NK Čelik

R0B1J4SH

Re: NK Čelik

Post Postao/la R0B1J4SH »

Zamorano je napisao/la: 19 tra 2026, 20:47 Hvala bogu prekide se i niz nepobjedivosti konacno!
Da mi neki papci ne pisu niste zadovoljni a nije se izgubilo toliko vremena! Poraz realan i sasvim zasluzen!
Idemo dalje sta je tu je! Necu nista previse o igracima samo cu reci bio sam u pravu sve do sad sto sam i pisao!
Pogledaj Varde kod treceg gola :mrgreen: :tobože:
Celikova akademija je izbacila do sad dva dobra igraca Telalovica i Hodzica njima svaka cast,a ovi Babici Palackici,Smajlovici,Durmisi,Ahmetspahici,Varde i ostali to mozes komtontno sa aslame popisat!!!
Sad i protiv Jedinstva da osvojis bod opet ce razlika biti 7 bodova od drugog :D Tako da ne stvarate pritisak igracima da moraju pobjediti :D I lijepo da se pise u nastavku i bez toksicnosti molim lijepo ;)
Tacno sam znao :lol:
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Guest.1945 je napisao/la: 19 tra 2026, 19:03
KakhaKaladze je napisao/la: 19 tra 2026, 18:50 3 2 1 sad pljuvaci
Haj ba naporan si više.Idi na Prašnice prošetaj, tamo ti je mir pa ne komentariše tamo niko.Svaki put ti nešto sereš.Ne smije niko napisati ništa da ti ne prozivaš da je neko pljuvač.
Tacno sam znao ko ce se upecati. Jesam li tebe spomenuo? Sto repliciras ako se nisi pronasao? Ja tebe nisam direktno naveo s ovim a javio si se sto znaci da si se pronasao da si pljuvac. Jedna je stvar kritikovati a druga je stvar pljuvati. Prelistaj moje objave pa ces vidjeti da sam itekako i ja kritikovao al konstruktivno. Ne govoreci samo ne valja nego predlazuci nacine po mom vidjenju kako da se stvari unaprijede. Razliks izmedju kritika, komentarisanja negativnog i pljuvanja je u nacinu iznosenja misljenja. Nemam ja nista protiv da se napise negativno nesto lupam za Bojana al imam protiv da de napise Bojan je neznalica lupam i tacka. Brate napisi Bojan je neznalica, ja bih doveo Guardiolu. I onda postujem iznosenje misljenja. Svi su svjesni da ima stvari koje su za kritikovati al nije isto srat i kritikovat. Ima ovdje ljudi koji kritikuju a da im ne repliciram i da ih moji stavovi ne nerviraju jer diskutujemo. S tobom se ovdje vecina raspravlja i svadja a ne diskutuje. U tom je stvar. Ja sam za diskusiju al za svadju i raspravu nisam.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

+7
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
BadrHari

Post Postao/la BadrHari »

Opušteno ba ljudi, ulazimo u PL nema ko drugi i da hoće :like:
Mojne drame ni histerije.
Ovi momci su se svojim radom i zalaganjem doveli u poziciju da nam niko nije ni blizu i nakon ovog poraza. I da je teže prokockat prvo mjesto, nego osvojiti ga.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Od sutra tj od večeras svako prepucavanje, negativnosti, prozivanje međusobno, podjebavanje i sve što narušava atmosferu i zajedništvo koje nam je sada bitno brišem. Da ne pitate gdje su postovi.

Ujedinimo se, idemo svi u istom smjeru puhati, napunimo stadion, dajmo podršku kakvu TREBA, ostvarimo pobjedu i završimo priču.

Iduće tri utakmice hamana pa kao da igramo u Zenici
Jedinstvo
Vitez u Vitezu
TOŠK.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
072

Post Postao/la 072 »

Cijela 2026. je kriticna sto se tice igre…
Nikako se nije nadomjestio odlazak Telalovica i Kalesica, nikako.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Nema ba ko uci ne znam sta dramite a pogotovo sto pisete o igracima, treba ovo.,ne moze ovaj ,ne moze onaj..Ovi mogu ovu ligu izgurat bez problema i uci u Wwin ligu BiH...Dalje cemo vidjet upravu,svaki rang kad se preskace i opcenito za neki level veci moras i ti tako djelovat ,uzmi igrace koji su bili nosiocu u Kantonu,2 ligi ili prvu sezonu u 1 ligi..Nemas kvalitet za dalje i kraj price tako ce i ovdje bit kad se udje.Gdje golgeter Kolic koji je zabio euro gol u Zepcu i odlucio putnika za 2 ligu ,gdje Sijerkic golgeter koji je zabio u Hrasnici i uveo nas u 1 ligu tako ce i ovi docice bolji .
Jsr kod nas je tanka nit iz euforije i tragedije ,kad nam je dolazilo Sarajevo neralni smo mozemo dobit sta ce oni a sad sa istim igracima pisemo nemaju pojma.Treba neku sredinu drzat,realnost a ovdje vecina ili precijene igrace ili podcijene.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Ovo se moralo desiti nekad.Govorio sam da je Olovo i Gabela najteži izazov naš...Stupčanica je ekipa koja je najkvalitetnija pored nas...Prvo pol odlično,i umjesto da mi zabijemo,drugi gol oni dadoše...Imamo +7 +8 nad našim najvećim konkurentima,tako da ovo nije ništa tragično...Naša brojka u Olovu odlična...
Jas63Ko

Post Postao/la Jas63Ko »

Zenicaokamog je napisao/la: 19 tra 2026, 18:45 Prvi poraz u sezoni, evidentno je da se nesto desava sa ekipom u ova zadnja 2 kola.

