NK Čelik

Koliko golova će Čelik postići protiv Jedinstva?

Anketa traje do: 25 tra 2026, 14:09.

0
0
Nema glasova.
1
1
10%
2
5
50%
3+
4
40%

Ukupno glasova: 10

Luis Nazario da Lima

Re: NK Čelik

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Mi smo sa ogromnim ocekivanjima, to je nama zenicanima u krvi....pa zato ocekujemo puno Bilino svaku tekmu, ocekujemo da igramo ko Barca, ocekujemo da se prosetamo ovom ligom, ocekujemo 15 igraca na ljeto itd itd itd
Jednostavno nismo realni, al to nije nekada ni lose.

Samo da malo budemo svi zajedno realniji, bit cemo dosta zadovoljniji.

6 godina muke, 6 godina borbe, 6 godina livada....sada samo svi zajedno da ovo zavrsimo hvala Bogu.

O PL na ljeto

Jedinstvo mora pasti, mislim da nece zapeti (jedni od rijetkih) protiv nas, kao i Buducnost, a znamo zbog cega, zbog zenicana u timovima.
Pobjeda za miran kraj muka u ovoj ligi.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

phillies je napisao/la: 23 tra 2026, 22:40 Ma nema od deset hiljada vise u ovoj ligi nista. Jedino na ulaz bude marka dvije i tri zadnju utakmicu, onda bi se i napunilo. Protive Sarajeva je bilo puno, jer su ljudi navikli da je protiv pitara spektakl, PL ekipa iz gornjeg doma itd. Protiv GOSK-a bio je rodjendan Robijasa, tad su uspjele akcije "Napunimo istok" i "Napunimo sjever" koju su pomogli zenicki privrednici, a doprinijelo i lijepo (bez kise) vrijeme, pa je odziv bio odlicna. Prije toga protiv Posusja, iako je bilo prodano dosta karata istoka, to se nije odrazilo na posjetu, jer nije bilo "sareno" vrijeme, a dzabne karte (za gledaoce) koje su podjelili ucesnici akcije nisu bile iskoristene.
Te tri utakmice su nam dale laznu nadu da ce u nastavku prvenstva svaka domaca biti kao te, ali nazalost nije tako bilo. 4 do 5 hiljada do kraja prvenstva vjerujem bice mjera, sa iznimkom utakmice u kojoj ce biti proslava ulaska u PL (ako ga bude).

Al to nista nije bitno. Bitno je ono gdje smo bili prije sest godina, a gdje smo sad, i gdje cemo jos biti u narednom period....We are back motherfuckers!
Protiv Posusja je bila najbolja atmosfera ove sezone. Zapad i jug zajedno navijali od 60 do 95 minute uz male prekide. To je direktno odlučilo pobjednika.

Zaboravio si Travnik spomenuti ove sezone prva utakmica.
Po meni odlicna posjeta.

Zapad jako dobro ispunjen uz fantastičnu brojku i na jugu. Sigurno sve zajedno 5000 iako je delegat unio 7000.

Opet kad se sve zbroji mislim da smo prebacili i više nego što su najoptimističniji prognozirali.

Nema tog čovjeka ko prije sezone ne bi potpisao +7 na 7 utakmica do kraja i ovaj prosjek posjete.

Da je došlo do neke ležernosti i pada interesovanja od Slobode pa na ovamo nakon reprezentacije jeste.

Ali evo subota jako bitna utakmica, popravni ispit. Klub se trudi sa marketinške strane. Dobre objave, najave, dolaze i sponzorisane objave. Najbolji marketing do sada po meni.
Iako sada tek treba pojačati ova dva dana do utakmice.

Podrška je potrebna, što većina piše nije to samo pobjeda i plasman u PL to je kruna svega ovog krvavog što prolazimo zadnju deceniju od onih prvih protesta tačno prije 10 godina.

