NK Čelik
Re: NK Čelik
Sretno Čelik sretno Robijo i sretno svima koji su velika podrška Čeliku i na gostovanjima. Nadam se da vas čekamo sa srećom i osmijehom večeras.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Zenicanin988
Kako ruzna rijec , cuj restjeratRubikovaKocka je napisao/la: ↑16 svi 2026, 08:08Bas tako. Valja prvo rastjerati ovih minimum 80% igrača koji nemaju šta tražiti u Čeliku, valja naći pojačanja pa sve to uigrati za 2 mjeseca i početka lige ... Ogromni izazovi za upravu.Truhlo je napisao/la: ↑15 svi 2026, 23:10 Ogroman uspjeh će biti samo ostanak u PL. Prve dvije sezone su najteže dok se ne ostvari ta stabilnost, biće tu puno turbulencija, uspona i padova. Nije to ona stara traljava PL, puno ozbiljnije je to sad i zahtjevnije. Sama činjenica da moraš biti među 8 ekipa u državi da izboriš ostanak u ligi dovoljno govori. Ne znam tačnu brojku, al kroz historiju igranja PL pa sigurno pola osigranih sezona nam je bilo ispod 8. mjesta.
Doduše ovo je sad zdrav klub, pa ćemo vidjeti. Sigurno da imamo potencijal da nadmašimo Velež i ove rezultate koje su oni ostvarili u zadnjih par godina.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
RealMadrid
-
RealMadrid
Hoće li kiša pokvariti večerašnje slavlje?
U životu sam naučio da nikad ali nikad ne podcjenjute protivnika. Jer njima otpisanima to daje veći motiv i volju, želju dok mi postajemo bahati kao da je već utakmica završila. Vidjeli ste kako Italija prodje gigant protiv male Bosne. Ne treba se radovati unaprijed. Uvijek se može nešto naučiti iz tuđih grešaka.
Hajde da se prvo plasiramo pa onda da slavimo. I danas po ovoj kiši i nevremenu na plastici protiv nabrijanog protivnika moras igrati kao da igraš finale LP na 150% zalaganja i borbe za pozitivan rezultat. Nema podcjenjivanja.
Hajde da se prvo plasiramo pa onda da slavimo. I danas po ovoj kiši i nevremenu na plastici protiv nabrijanog protivnika moras igrati kao da igraš finale LP na 150% zalaganja i borbe za pozitivan rezultat. Nema podcjenjivanja.
-
Guest.1945
Negdje sam pročitao da će danas biti stream.
-
carsija072
Pa ovi novi sponzori
Sretno momci danas da osiguramo akobogda titulu 

- BatistutA19
Sretno danas Celik sretno Robijo i kapa do poda po ovom nevremenu otic i da sve ovo zavrsimo 

Sto se tice autobusa bas prelijep a ovo termini ja ne znam da li se igraju posljednja 2 ili 3 kola svi u isto vreme a sto se tice lige prvaka i finale moze igrat ko hoce i kad god hoce tad se bira samo Čelik ako se poklopi dan i termin apsolutno mi svejedno ,zna se sta se tada gleda .

Sto se tice autobusa bas prelijep a ovo termini ja ne znam da li se igraju posljednja 2 ili 3 kola svi u isto vreme a sto se tice lige prvaka i finale moze igrat ko hoce i kad god hoce tad se bira samo Čelik ako se poklopi dan i termin apsolutno mi svejedno ,zna se sta se tada gleda .
-
RealMadrid
Čelik: Šutković, Hodžić, Jusić, Sijamija, Šero, Smajlović, Babić, Mašić, King, Mašetić, Amoah.
Biće do gole kože ,ali za LikČe ništa nije teško