NK Čelik
-
Luis Nazario da Lima
Re: NK Čelik
Treba za proslavu akciju, citav grad u zastavama Celika, klub preko fan shopa da nabavi vecu kolicinu, pustit u prodaju 10 dana prije proslave, i svaki balkon i svaki stan da okaci zastavu....kako bi bilo jebenoooo
Ispred svakog kafica, objekta...svi iste zastave.
Najezio se odma u pm
Ispred svakog kafica, objekta...svi iste zastave.
Najezio se odma u pm
Ne mogu da ne napišem i mene uhvatila euforija iako bi fokus trebao biti samo TOŠK i pobjeda, maksimalno zalaganje da se ne razočaramo ako pomislimo lagano ćemo, podcjenimo protivnika i onda znamo kako prođemo uvijek
međutim hajde da se ne brinem drži valjda Regoje sav taj fokus na utakmicu, pripreme i tri boda međutim ono što sam htio napisati kada bude ta proslava prije utakmice HIMNA UZ TRUBU pravu ima ovaj naš zenički orkestar dovesti ljude i pripremiti razglas i kad zatrubi prava truba trrnrnrnrnrrn trnrnrnrnn i kad onda zagrmi srce moje zastava CRNO I CRVENA, to je korak ispred svih u regionu, to su scene koje bi ostale nam urezane do kraja života..i taj film se snima i ovi kadrovi što snimaju i objavljuju na zvaničnoj..sve mi je nestvarno dobro. Dajte nam trubu prvi put neka bude live žurka, pomjeramo granice
Ovaj period do kraja prvenstva, ljetna pauza, početak premijer lige maksimalno iskoristiti za privlačenje novih ljudi na stadion i širenje baze simpatizera i navijača. Ovakve prilike se ne propuštaju. Ko se jednom poveže sa klubom taj kad zagrize teže se skida sa udice nego šaran.
Hajd sad nazad u realnost još uvijek, Tošk je najvažniji sada napast od prve minute sa najjačim sastavom da se i matematički priča završi.
Ovaj period do kraja prvenstva, ljetna pauza, početak premijer lige maksimalno iskoristiti za privlačenje novih ljudi na stadion i širenje baze simpatizera i navijača. Ovakve prilike se ne propuštaju. Ko se jednom poveže sa klubom taj kad zagrize teže se skida sa udice nego šaran.
Hajd sad nazad u realnost još uvijek, Tošk je najvažniji sada napast od prve minute sa najjačim sastavom da se i matematički priča završi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma zadnju domaću utakmicu protiv Igmana napravit takav događaj da ce se pamtiti doživotno.
-
prisonbreak
Nista ja to veliko ne bi pravio, bolje se okrneuti PL, velik je izazov pred momcima.
Od "gasenja" do premijer lige to se itekako treba proslavitiprisonbreak je napisao/la: ↑06 svi 2026, 15:18 Nista ja to veliko ne bi pravio, bolje se okrneuti PL, velik je izazov pred momcima.
-
Luis Nazario da Lima
Top ideja jbt....daj nam svega.Avenija je napisao/la: ↑06 svi 2026, 13:53 Ne mogu da ne napišem i mene uhvatila euforija iako bi fokus trebao biti samo TOŠK i pobjeda, maksimalno zalaganje da se ne razočaramo ako pomislimo lagano ćemo, podcjenimo protivnika i onda znamo kako prođemo uvijekmeđutim hajde da se ne brinem drži valjda Regoje sav taj fokus na utakmicu, pripreme i tri boda međutim ono što sam htio napisati kada bude ta proslava prije utakmice HIMNA UZ TRUBU pravu ima ovaj naš zenički orkestar dovesti ljude i pripremiti razglas i kad zatrubi prava truba trrnrnrnrnrrn trnrnrnrnn i kad onda zagrmi srce moje zastava CRNO I CRVENA, to je korak ispred svih u regionu, to su scene koje bi ostale nam urezane do kraja života..i taj film se snima i ovi kadrovi što snimaju i objavljuju na zvaničnoj..sve mi je nestvarno dobro. Dajte nam trubu prvi put neka bude live žurka, pomjeramo granice
![]()
Mogli smo i mi na forumu pokrenuti akciju prikupljana keša, da poguramo proslavu, naravno u dogovoru s klubom.