Slavimo oporavak mrtvog bolesnika i njegov opstanak, novi život, uspješnu operaciju, krvavu i tešku, pobjedu pravde nad nepravdom, istine protiv laži, spas simbola a ne pišljivu titulu druge lige. Kruna se čeka a to je povratak potpuni sa dna(Kanton) do vrha(PL BiH)

Zato mi bude krivo kad Zenica SVE to neispoštuje kako treba.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Avenija je napisao/la: 24 tra 2026, 00:25
phillies je napisao/la: 23 tra 2026, 22:40 Ma nema od deset hiljada vise u ovoj ligi nista. Jedino na ulaz bude marka dvije i tri zadnju utakmicu, onda bi se i napunilo. Protive Sarajeva je bilo puno, jer su ljudi navikli da je protiv pitara spektakl, PL ekipa iz gornjeg doma itd. Protiv GOSK-a bio je rodjendan Robijasa, tad su uspjele akcije "Napunimo istok" i "Napunimo sjever" koju su pomogli zenicki privrednici, a doprinijelo i lijepo (bez kise) vrijeme, pa je odziv bio odlicna. Prije toga protiv Posusja, iako je bilo prodano dosta karata istoka, to se nije odrazilo na posjetu, jer nije bilo "sareno" vrijeme, a dzabne karte (za gledaoce) koje su podjelili ucesnici akcije nisu bile iskoristene.
Te tri utakmice su nam dale laznu nadu da ce u nastavku prvenstva svaka domaca biti kao te, ali nazalost nije tako bilo. 4 do 5 hiljada do kraja prvenstva vjerujem bice mjera, sa iznimkom utakmice u kojoj ce biti proslava ulaska u PL (ako ga bude).

Al to nista nije bitno. Bitno je ono gdje smo bili prije sest godina, a gdje smo sad, i gdje cemo jos biti u narednom period....We are back motherfuckers!
Protiv Posusja je bila najbolja atmosfera ove sezone. Zapad i jug zajedno navijali od 60 do 95 minute uz male prekide. To je direktno odlučilo pobjednika.

Zaboravio si Travnik spomenuti ove sezone prva utakmica.
Po meni odlicna posjeta.

Zapad jako dobro ispunjen uz fantastičnu brojku i na jugu. Sigurno sve zajedno 5000 iako je delegat unio 7000.

Opet kad se sve zbroji mislim da smo prebacili i više nego što su najoptimističniji prognozirali.

Nema tog čovjeka ko prije sezone ne bi potpisao +7 na 7 utakmica do kraja i ovaj prosjek posjete.

Da je došlo do neke ležernosti i pada interesovanja od Slobode pa na ovamo nakon reprezentacije jeste.

Ali evo subota jako bitna utakmica, popravni ispit. Klub se trudi sa marketinške strane. Dobre objave, najave, dolaze i sponzorisane objave. Najbolji marketing do sada po meni.
Iako sada tek treba pojačati ova dva dana do utakmice.

Podrška je potrebna, što većina piše nije to samo pobjeda i plasman u PL to je kruna svega ovog krvavog što prolazimo zadnju deceniju od onih prvih protesta tačno prije 10 godina.

Slavimo oporavak mrtvog bolesnika i njegov opstanak, novi život, uspješnu operaciju, krvavu i tešku, pobjedu pravde nad nepravdom, istine protiv laži, spas simbola a ne pišljivu titulu druge lige. Kruna se čeka a to je povratak potpuni sa dna(Kanton) do vrha(PL BiH)