Greske katastrofalne. Sad moramo dobiti Jedinstvo, nemamo vise pravo na zaebanciju. Sad se uvlaci polako i nervoza, ali sta je tu je...
Nadam se da ce se dozvati i da nam nece doci glave ova nonsalantnost vec 2 kola.
Pad forme, a i morala!

U 17 kola primili smo svega 10 golova, a u zadnja dva - ČAK šest!

Regoje - "NOGA" !! Ovo je do njega.

Preostali protivnici do kraja prvenstva su nam "namirisali krv"; ima da navale da se nam je naloču!

Do kraja: Jedinstvo, TOŠK, Radnik H. i Igman - kući; Vitez. Tuzla City i GOŠK na strani. Ako budu igrali kao ove zadnje dvije, nema od Prvog mjesta na Tabeli - ništa. Ništa - pobjede, možda dvije neriješeno, ostalo - porazi.
Jas63Ko

Post Postao/la Jas63Ko »

BatistutA19 je napisao/la: 19 tra 2026, 18:51 ...,oni cini mi se sve sto su imali zabili su gol...
iz STATISTIKE:

Korneri: Stupčanica: 2.

E to su ona dva gola što primismo u prvom poluvremenu. Gotovo pa na isti način.
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Nije problem kritiku napisati al u moru pozitivnog oko kluba vi ste navalili negativno i samo negativno. De malo lijecite tw komplkse negdje drugo a ne na forumu. Ovo je historiska sezona za nas a vama ne valja nista. Moze bolje svi vide niste samo vi strucnjaci al daj malo pozitive ovako nece na proslavi 5000 bit koliko ste negativni i rusite atmoaferu negtivnim pisanjem. Kad je zadnji put sta pozitivno ovdje napisano ?
Bufon

Post Postao/la Bufon »

Jas63Ko je napisao/la: 19 tra 2026, 22:00
BatistutA19 je napisao/la: 19 tra 2026, 18:51 ...,oni cini mi se sve sto su imali zabili su gol...
iz STATISTIKE:

Tako bilo i protiv Gračanica!
Jas63Ko

Post Postao/la Jas63Ko »

Rob88 je napisao/la: 19 tra 2026, 22:08 Kad je zadnji put sta pozitivno ovdje napisano ?
Pobjedama se ne gleda u zube!

Do kraja prvenstva u igri je ukupno 21 bod, imamo +7 "fore".

A protivnici su takvi, da sa ovakvom igrom u zadnje dvije utakmice, teško da ćemo i dvije, makar neriješeno odigrati.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Ja za sve ovo direktno krivim druga zamorana, jer otkako je on postao ooliticki korektan, nasi igraci su izgubili ostrinu i agresivu, samim tim i samopouzdanje im je palo, sto druge ekipe koriste :D :D Vrati se zamorano na kolosjek.

Sad ozbiljno, znalo se da je danas biti pravo yebena utakmica jer je Stupcanica pored nas najkvalitetnija ekipa u ligi. Pogotovo sto su danas mogli igrati rastereceno i motivirano. Rezultat toga se vidio na terenu. Nasi momci i nisu tako lose igrali, ali nisu iskoristili izgledne prilike, prije svega Babic, pa i Sijamija i Jenjic i to samo u prvom poluvremenu.
Poraz se morao desiti kad tad, srecom bodovna razlika je jos uvijek uvjerljiva i dvije vezane pobjede nas priblizavaju na korak do plasmana :D
Sto se tice sastava, vratio bih Masetica na stopera, Hodzica na zadnjeg veznog, Smajlovica na beka, Popovica ili Jamakovica na krilo.

Dakle: Durmo - Sivac, Horic, Masetic, Smajlovic - Hodzic, Amoah, Delic, Sero, Jamakovic - Masic.

IDEMO DALJE!

NAPRIJED ČELIK!!!
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 19 tra 2026, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Jas63Ko

Post Postao/la Jas63Ko »

Bufon je napisao/la: 19 tra 2026, 22:10
Jas63Ko je napisao/la: 19 tra 2026, 22:00
iz STATISTIKE:

Tako bilo i protiv Gračanica!
Da! DA !!

Kad ti 12-plasirani dođe na Bilino i tu odluči da te pobjedi; i uvali ti tri komada (Banovićani, jesenas - dva!), kad ne pobijediš Travnik...

Čak sedam mečeva odigrao neriješeno - najviše od svih (Dva puta s Travnikom, Sloboda, Jedinstvo , Budućnost, TOŠK, Bratstvo Gr.). Dva tima sa dna tabele (Budućnost i Bratstvo Gr.) otfikare ti na Bilinom 4 boda! ČETIRI BODA!!! Pa još uvale ti ukupno pet "komada" u mrežu !!!
Zadnja izmjena: Jas63Ko, dana/u 19 tra 2026, 22:31, ukupno mijenjano 3 puta.
Odgovori