NK Čelik
Re: NK Čelik
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Hajde poslat ću ti ja koji snimak u našu grupu sa utakmice u nedjelju ako budem dolazio nećeš ništa propustitFRLegioen je napisao/la: ↑08 svi 2026, 15:27U nedelju rampu postaviti za Smetove,nema prolaska nikome...Svi na Bilino (osim ko mora raditi)
Zna li se koliko će navijača iz Tešnja doći u Zenicu možda nekih 50-60 @Laudrup znaš ti??
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Opet gledam onaj snimak navijanja i primjetio sam kako je onog sudiju opekao onaj topovski udar ili mu je zvonilo u ušima zbog njega.

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
-
carsija072
Vrijeme je da pobjedimo Tošk prvi i nadam se POSLJEDNJI put u ovoj ligi na Bilinom!
Ludilooooo
je zarobiloooo
Zapad, istok , jug, United Zenica
-
Sabani_Nonda
Da li pobjeda bez obzira na rezultat Stupčanice znaci titula.
Ovo kolo ne slijedeće da.Sabani_Nonda je napisao/la: ↑09 svi 2026, 11:27 Da li pobjeda bez obzira na rezultat Stupčanice znaci titula.

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Preko 600 radnika Željezare dolazi na utakmicu
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Kad je džaba i sirće je slatko!U stvarnosti imamo 1000 hard core,,3000 vjernih i ostalo baterijski(hajp)navijači .Svaki novi navijač nam je bitan,valjda vremenom postanu redovniji na tekmama,a ne samo kad je derbi i kakav jubilej
Robijaši spremaju veliku koreografiju koja uključuje sve tribine za utakmicu protiv Igmana kao zvaničnu proslavu povratka u Premijer ligu BiH.
Potrebna je pomoć svih, kako finansijska, tako i ljudska. Ko želi učestvovati može mi se javiti u poruke na forumu ili privatno na društvene mreže, broj telefona ko ima.
Ludiloooooo
Potrebna je pomoć svih, kako finansijska, tako i ljudska. Ko želi učestvovati može mi se javiti u poruke na forumu ili privatno na društvene mreže, broj telefona ko ima.
Ludiloooooo
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"