Zato mi bude krivo kad Zenica SVE to neispoštuje kako treba.
Klub radi sasvim dovoljan marketing par objava koje svi portali prenesu plus robijasi isto to nije problem nego je problem lijena publika. Eto dubai kosarka nije se reklamisalo pustilo se onlien u ponudu 6000 ljudi lagano bez pola muke sto govori samo atraktivnost i eto rutonja ne moras objave staviti prate bolan oni sve 😁
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Protiv Igmana, ako proslava bude, ocekujem 8000 minimum.
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Ma neka nas odanih vjernih ali da navijamo. Što ste gore pisali zapad umro u drugoj polusezoni, ništa. u prvoj polusezoni gegen press sa zapada kad krene i Ronaldu se noge spetljaju :lol:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

laudrup je napisao/la: 24 tra 2026, 09:00 Ma neka nas odanih vjernih ali da navijamo. Što ste gore pisali zapad umro u drugoj polusezoni, ništa. u prvoj polusezoni gegen press sa zapada kad krene i Ronaldu se noge spetljaju :lol:
Baš umro, a bilo ludilo protiv Posušja, Tuzle, Stupčanice. Zapad i šerex stupčanicu pobjedili, muniba uništili psihički :lol:
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Truhlo je napisao/la: 24 tra 2026, 12:32
laudrup je napisao/la: 24 tra 2026, 09:00 Ma neka nas odanih vjernih ali da navijamo. Što ste gore pisali zapad umro u drugoj polusezoni, ništa. u prvoj polusezoni gegen press sa zapada kad krene i Ronaldu se noge spetljaju :lol:
Baš umro, a bilo ludilo protiv Posušja, Tuzle, Stupčanice. Zapad i šerex stupčanicu pobjedili, muniba uništili psihički :lol:
Mora mora jače zapad džaba je :lol:
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Evo press Regoje najavio jednu izmjenu u odnosu na Stupčanicu
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Vraca se Durmo :)

A mozda nije to, jer ne bi onda bilo dovoljno u21 u timu.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

phillies je napisao/la: 24 tra 2026, 14:54 Vraca se Durmo :)

Nedim umjesto Marina :mrgreen:
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

samocelik je napisao/la: 24 tra 2026, 15:15
phillies je napisao/la: 24 tra 2026, 14:54 Vraca se Durmo :)

Nedim umjesto Marina :mrgreen:
Prije ce bit Jamakovic umjesto Sijamija. Mada bih ja iskreno napravio vise od jedne promjene i vratio na fabricke postavke prvi sastav al et vjerovat cemo Bojanu.
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

Kaže Jedinstvo u formi na proljeće.Samo su sreće imali i povoljan raspored.Zadnje tri utakmice poraz od Tuzle, neriješeno sa Vitezom i na guzove dobili Radnika,nisu zasluzili.I trebamo se bojati.Mi smo Čelik,idemo da ih poderemo.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Zenico položi ispit, zapad probudi se, ostavi se košpica. :D
Još 24 sata do utakmice koja nam može skratiti muke i skinuti sav teren sa prsa i ledja do kraja sezone.

Ovaj put vjerujem u pobjedu bez obzira što se protivnik sprema kao da idu u bitku na Sutjesci jer naši igrači su isto svjesni pa zašto ne napisati 3 boda znače PREMIJER LIGA. Da li je publika svjesna vidjećemo za 24 sata.

Malo mi je krivo sto sam čuo da Regoje pravi samo jednu izmjenu sto znaci nema nista od povratka na one fabričke postavke i sa Hodzićem i Horićem i Mašetićem kada nam je teško bilo priliku napraviti a kamoli dati gol.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Jaled7 je napisao/la: 24 tra 2026, 15:34 Kaže Jedinstvo u formi na proljeće.Samo su sreće imali i povoljan raspored.Zadnje tri utakmice poraz od Tuzle, neriješeno sa Vitezom i na guzove dobili Radnika,nisu zasluzili.I trebamo se bojati.Mi smo Čelik,idemo da ih poderemo.
Da, ali i derbi utakmicama nema bas puno pravila. To sto nama mozda Bratstvo nije derbi, ne znaci da i njima nije. Kad je to Jednostavno islo u karantenu pred utakmicu? Znaju na isti dan utakmice putovati. Zato pamet u glavu, ovo je najvaznija utakmica sezone!
Odgovori