NK Čelik
Re: NK Čelik
Ako Posusje bude tim koji ispada, onda iz Federalke ce ispasti dva kluba. U suprotnom jedan tim ide u treci rang takmicenja. A mozda i niko ne ispadne, ako ovi iz treceg ranga ne budu imali licence za Federalku.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Kontras'88
I sta bi na kraju?
Jedna sezona kantona, dvije sezone druge federalne i tri sezone prve federalne.. jesam li dobro prebrojao?
Jedna sezona kantona, dvije sezone druge federalne i tri sezone prve federalne.. jesam li dobro prebrojao?
Za 4 godine osvajamo premijer ligu, to je to.
26/27 stabilizacija i opstanak
27/28 napad na evropu
28/29 kup
29/30 titula
26/27 stabilizacija i opstanak
27/28 napad na evropu
28/29 kup
29/30 titula
De budi realan vidim da te je uhvatila euforija, napad na evropu tek u najboljem slučaju za nekih 5 godina
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Pa ti se vjerovatno vodis ovim kada su na 10 bodova prednosti ovdje kukali da nema sanse da udjemo. Sa ovakvim nacinom rada, i ovom putanjom smatram da je ovo sasvim realan plan.
Ne nego gledam sa financijske strane unutar PL kako koliko šta i nakon prve sezone (kad se izbori opstanak) sve će ići lakše naravno, ali toliko brzo ne.
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
-
RubikovaKocka
Daj da mi ne ispadnemo iz PL nazad,
bio bi zadovoljan.
bio bi zadovoljan.
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 15 svi 2026, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ogroman uspjeh će biti samo ostanak u PL. Prve dvije sezone su najteže dok se ne ostvari ta stabilnost, biće tu puno turbulencija, uspona i padova. Nije to ona stara traljava PL, puno ozbiljnije je to sad i zahtjevnije. Sama činjenica da moraš biti među 8 ekipa u državi da izboriš ostanak u ligi dovoljno govori. Ne znam tačnu brojku, al kroz historiju igranja PL pa sigurno pola osigranih sezona nam je bilo ispod 8. mjesta.
Doduše ovo je sad zdrav klub, pa ćemo vidjeti. Sigurno da imamo potencijal da nadmašimo Velež i ove rezultate koje su oni ostvarili u zadnjih par godina.
Doduše ovo je sad zdrav klub, pa ćemo vidjeti. Sigurno da imamo potencijal da nadmašimo Velež i ove rezultate koje su oni ostvarili u zadnjih par godina.
Ma samo kamp napraviti, doveti trenere profesionalce platiti njih trojicu,petoricu obezbjediti uslove i uigravati i praviti igrace.
Da se mene pita ja bi tu strategiju izabrao.
Sto se tice sljedece sezone u Pl vec sam pisao a mnogi su zaboravili gdje se vracamo i kakve su tu nacionalisticke podjele i,kako savez funkcionise i sudijske nepravde,zabrane gostovanja itd tako da ce nam puno zivaca trebati jer pravde ni pod razno tamo nema.
Ostavio bi vecinu ugraca doveo sedam do deset pojacanja i borba moze da pocne
Da se mene pita ja bi tu strategiju izabrao.
Sto se tice sljedece sezone u Pl vec sam pisao a mnogi su zaboravili gdje se vracamo i kakve su tu nacionalisticke podjele i,kako savez funkcionise i sudijske nepravde,zabrane gostovanja itd tako da ce nam puno zivaca trebati jer pravde ni pod razno tamo nema.
Ostavio bi vecinu ugraca doveo sedam do deset pojacanja i borba moze da pocne