Dakle operacija "Bilino-Vitez-Bilino" moze da pocne
NAPRIJED ČELIK!
De molim te daj mi svoj broj privatno da ti na Viber pošaljem njegov highlights s utakmice. Nije mi mrsko bilo svaki njegov kontakt s loptom snimiti. Nije ništa uradio na utakmici.strucnjak9 je napisao/la: ↑20 tra 2026, 10:43 Evo pogledao sam ponovo utakmicu na miru i zakljucak je da smo mi sami sebe pobjedili.
Prvi gol je greska Sijamije, koji pusta igraca kojeg je cuvao na prekidu, koji sam kao duh pogadja gol. Cak je Sivac bio na toj prvoj stativi, ali je nije mogao skinuti jer je pogodila raslje gola.
Drugi gol Marin katastrofalno grijesi gdje ima priliku da cisti loptu, on je gradi da izadje u gol aut, gdje je protivnicki igrac vraca u polje. Poslije toga i Hodzic grijesi kada je ne ispuca, vec mu prelazi preko noge tacno do Besica koji je sutnuo bombu prema nasem golmanu. Ovi sto smatraju da je golman kriv za gol, neka bar objasne sta je trebao da uradi u ovoj situaciji. Onako brza lopta se moze samo blokirati, ne bi je Courtoa ondje mogao iskontrolisati gdje ce se odbiti. I nakon odbijanca, igrac ostaje sam izmedju Hore i Marina koji pogadja gol.
Treci gol Vardo ispada kao malo dijete. Da je ono uradio Babic mozda bi i shvatio, ali poprilicno iskusan igrac onakav kiks da napravi je nedopustivo.
Kada ne iskoristis svoje 100% sanse i kad primis ovakve glupe golove, onda se moze reci da je poraz zasluzen. Prolazne ocjene mogu dobiti Delic, Jenjic i Masic, dok Amoaha ne treba ni komentarisati vise on je u svakoj utakmici na nivou. Ne znam stvarno sto pljujete Jenjica opet, momak je korektan bio, skoro bez greske da je odigrao
Ps.
Seri bi za onaj seljakluk nakon gola danas dao papire odmah. Nedopustivo je da se igrac jednog velikana ponasa onako. I evo kako mu se sve vratilo na kraju
Najgore sto ima ugovor na godinu i po. Nadam se da se bez problema moze raskinuti na obostrano zadovoljstvo.laudrup je napisao/la: ↑20 tra 2026, 13:22De molim te daj mi svoj broj privatno da ti na Viber pošaljem njegov highlights s utakmice. Nije mi mrsko bilo svaki njegov kontakt s loptom snimiti. Nije ništa uradio na utakmici.strucnjak9 je napisao/la: ↑20 tra 2026, 10:43 Evo pogledao sam ponovo utakmicu na miru i zakljucak je da smo mi sami sebe pobjedili.
Prvi gol je greska Sijamije, koji pusta igraca kojeg je cuvao na prekidu, koji sam kao duh pogadja gol. Cak je Sivac bio na toj prvoj stativi, ali je nije mogao skinuti jer je pogodila raslje gola.
Drugi gol Marin katastrofalno grijesi gdje ima priliku da cisti loptu, on je gradi da izadje u gol aut, gdje je protivnicki igrac vraca u polje. Poslije toga i Hodzic grijesi kada je ne ispuca, vec mu prelazi preko noge tacno do Besica koji je sutnuo bombu prema nasem golmanu. Ovi sto smatraju da je golman kriv za gol, neka bar objasne sta je trebao da uradi u ovoj situaciji. Onako brza lopta se moze samo blokirati, ne bi je Courtoa ondje mogao iskontrolisati gdje ce se odbiti. I nakon odbijanca, igrac ostaje sam izmedju Hore i Marina koji pogadja gol.
Treci gol Vardo ispada kao malo dijete. Da je ono uradio Babic mozda bi i shvatio, ali poprilicno iskusan igrac onakav kiks da napravi je nedopustivo.
Kada ne iskoristis svoje 100% sanse i kad primis ovakve glupe golove, onda se moze reci da je poraz zasluzen. Prolazne ocjene mogu dobiti Delic, Jenjic i Masic, dok Amoaha ne treba ni komentarisati vise on je u svakoj utakmici na nivou. Ne znam stvarno sto pljujete Jenjica opet, momak je korektan bio, skoro bez greske da je odigrao
Ps.
Seri bi za onaj seljakluk nakon gola danas dao papire odmah. Nedopustivo je da se igrac jednog velikana ponasa onako. I evo kako mu se sve vratilo na kraju
Mislim da je subota 17:00RubikovaKocka je napisao/la: ↑20 tra 2026, 13:29 Zna li se termin utakmice s Jedinstvom ? Trebala bi biti nocna ?
Trenutno na stranici savezaRubikovaKocka je napisao/la: ↑20 tra 2026, 13:29 Zna li se termin utakmice s Jedinstvom ? Trebala bi biti nocna ?
Jenjić je na amaterskom ugovoru koji važi do kraja sezone.Rz88 je napisao/la: ↑20 tra 2026, 13:27Najgore sto ima ugovor na godinu i po. Nadam se da se bez problema moze raskinuti na obostrano zadovoljstvo.laudrup je napisao/la: ↑20 tra 2026, 13:22De molim te daj mi svoj broj privatno da ti na Viber pošaljem njegov highlights s utakmice. Nije mi mrsko bilo svaki njegov kontakt s loptom snimiti. Nije ništa uradio na utakmici.strucnjak9 je napisao/la: ↑20 tra 2026, 10:43 Evo pogledao sam ponovo utakmicu na miru i zakljucak je da smo mi sami sebe pobjedili.
Ps.
Mislim da je Rz88 u pravu jer:
Ovo je sa stranice kluba. Po ovome on je clan kluba do jula 2027.
26 Januara, 2026
Danas je u prostorijama kluba potpisan jednoipolgodišnji ugovor između NK Čelik i Brune Jenjića.
U savezu je amaterski. Isto i king i šutković.