NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

U slučaju ovjere prvog mjesta u Tuzli dolazite li pred istok BP da dočekamo igrače u velikom broju?

Anketa traje do: 15 svi 2026, 21:41.

Da, neka Zenica gori, zaslužili smo!
16
59%
Ne, ali dolazim na zvaničnu proslavu protiv Igmana.
11
41%

Ukupno glasova: 27

Redbull
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

Zapad u ekstazi
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Sutkovic igrac utakmice!!!
Dize se prasina
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Sutkovic ko Coutrois u finalu LP 2022.

Teska igra do gola, vidi se da smo pod pritsikom rezultata bili, kad smo zabili sve dalje je bilo rutiniranje.
Srce, čast i ponos!
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Ma dobro je bod protiv Tuzle city i slavlje može početi kako treba😁😁
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Kako ce tek protiv igmana da bude..
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Delegat upiso 7000.
Kako stojimo sad sa posjetom?
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Može li neko ukratko da napiše o tekmi.Broj gledalaca,atmosfera,najbolji igrači...U Siminom Hanu ovjera titule,al sam čuo da zbog malog kapaciteta stadiona nastoje da nam zabranu dolaska uvedu.Jel istina ne znam,kažem šta,sam čuo.
Cr7legia
12. igrač

FRLegioen je napisao/la: 10 svi 2026, 20:25 Može li neko ukratko da napiše o tekmi.Broj gledalaca,atmosfera,najbolji igrači...U Siminom Hanu ovjera titule,al sam čuo da zbog malog kapaciteta stadiona nastoje da nam zabranu dolaska uvedu.Jel istina ne znam,kažem šta,sam čuo.
Mali je stadion tamo ali da će biti zabrana dolaska ne vjerujem.
OKK Čelik 54🖤❤️
Cr7legia
12. igrač

R0B1J4SH je napisao/la: 10 svi 2026, 20:25 Delegat upiso 7000.
Kako stojimo sad sa posjetom?
Htio je upisati 6000 ali eto prepravio je :lol:
OKK Čelik 54🖤❤️
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

Obzirom na dnevni termin i nedjelju posjeta fenomenalna.
@frlegion Šutković opet igrač utakmice sigurno što je malo zabrinjavajuće da na domaćem terenu zaredom bude dva puta
Onaj jedan od dvojice sto sam rekao da ih necu spominjati najgori igrač..prvo neka se najede hljeba pa neka onda trenira.
Iskreno do gola atmosfera prekoša, samo se Robijaši čuli, nakon golova sve eksplodiralo i do kraja atmosfera top sa svim tribinama. Igra patnja, Tošk došao da pokvari slavlje, nisu uspjeli. Salto prilikom gola Sieha digla zapad u ekstazu.

Nadam se samo da nećemo milimetra kalkulisati i da već iduce sedmice bude i ZVANIČNI kraj i da se priprema to ludilo protiv Igmana kada će se valjda dodijeliti pehar jer ipak nije mala stvar bilo kome u BiH privući 14 000 na stadion. Ima tu posla. To je dupla današnja brojka.

Valjalo bi uputiti zahtjev da igramo na Tusnju protiv TC.

Jedna jako teška sezona kao i sve kod nas ali zato je i sladje kada znas da smo uspjeli.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Očekujem iskreno doček velikog broja navijača ispred istoka nakon povratka igrača i Robijaša iz Tuzle. Svaki trenutak treba iskoristiti da se slavi dosta smo mi deceniju tugovali, da se djeca privlače ka Čeliku, buduci navijaci da se baza navijača širi a upravo sada su ti trenutci koje moramo maksimalno iskoristi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Evo upravo sam stigao kući sa tekme
Do pogotka atmosfera onako bila svi smo bili napete na zapadu
Ali poslije gola ludilo je nastalo jos kad je King zabio gol i saltu uradio ekstaza nastala i onda svi smo mobitele u ruke prati rez u Tomislavu ali nema šanse konektovat se net pitaj okolo znal ko rezultat niko nezz
Onda čekaj hoce li Maki se oglasiti na razglas za rezultatom iz Tomislava kaze vodi stipcanica 1:0 svi ljuti oko mene ali kad poslije reče 1:1 ma svi smo odahnuli i zavrsi utakmica čekaj jel tamo kraj kad govore 1:1 završilo ali nema veze djeca ulijecu na stadion kao da smo prvaci 🤣🤣
Ali ne žalim danas sto sam došao ni sekunde
Akobogda opet na proslavu protiv Igmana dolazi se 🖤❤️
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Po ko zna koji put ove sezone, cestitke igracima, strucnom stabu i Robijasima! Ovi zadnji u elementu prekucali su utakmicu. Utakmica teska, TOSK nezgodan protivnik, cvrsta ekipa sa jablanima nazad...
Njihov gol u devetoj minuti mislim da nije trebao biti ponisten, blag je ono kontakt bio nad Horicem (doduse vidljivo je i malo potezanje za dres, al na prvo gledanje ne bih rekao da je faul). Čelik nije imao neke izgledne prilike.
Cini mi se da je potez prvog poluvremena imao Sutkovic, koji je lijepom paradom uhvatio "zivu" loptu koja ja isla u gol. Kasnije se Sutkovic iskazao u jos par navrata.

Utakmicu je prelomilo kad su usli Sijamija i King. Postali smo itekako opasniji i odbrani TOSKa bilo je teze nego kad je Masic bio usamljen u napadu. Izasli smo malo vise u pritisak i to je urodilo plodom kad je Amoah ukrao loptu i asistirao Masicu.
Naravno potez utakmice je salto Kinga koji nije vidjen na Bilinom odavno :D
Sve u svemu zasluzena pobjeda Čelika!
Čestitke i Popovicu na jubilarnoj 150. utakmici u dresu Čelika.
Fina posjeta danas, osjetila raja miris derneka pa odlucila da dodje malo da se proveseli. E pa morace opet doci za dvije i tri sedmice, kad je spe'takl. :D

U slijedecoj utakmici Sivac pauzira, pa ce vjerujem Jusic dobiti vecu minutazu (ako ne povuku nekog iz omladinskog pogona). Ostali su na raspolaganju .

I za kraj tabele :D

slika

slika
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 10 svi 2026, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

Svaka cast igracima, evidentno je da vecina nece igrati u nastavku.

Međuseljac koji je otisao je 10 puta bolji od Palačkića i to je kraj. Babic i Palackic ne mogu igrati u Čeliku.

Jos malo do konačnog cilja, i da završimo s ovim livadama Federalne lige !

LimVo likČe :srce:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Cestitke na pobijedi svima od uprave,trenera do igraca,.Slabo smo igrali ali ne zamjeram im jer su vise igraci bili fokusirani da se javi rezultat iz Tomislavgrada nego da igraju jer su vec upisali 3 boda.
O utakmjci nemam sta rec izdvojit cu njihov ponisten gol nisam vidio neki faul ne znam,zatim 3 odbrane Sutkovica kod 0-0 u prvom ona parada i uhvacena lopta i 2 cista gola je spasio kod 2-0.pred kraj utakmice.
O igracima za iducu sezonu ko moze ko ne moze kad dodje vakat za to,sad ih treba pustit nek uzivaju i 1 bod nam treba da matematicki zavrsimo sve..
Posjeta odlicna nisam jos procito koliko zvanicno.🖤❤️
Odgovori