NK Čelik
Re: NK Čelik
Na stranu hajp, odlicna posjeta, atmosfera. Jako bitna tri boda su danas u igri i ne smije biti opuštanja minute od 90 minuta. Igra je pala malo i drugi plan kao i važnost utakmice zbog euforije..
Neka se malo sjete kako su dočekani u Tešnju kada su oni ciljano išli povrediti najbitnije u-21 igrače kod nas u vezi što su i uspjeli do 25 minute kada su se izmjene morale vršiti i kada su nam koncept i sve zamisli igre od tada pale u vodu uz ipak osvojen bod, odbranjen lopovski penal itd.
Sretno svima danas. Od prve minute ne samo zapad u napad, Bilino polje u napad.
Stupčanica me ne interesuje. Samo Čelik i tri boda.
Neka se malo sjete kako su dočekani u Tešnju kada su oni ciljano išli povrediti najbitnije u-21 igrače kod nas u vezi što su i uspjeli do 25 minute kada su se izmjene morale vršiti i kada su nam koncept i sve zamisli igre od tada pale u vodu uz ipak osvojen bod, odbranjen lopovski penal itd.
Sretno svima danas. Od prve minute ne samo zapad u napad, Bilino polje u napad.
Stupčanica me ne interesuje. Samo Čelik i tri boda.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
PonosniSmogovci
Lagana pobjeda s dva razlike. Tomislav pobjeđuje iz penala u 90'. Taman da doživimo još jedan preskok otkucaja srca i onda svi goli u teren.
Jos malo i krećem put Zenice
Idemo po titulu danas oleee oleee

Idemo po titulu danas oleee oleee
- BatistutA19
Sretno danas Čelik,sretno Tomislavgrad!! 
Ja se nadam danas akobogda matematicki zavrsit pricu i ako ne bude boze moj cekali smo 6 godina mozemo cekat jos 7 ili 15 dana nebitno
.
Danas svi pored salova,dresova,kapa,majica ,zastava i tranzistore ponesite

Sretno nam svima

Danas svi pored salova,dresova,kapa,majica ,zastava i tranzistore ponesite
Sretno nam svima
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 10 svi 2026, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Vi iz Vozuće i Zavidovića treba da budete primjer ovim našima mnogobrojnim iz Zenice( koji žive u gradu) da se zastide kada traže link streama i izgovore od skupih karti i loše igre da bi opravdali nedolazak a prvi komentari po mrežama kada pljuju su njihovi. Uglavnom nije vrijeme za širenje negative, uživamo danas a VAMA Svaka čast.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Obzirom da sam nastanjem u Mostaru, nikad više kilometara zbog Čelika nisam prešao kao ove sezone.
180 km u jednom pravcu - domaće tekme, od gostovanja najbliži mi bio Tomislav, jer u Konjicu nisam bio
.
Vrijedilo je i vrijedit će! Ljubav prema klubu iz dana u dan sve veća i veća! Idemo likČe, obradujte me
180 km u jednom pravcu - domaće tekme, od gostovanja najbliži mi bio Tomislav, jer u Konjicu nisam bio
Vrijedilo je i vrijedit će! Ljubav prema klubu iz dana u dan sve veća i veća! Idemo likČe, obradujte me
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Ko prenosi tekmu danas 

Šta zna hrđa kako se kalio ČELIK!!!
-
Delirijum1988
Jao dana za gusteranje na istoku, sve mirise na delirijum
LUDILOOOOOOOOOOOO
LUDILOOOOOOOOOOOO
I ja sam prisutan, bilo je knap ali uspio sam 
LUUUDIIIILOOOOO
LUUUDIIIILOOOOO
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Kakva je atmosfera u gradu,ima li gužve oko stadiona?