Ma mora se na najjace proslavit ovo sto smo mi uspijeli rijetko da bi iko. Kanton grad okrenuo leda svi okrenuli leda al navijaci ne. Druga centar dvije godine i tu niko nije vjerovao pa onda prva federqcije gdje se jos vise sumnjalo. Ovo sve u 6 godina plus deblokada racuna i sve ostalo mora da se prosvali jer ovo je ogroman rezultat za nas jer smo bili odbaceni od svih a sad bi svi s nama. Idemo tosk napunit stadion pa radnicki uvertita za ono glavno slavlje
Izgleda da ce od svih ti ideja sto predlazete ovdje neke klub usvojiti i prihvatiti ali sve mi se cini da je utakmica sa Igmanom ona na kojoj ce se sve te ideje i realizovat.
Iskreno meni je proslava taj dan kad osvojimo matematicki Pl.
Drugo slavlje bih napravio prvu utakmicu Pl .
Da gori . A ovo ostalo netreba forsirati.
Pa sta ljepse od povjede protiv Viteza i onog slavlja.
Nista obiljezavanje ,proslava nemam pojma. Doci na utakmicu,pred stadion ,druzba ,pice ,slavlje i taman.
Cak nebi navaljivao sa bakljama i transparentima.
Ali ako klub zeli da obiljezi i proslavi bas utakmicu protiv Igmana ok. Slavit cemo. Neka nam kakav koncertt obezbjede na stadionu. Et moj predlog
Drugo slavlje bih napravio prvu utakmicu Pl .
Da gori . A ovo ostalo netreba forsirati.
Pa sta ljepse od povjede protiv Viteza i onog slavlja.
Nista obiljezavanje ,proslava nemam pojma. Doci na utakmicu,pred stadion ,druzba ,pice ,slavlje i taman.
Cak nebi navaljivao sa bakljama i transparentima.
Ali ako klub zeli da obiljezi i proslavi bas utakmicu protiv Igmana ok. Slavit cemo. Neka nam kakav koncertt obezbjede na stadionu. Et moj predlog
Slavimo uspješnu priču, oporavak kluba.Svima pokazali da možemo.Za veliki Čelik nije uspjeh ulazak u PL.
Okrenut je onaj ko treba da bude okrenuti. Na nama je da nas bude što više i da guštamo ovo zadnjih 5-6 utakmica.prisonbreak je napisao/la: ↑06 svi 2026, 15:18 Nista ja to veliko ne bi pravio, bolje se okrneuti PL, velik je izazov pred momcima.
Nego ako ima neko da baklje proda ili preporuci gdje da se nabavi, treba mi za neko veselje u nedelju
Ovdje se ne slavi ulazak u PL nego slavi se spašavanje kluba kojem je bila dženaza spremna
Zato sam ja da se proslavi protiv Igmana kada budu dodjela pehara od saveza
Ne kažem sad da Klub treba da troši pare na proslavu tu mislim na robijase da oni pripreme koreografiju i ostalo
Zašto da ne i neki koncert ako ima nekih zainteresovanih grupa ili eto imaš lupam Hakalu koji navija za nas itd...
I tad mozes pustit u prodaju čitav stadion i sjever i sve Bajram je tad dijaspore ce doći dosta pa navijaci iz drugih gradova da dođu
Ima dovoljno vremena da se sve fino spremi
Ne kažem sad da Klub treba da troši pare na proslavu tu mislim na robijase da oni pripreme koreografiju i ostalo
Zašto da ne i neki koncert ako ima nekih zainteresovanih grupa ili eto imaš lupam Hakalu koji navija za nas itd...
I tad mozes pustit u prodaju čitav stadion i sjever i sve Bajram je tad dijaspore ce doći dosta pa navijaci iz drugih gradova da dođu
Upravo tako. Ma rade se vec pripreme bit ce to top sve . Na nam je da ove tri domce nabijemo preko 30 k gledalaca da klub posteno zaradi za dobrog igraca u PLAlmir2018 je napisao/la: ↑06 svi 2026, 16:40 Ovdje se ne slavi ulazak u PL nego slavi se spašavanje kluba kojem je bila dženaza spremna
Raju će privući neka najava fešte definitivno, spektakl pripremat za Igman, idealan termin.
-
RutonjasaZapada
Po meni protiv Igmana proslava taman Bajram je prije na tri dana bit ce tu puno dijaspore....Znaci Ludilo ako se ne varam 30.05 Subota...
To bi bilo idealno maximalno se posvetiti....
To bi bilo idealno maximalno se posvetiti....