Odinaka moze. Kad god sam ga gledao u Stupcanici i Zelji bio mi je top. Kude ga ljudi cesto, ali mislim da moze biti igrac za PL.
Temim jeste upgrade u odnosu sta imamo, ali mislim da nije za PL. Mozda kao rezerva maksimalno.
Odinaka moze. Kad god sam ga gledao u Stupcanici i Zelji bio mi je top. Kude ga ljudi cesto, ali mislim da moze biti igrac za PL.
Po meni isto odličan igrač,ali budimo realni ljudi!Odinaka ima više inostranih ponuda,Željezničmar ga ne može zadržati,a da dođe kod nas
Ne iznositi laži!KakhaKaladze je napisao/la: ↑18 svi 2026, 15:19 Mi se mozemo nadati da zakacimo dobru drugu klasu igraca i to je nasa realnost. Platom necemo biti blizu nikome i sigurno je da necemo biti prva opcija nikome ko bude imao vise ponuda. Moliti Boga da ubodemo s igracima koje nije neko drugi pokupio. Ja sam siguran da necemo moci parirati platom Posusju npr il Radniku a da ne pricamo o ekipama iz vrha. Zato se ne treba zanositi s imenima poput Odinake jer je realnost da ga nece Zeljo moc zadrzati a ne da predje kod nas. Plafon ti je dovest nekog s klupe Zelje, Sarajeva, Borca. Ko je igrao u prvih 11 u ovim ekipama a slobodan je, nemojte ni sanjat o njima, to su cifre koje ce pojest pola naseg budzeta. Ciljat Rudar i Slogu za sad, probat nesto otet dok nisu razabrali ovi iz vrha sve sto valja a onda gledat dalje.
Ja cu bit presretan da mi mozemo dat 10k plate iduce sezone. 80% igraca naravno iz prvih 11, ima preko 7k u Posusju i Radniku. Jel ti mislis da ce u Celiku sljedece sezone igraci u prvih 11 imat te plate? Ja mislim da nece a volio bih da imaju.laudrup je napisao/la: ↑18 svi 2026, 15:29Ne iznositi laži!KakhaKaladze je napisao/la: ↑18 svi 2026, 15:19 Mi se mozemo nadati da zakacimo dobru drugu klasu igraca i to je nasa realnost. Platom necemo biti blizu nikome i sigurno je da necemo biti prva opcija nikome ko bude imao vise ponuda. Moliti Boga da ubodemo s igracima koje nije neko drugi pokupio. Ja sam siguran da necemo moci parirati platom Posusju npr il Radniku a da ne pricamo o ekipama iz vrha. Zato se ne treba zanositi s imenima poput Odinake jer je realnost da ga nece Zeljo moc zadrzati a ne da predje kod nas. Plafon ti je dovest nekog s klupe Zelje, Sarajeva, Borca. Ko je igrao u prvih 11 u ovim ekipama a slobodan je, nemojte ni sanjat o njima, to su cifre koje ce pojest pola naseg budzeta. Ciljat Rudar i Slogu za sad, probat nesto otet dok nisu razabrali ovi iz vrha sve sto valja a onda gledat dalje.
Inače bih izbrisao ali ostavit ću ovaj post. Ne možeš napisati da si siguran da nećemo moći parirati, a ne znaš situaciju u klubu.
Čelik će parirati finansijski konkurentima u borbi za sredinu tabele i opstanak u drutšvu najboljih. Čelik se neće razbacivati parama i davati nenormalne plate koje niti jedan fudbaler u našoj ligi ne zaslužuje.
A ti misliš da svi daju 10k platu? Odakle ti informacije? Ko ti je izvor?KakhaKaladze je napisao/la: ↑18 svi 2026, 15:39Ja cu bit presretan da mi mozemo dat 10k plate iduce sezone. 80% igraca naravno iz prvih 11, ima preko 7k u Posusju i Radniku. Jel ti mislis da ce u Celiku sljedece sezone igraci u prvih 11 imat te plate? Ja mislim da nece a volio bih da imaju.laudrup je napisao/la: ↑18 svi 2026, 15:29Ne iznositi laži!KakhaKaladze je napisao/la: ↑18 svi 2026, 15:19 Mi se mozemo nadati da zakacimo dobru drugu klasu igraca i to je nasa realnost. Platom necemo biti blizu nikome i sigurno je da necemo biti prva opcija nikome ko bude imao vise ponuda. Moliti Boga da ubodemo s igracima koje nije neko drugi pokupio. Ja sam siguran da necemo moci parirati platom Posusju npr il Radniku a da ne pricamo o ekipama iz vrha. Zato se ne treba zanositi s imenima poput Odinake jer je realnost da ga nece Zeljo moc zadrzati a ne da predje kod nas. Plafon ti je dovest nekog s klupe Zelje, Sarajeva, Borca. Ko je igrao u prvih 11 u ovim ekipama a slobodan je, nemojte ni sanjat o njima, to su cifre koje ce pojest pola naseg budzeta. Ciljat Rudar i Slogu za sad, probat nesto otet dok nisu razabrali ovi iz vrha sve sto valja a onda gledat dalje.
