nagraditi igrače i upravu i sve zaslužne kao umorili se. Nemoj molim te.
6 dana do utakmice dovoljno vremena da se sve digne na veći nivo. Prve vremenske prognoze kažu nedjelja, idealan dan za druženje i utakmicu. +25°C
![]()
Nikad nas nisam dizo ni visoko a ni spusto,sjecas li se na onom forumu kad je vecina pisala ova liga teska ,sudije odlucuju ko ce uci a ja sam piso kad budemo napali ulazak nema tih sudija i kluba koji ce nas zaustavit i kad ze Zenica digne .I za ovu sam sezonu sam piso kad su mnogi pisali necemo uci slaba pojacanja ,ja sam reko drugom da cemo pobjec 15 bodova ako zapnemo do kraja, imamo sad plus 14.
Vidjet cemo posjetu ove dvije utakmice ,ja mogu pisat realno a ti si moderator moras pisat kako ti Dino i Laudrup kazu ,ne mozes platau tek tako dobitZiv ti meni i zdrav bio Avenija.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Pusti ti to, Bati vas je razotkrio... hahahahahahaha
Samo Čelik zenički !!!
-
KakhaKaladze
Tu bi se samo napravio ciganluk, ja kupio za Hadzice a ne mogu ic na Igman pa cu dat nekom kartu. Pa onda problemi na ulazu, ovaj prosao jednom s istom kartom pa naguravanje. Previse prostora za zloupotrebu za malo hajra. Nije da je karta 100KM pa da je neka usteda pravit paket. Mislim da za 5KM ustede ne vrijedi cuvat kartu 7 dana kod sebe. Onda ce neko izgubit kartu i doc zalit se kupio sam paket al sam onu izgubio, daj mi novu itd itd. Naravno neces doc ti al svakakve ciganije ima koja samo ceka neku rupu u sistemu da se iskoristi. Kako se kupovalo do sad tako i za ove dvije i cao.Avenija je napisao/la: ↑19 svi 2026, 13:08 Čelik Radnik 10 KM 8 KM 6 KM
Čelik Igman 10 KM 8 KM 6 KM
Paket ulaznica koji vrijedi za obje utakmice 15 KM 10 KM 8 KM.
Čisto mišljenje i neki marketinški trik, mislim da bi dosta ljudi došlo na obje utakmice i iskoristili ovo sniženje i da bi već uz Hadziće imali prodano i 2000 ulaznica za Igman.
Al mi ga zavuče
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa valjda u paketu bi se dobile dvije pojedinacne karte. Ne bi bila jedna karta za dvije utakmice. Mada sam i ja za to da se prodaju samo pojedinacne karte.KakhaKaladze je napisao/la: ↑19 svi 2026, 14:50Tu bi se samo napravio ciganluk, ja kupio za Hadzice a ne mogu ic na Igman pa cu dat nekom kartu. Pa onda problemi na ulazu, ovaj prosao jednom s istom kartom pa naguravanje. Previse prostora za zloupotrebu za malo hajra. Nije da je karta 100KM pa da je neka usteda pravit paket. Mislim da za 5KM ustede ne vrijedi cuvat kartu 7 dana kod sebe. Onda ce neko izgubit kartu i doc zalit se kupio sam paket al sam onu izgubio, daj mi novu itd itd. Naravno neces doc ti al svakakve ciganije ima koja samo ceka neku rupu u sistemu da se iskoristi. Kako se kupovalo do sad tako i za ove dvije i cao.Avenija je napisao/la: ↑19 svi 2026, 13:08 Čelik Radnik 10 KM 8 KM 6 KM
Čisto mišljenje i neki marketinški trik, mislim da bi dosta ljudi došlo na obje utakmice i iskoristili ovo sniženje i da bi već uz Hadziće imali prodano i 2000 ulaznica za Igman.
Kad smo vec kod karata, nadam se da ce se za PL podici nivo kontrole na ulazima. Ako je moguce na sezonske katre ubaciti QR kodove, osposobiti aplikaciju da moze raditi bez problema i kocenja kad su vece guzve, sto bi kontrolorima olaksalo posao a ljudima smanjilo nervozu. Al ovo kad dodje na red
Samo Čelik zenički !!!
