Ovdje bi se sad mogli pisat romani i ne zna covjek sta da pise o cemu jer ako krenes od Kantona ponesu emocije ode komentar na 5 metara

a ali milina mi citat svakog ,odprilike 90% se slazemo svi o svemu.
Ja sam reko ako budemo igrali jako do kraja da cemo pobjec 15 bodova drugom to samo da se citiram ali bez mojih tih komentara mrsko mi to trazit.
Sto se tice igraca treba ih pustit svi da uzivaju ove dane i slave ,uglavnom Regoje trener a sa Sutkovicem bi pokuso da bude 1 golman ali definitivno svi koji ostanu trebaju maximalno pojacat sve da jos budu bolji a sad o imenima ,treba prvo vidjet sta mi mozemo dovest i kolikomce finansije dozvolit..
Realan treba bit cilj opstanak u ligi ,isto sto smo postepeno isli od Kantona do Wwin lige BiH ,isto tako postepeno u Wwin ligi treba planski i sa ciljem,nikakva nerealna ocekivanja ,mastanja su dozvoljenja to je sve besplatno i onda se vrati u realnost brzo ..
Poseban respekt za Robijase njima kapa do poda ali i ostale navijace koji su pratili Robijase i kod kuce i u gostima i hvala svakom ko je i marku dao i kupio kartu.
Moram zakocit ode komentar na 3 metra

Uzivajte ljudi,ljeto iz snova Celik u Wwin ligi BIH

a reprezentacija na svjetskom