NK Čelik
Re: NK Čelik
Laudrup jel znas za koga ces navijat?

Na istoku stojimo!
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
PatrickBateman
Nadam se da nasi u vidu priprema za gostovanje u Vitezu gledaju PSG-Bayern. Valjda mogu replicirati nesto sa tog nivoa
Srce, čast i ponos!
Naravno, postrojice se isto onako kad ih sudija izvede prije pocetka utakmice. I tu sva slicnost prestajePatrickBateman je napisao/la: ↑28 tra 2026, 22:32 Nadam se da nasi u vidu priprema za gostovanje u Vitezu gledaju PSG-Bayern. Valjda mogu replicirati nesto sa tog nivoa
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
PatrickBateman
Ide Sero ko Kvaradona, Sieh the King je novi Dembelephillies je napisao/la: ↑28 tra 2026, 23:32Naravno, postrojice se isto onako kad ih sudija izvede prije pocetka utakmice. I tu sva slicnost prestajePatrickBateman je napisao/la: ↑28 tra 2026, 22:32 Nadam se da nasi u vidu priprema za gostovanje u Vitezu gledaju PSG-Bayern. Valjda mogu replicirati nesto sa tog nivoa![]()
Masic je vec svakako Harry Kane federalke
Srce, čast i ponos!
Gledao sam i ja PSG - Bayern pa nisam i nikad neću biti kao oni 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Gledali su i navijaci pa necemo biti nikad kao oni da je pun stadion uvijek da je to tradicija a ne nafuravanje…PatrickBateman je napisao/la: ↑28 tra 2026, 22:32 Nadam se da nasi u vidu priprema za gostovanje u Vitezu gledaju PSG-Bayern. Valjda mogu replicirati nesto sa tog nivoa
-
RealMadrid