-
KakhaKaladze
Doci ce na red prije nego sto mislis. Al sto bi se reklo stay tuned.phillies je napisao/la: ↑19 svi 2026, 15:16Pa valjda u paketu bi se dobile dvije pojedinacne karte. Ne bi bila jedna karta za dvije utakmice. Mada sam i ja za to da se prodaju samo pojedinacne karte.KakhaKaladze je napisao/la: ↑19 svi 2026, 14:50Tu bi se samo napravio ciganluk, ja kupio za Hadzice a ne mogu ic na Igman pa cu dat nekom kartu. Pa onda problemi na ulazu, ovaj prosao jednom s istom kartom pa naguravanje. Previse prostora za zloupotrebu za malo hajra. Nije da je karta 100KM pa da je neka usteda pravit paket. Mislim da za 5KM ustede ne vrijedi cuvat kartu 7 dana kod sebe. Onda ce neko izgubit kartu i doc zalit se kupio sam paket al sam onu izgubio, daj mi novu itd itd. Naravno neces doc ti al svakakve ciganije ima koja samo ceka neku rupu u sistemu da se iskoristi. Kako se kupovalo do sad tako i za ove dvije i cao.Avenija je napisao/la: ↑19 svi 2026, 13:08 Čelik Radnik 10 KM 8 KM 6 KM
Kad smo vec kod karata, nadam se da ce se za PL podici nivo kontrole na ulazima. Ako je moguce na sezonske katre ubaciti QR kodove, osposobiti aplikaciju da moze raditi bez problema i kocenja kad su vece guzve, sto bi kontrolorima olaksalo posao a ljudima smanjilo nervozu. Al ovo kad dodje na red![]()
Mozda Sehic dobije priliku za vikend,svakako smo usli u PL..Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑19 svi 2026, 12:26Jest jest, najvise je napravio a njega su najvise i cuvali i pribojavali se, a opet svaki put napravi razliku.likceze je napisao/la: ↑19 svi 2026, 00:13Jesil upratio koliko je Sehic pretrcao i da je u svakom opasnom napadu on ucestvovao i napravio nesto ?prisonbreak je napisao/la: ↑19 svi 2026, 00:01
Mene jucer Krehmic vise odusevio nego Sehic. Nisam gledao juniore do jucer, i govorim samo na osnovu jučerašnje utskmice
Ne moze se na osnovu jedne utakmice nista osporiti,jedan je kao krilni dao 11 golova a drugi kao spic duplo manje…
Sve to pise na transfermarktu,ko je pratio juniore zna da su ta dvojica najkvalitetnija sigurno,ali da Sehic odskace jer je kompletniji i konstantniji bio citavu sezonu.
Barem moje neko misljenje,mislim da je potencijal pokazao i odskocio od te generacije,ekipe kako god.
Meni je fascinantno koliko je za 2 god fizicki napredovao, misici, masa sve....pravo dobar igrac. On i br29 su fizicki odskakali od ostalih.
A i Krehmic mi je top, ima nesto u njemu kad gledas, ne zabija al ga ima svuda.
Steta bi bila ako ode iz kluba,bez prave prilike a ja mislim da bi se s njim moglo sta i potpisat iskreno
Daj tog Sehica ako ista valja da ga vidimo kakav je za prvi tim? Tako su i za Ahmetspahica govorili masina,ubica,gol masina,na kraju ispo trnokop bez štila,nidje veze ni znanja nije imao.
Nedeljom ce se igrati sva tri zadnja kola i sve u isto vrijeme. A subota bas i nije dobra kad je liga prvaka u 18 sati,niti valja igrat poslije lige prvaka niti prije. A sto se tice dijaspore dovoljno je da kupite svi po 5 karti i sretan vam put nazad u nedelju ujutro
Nedeljom ce se igrati sva tri zadnja kola i sve u isto vrijeme. A subota bas i nije dobra kad je liga prvaka u 18 sati,niti valja igrat poslije lige prvaka niti prije. A sto se tice dijaspore dovoljno je da kupite svi po 5 karti i sretan vam put nazad u nedelju ujutro
-
Luis Nazario da Lima
Ako ocekujes u prvoj tekmi gol i 2 asistencije onda jbgZamorano je napisao/la: ↑19 svi 2026, 16:03 Daj tog Sehica ako ista valja da ga vidimo kakav je za prvi tim? Tako su i za Ahmetspahica govorili masina,ubica,gol masina,na kraju ispo trnokop bez štila,nidje veze ni znanja nije imao.
Nedeljom ce se igrati sva tri zadnja kola i sve u isto vrijeme. A subota bas i nije dobra kad je liga prvaka u 18 sati,niti valja igrat poslije lige prvaka niti prije. A sto se tice dijaspore dovoljno je da kupite svi po 5 karti i sretan vam put nazad u nedelju ujutro![]()
Drugaciji je profil igraca od Ahmetspahica, kazem vec je fizicki napredovao vise nego Ahmetspahic i Palackic zajedno
Samo bez prevelikih ocekivanja
Treba dati sansu ko zasluzuje, pa da vidimo sta ce biti. Ovo je moje subjektivno misljenje.
Spominje se neki Freeman iz Zelje, zasto dat njemu da se razvija stranac kad imas svog, isto godina, isti kvalitet, sve isto.
U ovoj utakmici ovim igracima prijeti "opasnost" od treceg zutog kartona i eventualno propustanje utakmice sezone protiv Igmana
Sijamija
Delić
Durmo
Vardo
Smajlović
Babić
Hodžić
Sijamija
Delić
Durmo
Vardo
Smajlović
Babić
Hodžić
Samo Čelik zenički !!!
-
RealMadrid
Zato ovim putem najavljujemo veliku proslavu na Kamberovića polju nakon posljednje domaće utakmice protiv FK Igman Konjic. I neka bude jasno – ne slavimo samo povratak u Premijer ligu, slavimo pobjedu jedne ideje, jedne borbe i jednog zajedništva koje je prije više od deset godina dalo obećanje Čeliku – da ćemo uspjeti.

Ko nije zaplako' na tekst nije navijačRealMadrid je napisao/la: ↑19 svi 2026, 17:28 Zato ovim putem najavljujemo veliku proslavu na Kamberovića polju nakon posljednje domaće utakmice protiv FK Igman Konjic. I neka bude jasno – ne slavimo samo povratak u Premijer ligu, slavimo pobjedu jedne ideje, jedne borbe i jednog zajedništva koje je prije više od deset godina dalo obećanje Čeliku – da ćemo uspjeti.
![]()
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Mislim da smo dobili novi razglas na stadionu. Barem mene probudi, taman da odmorim.. Lijepo se čuje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE