NK Čelik
-
Guest.1945
Re: NK Čelik
Fanshop, food & drink rade punom parom.Kad god dođem neko je kupuje u fanshopu, a prodaja hrane i pića ubi gore.Ne znam ima li na istoku isto tako ali bi valjalo pravo da se proširimo ko osmansko carstvo.
Poslao sam ja njemu cijelu utakmicu pa nek skida koji dio god hoće. Neko je postavio na YouTube snimak.
@almire vlogeru

@almire vlogeru
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jos kad u potpunosti preuzmemo fanshop, a joooj, gdje ce nam kraj biti.Guest.1945 je napisao/la: ↑12 svi 2026, 19:36 Fanshop, food & drink rade punom parom.Kad god dođem neko je kupuje u fanshopu, a prodaja hrane i pića ubi gore.Ne znam ima li na istoku isto tako ali bi valjalo pravo da se proširimo ko osmansko carstvo.
Kakav je ugovor sa Macronom, hocel bit kakvo mijenjanje dobavljaca opreme, jer i ovo nije direktno preko Macrona. Imate kakvih zelja, samo da nije kelme
-
Guest.1945
Ma sto prije i onda online omogućiti.Ovako dok dođem pokupovaše sve, a i za rođendan raja vec zna sta mi naručitiRedbull je napisao/la: ↑12 svi 2026, 20:03Jos kad u potpunosti preuzmemo fanshop, a joooj, gdje ce nam kraj biti.Guest.1945 je napisao/la: ↑12 svi 2026, 19:36 Fanshop, food & drink rade punom parom.Kad god dođem neko je kupuje u fanshopu, a prodaja hrane i pića ubi gore.Ne znam ima li na istoku isto tako ali bi valjalo pravo da se proširimo ko osmansko carstvo.
Kakav je ugovor sa Macronom, hocel bit kakvo mijenjanje dobavljaca opreme, jer i ovo nije direktno preko Macrona. Imate kakvih zelja, samo da nije kelme![]()
Imam zelju da domaci dres ostane barem jos jednu sezonu jer je toliko dobar i sumnjam da mozemo dobiti bolji.Redbull je napisao/la: ↑12 svi 2026, 20:03Jos kad u potpunosti preuzmemo fanshop, a joooj, gdje ce nam kraj biti.Guest.1945 je napisao/la: ↑12 svi 2026, 19:36 Fanshop, food & drink rade punom parom.Kad god dođem neko je kupuje u fanshopu, a prodaja hrane i pića ubi gore.Ne znam ima li na istoku isto tako ali bi valjalo pravo da se proširimo ko osmansko carstvo.
Kakav je ugovor sa Macronom, hocel bit kakvo mijenjanje dobavljaca opreme, jer i ovo nije direktno preko Macrona. Imate kakvih zelja, samo da nije kelme![]()
A za buducnost nastaviti trend pola pola uz sitne korekcije i promjene.
Bravo, custom made jubilarni, realno prekucali s dresom obavezno neka ga još prvu sezonu povratnicku u PL.Rz88 je napisao/la: ↑12 svi 2026, 20:39Imam zelju da domaci dres ostane barem jos jednu sezonu jer je toliko dobar i sumnjam da mozemo dobiti bolji.Redbull je napisao/la: ↑12 svi 2026, 20:03Jos kad u potpunosti preuzmemo fanshop, a joooj, gdje ce nam kraj biti.Guest.1945 je napisao/la: ↑12 svi 2026, 19:36 Fanshop, food & drink rade punom parom.Kad god dođem neko je kupuje u fanshopu, a prodaja hrane i pića ubi gore.Ne znam ima li na istoku isto tako ali bi valjalo pravo da se proširimo ko osmansko carstvo.
A za buducnost nastaviti trend pola pola uz sitne korekcije i promjene.
-
Luis Nazario da Lima
Adidas samo, nedostizni vjerovatno ili preko neke nase legende doci do dobrog deal-a.Redbull je napisao/la: ↑12 svi 2026, 20:03Jos kad u potpunosti preuzmemo fanshop, a joooj, gdje ce nam kraj biti.Guest.1945 je napisao/la: ↑12 svi 2026, 19:36 Fanshop, food & drink rade punom parom.Kad god dođem neko je kupuje u fanshopu, a prodaja hrane i pića ubi gore.Ne znam ima li na istoku isto tako ali bi valjalo pravo da se proširimo ko osmansko carstvo.
A ako ne mozemo njih onda Castore, Dinamo igra u njihovoj opremi i top izgleda.
Dobar je i Macron kad imas direktnu suradnju.
Ma mozes zaboraviti odmah adidas. Macron je dobar kad imas direktnu suradnju, mozda preuzmemo i to nakon fanshopa. Ima ovih manjih dobavljaca, bitno da je da mogu napraviti specijalno izdanje samo za nasLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑12 svi 2026, 20:57Adidas samo, nedostizni vjerovatno ili preko neke nase legende doci do dobrog deal-a.Redbull je napisao/la: ↑12 svi 2026, 20:03Jos kad u potpunosti preuzmemo fanshop, a joooj, gdje ce nam kraj biti.Guest.1945 je napisao/la: ↑12 svi 2026, 19:36 Fanshop, food & drink rade punom parom.Kad god dođem neko je kupuje u fanshopu, a prodaja hrane i pića ubi gore.Ne znam ima li na istoku isto tako ali bi valjalo pravo da se proširimo ko osmansko carstvo.
A ako ne mozemo njih onda Castore, Dinamo igra u njihovoj opremi i top izgleda.
Dobar je i Macron kad imas direktnu suradnju.
Treba provjeriti do kad traje ovo sa fundusom.
Pronasao, do avgusta 2026 vazi ugovor. Opa, mozda u pl, budu novi dresovi, ali se moze i u ovima odigrati prva sezona, steta bi ih bilo nakon pola sezone mijenjati.
-
Luis Nazario da Lima
Pogledaj Eintraht dresove Adidas, kako bi nam legli jbt....znamo svi da je nedostizno ali se nadam nekada.
Gledao sam tekmu na MYTV i sad gledao navijanje Robijasa na yutubu postavljeno! Pa sta je ono majko mila koja strahota pigotovo od 18.30 minuta,vrhunski. Na MYTV ne cuje se 30% navijanja i buke!
I ovaj video sto je klub izbacio je cisto savrsenstvo!
Svaka cast.
I ovaj video sto je klub izbacio je cisto savrsenstvo!
Svaka cast.
-
prisonbreak
Ja koliko znam ide se u preuzimanje fanshopa, i da je vec u proceduri.
Ma samo bahato idemo i poslije ove sezone...Jaki smo i postajemo sve jaci.
Poceli smo i sarajevske firme kao sponzore "čekirati"
Poceli smo i sarajevske firme kao sponzore "čekirati"
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."