Inače bih izbrisao ali ostavit ću ovaj post. Ne možeš napisati da si siguran da nećemo moći parirati, a ne znaš situaciju u klubu.
Čelik će parirati finansijski konkurentima u borbi za sredinu tabele i opstanak u drutšvu najboljih. Čelik se neće razbacivati parama i davati nenormalne plate koje niti jedan fudbaler u našoj ligi ne zaslužuje.
Pa brate eto ti finansijski izvjetaji zvanicni. Svi se slazu i ti prvi da nisu tacni i da su brojke vece. I po tim prikazanim brojkama dolazis do ovih brojki koje sam naveo a gdje je tu jos ziva lova koja se daje koja nigdje nije prikazana. I jesam li rekao da daju svi? Govorim orijentaciono kolko ce ti neko trazit da dodje. Poenta je prosta da ako ti ponudis 5k a neki drugi klub ponudi 10, ti nemas sta trazit u toj trci, nit treba da trazis.laudrup je napisao/la: ↑18 svi 2026, 15:41A ti misliš da svi daju 10k platu? Odakle ti informacije? Ko ti je izvor?KakhaKaladze je napisao/la: ↑18 svi 2026, 15:39Ja cu bit presretan da mi mozemo dat 10k plate iduce sezone. 80% igraca naravno iz prvih 11, ima preko 7k u Posusju i Radniku. Jel ti mislis da ce u Celiku sljedece sezone igraci u prvih 11 imat te plate? Ja mislim da nece a volio bih da imaju.laudrup je napisao/la: ↑18 svi 2026, 15:29
Ne iznositi laži!
Kad budeš imao slobodnog vremena uđi u svoje postove na ovom forumu i pogledaj da ti je 700 postova u negativnom kontekstu i pesimizmu.KakhaKaladze je napisao/la: ↑18 svi 2026, 15:46Pa brate eto ti finansijski izvjetaji zvanicni. Svi se slazu i ti prvi da nisu tacni i da su brojke vece. I po tim prikazanim brojkama dolazis do ovih brojki koje sam naveo a gdje je tu jos ziva lova koja se daje koja nigdje nije prikazana. I jesam li rekao da daju svi? Govorim orijentaciono kolko ce ti neko trazit da dodje. Poenta je prosta da ako ti ponudis 5k a neki drugi klub ponudi 10, ti nemas sta trazit u toj trci, nit treba da trazis.laudrup je napisao/la: ↑18 svi 2026, 15:41A ti misliš da svi daju 10k platu? Odakle ti informacije? Ko ti je izvor?KakhaKaladze je napisao/la: ↑18 svi 2026, 15:39
Ja cu bit presretan da mi mozemo dat 10k plate iduce sezone. 80% igraca naravno iz prvih 11, ima preko 7k u Posusju i Radniku. Jel ti mislis da ce u Celiku sljedece sezone igraci u prvih 11 imat te plate? Ja mislim da nece a volio bih da imaju.
Imao sam vise pozitivnih objava nego 80% ljudi koji pisu ovdje, sputavao sam negativu ovdje kad je vecina pljuvala al elem nebitno hajd. Na forumu vlada klasicni sistem krda, kad krene val pozitive svi pisu pozitivno, kad krene val negative svi pisu negativno ako iskaces iz toga i imas svoj stav onda bode oci i vodis rasprave. Ovdje mnogi pisu doci ce 15 novih igraca, treba sve rasjerat, ostavit 3 4 imena. Evo ja cu napisat da nece doci vise od 10 imena maksimum maksimuma, pa cemo se osvrnut kad krene PL. Ja necu diskutovat vise na ovu temu jer ocigledno po tebi sirim negativu. Daj Boze najiskrenije da imamo da svima damo po 10k i da imamo projektovanih 4 miliona budzeta sto su ovdje mnogi napisali da je neka dovoljna cifra. Ja cu biti prezadovoljan.laudrup je napisao/la: ↑18 svi 2026, 15:49Kad budeš imao slobodnog vremena uđi u svoje postove na ovom forumu i pogledaj da ti je 700 postova u negativnom kontekstu i pesimizmu.KakhaKaladze je napisao/la: ↑18 svi 2026, 15:46Pa brate eto ti finansijski izvjetaji zvanicni. Svi se slazu i ti prvi da nisu tacni i da su brojke vece. I po tim prikazanim brojkama dolazis do ovih brojki koje sam naveo a gdje je tu jos ziva lova koja se daje koja nigdje nije prikazana. I jesam li rekao da daju svi? Govorim orijentaciono kolko ce ti neko trazit da dodje. Poenta je prosta da ako ti ponudis 5k a neki drugi klub ponudi 10, ti nemas sta trazit u toj trci, nit treba da trazis.
Jesi li vidio naš finansijski izvještaj? Znaš li projekcije našeg budžeta za narednu sezonu? Hmm, puno pričanja napamet javno i unošenja negative.