21. kolo: NK Vitez - NK Čelik
Re: 21. kolo: NK Vitez - NK Čelik
Nema veze lizat će sladoled 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Najveću prijetnju Vitez može napraviti sigurno po krilnim pozicijama gdje igraju Sejmenović, Martinović i Ramljak.
Najtanji su u defanzivnoj liniji i tu Čelik može i mora tražiti svoju priliku, dugim loptama i prebacivanjem veznog reda domaćih.
Najtanji su u defanzivnoj liniji i tu Čelik može i mora tražiti svoju priliku, dugim loptama i prebacivanjem veznog reda domaćih.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"

Kljucaj!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Vala kako oni nisu mogli dati prenos iako su oni prenosili prije neke utakmice, cccc. Ma ajd nek se dobilo i otvaraj temu Čelik - Tošk
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Za maloljetne i žene sreća nije stream bio da se vidi k@ranje na tribinama i na terenu
Kraj utakmice
0:3
Lock.
Kraj utakmice
0:3
Lock.