19. kolo: NK Stupčanica - NK Čelik

Iz kola u kolo WWIN Prve lige Federacije BIH

Idete li u Olovo?

Anketa traje do: 19 tra 2026, 12:40.

Da
3
100%
Ne, utakmicu gledam ispred TV ekrana
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 3

Truhlo
12. igrač

Re: 19. kolo: NK Stupčanica - NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 17 tra 2026, 09:34 Pa jel bolje ne ulaziti onda?
Nije to uopšte upitno, nego treba biti svjestan da velika većina iz prvih 11 trenutnih ne bi trebala i neće imati mjesta u rosteru za PL. Vardo koji nije sastavio 5 utakmica po 90 minuta u sezoni, Babić koji je klupa skoro cijelu sezonu, da ne nabrajam dalje, ti igrači nemaju šta tražiti u PL.

Telalović koji je mega giga talenat, ubijao igrom u ovom rangu, nema poštene minute u Sarajevu koje je davno sezonu završilo, ne mogu ni gore ni dole. To ti dovoljno govori o jačini PL.

Mašić, Amoah, Hodžić, Šero i eventualno još 2, 3 imaju neku perspektivu klupe u PL, sve ostalo ćemo morati dovesti. Što manje igrača iz trenutnog rostera ostane na ljeto, to su nam šanse za opstanak veće.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Dragi Truhlo, ti to vidis, ja to vidim, 90% foruma to vidi...zasto mislite da sš i ljudi u Upravi to ne vide?

Cak sam uvjerenja, da se "stedjelo" na pojacanjima u januarskom prelaznom roku, a pare ustekale da bi se imalo sto vise za ljetni prelazni rok...a i procjena kluba da sa ovim snagama mozemo osvojiti ligu ( i pored osporavanja takve procjene ovdje na forumu), izgleda da je bila ispravna.
Sve u svemu, ceka nas zanimljivo ljeto. Nadam se da ce Fudo na vrijeme izvrsiti uplatu onog miliona koji se "kiseli" na racunu gredske uprave :D a kanton ubrzati rate placanja onih 700.000 KM.

A sto se tice Telalovica, valjda je sada i njemu jasno zasto je trebao ostati u Celiku jos ovu polusezonu. Umjesto da u svojim nogama ima dodatnih 13 utakmica on je odigrao skoro jednu cijelu utakmicu i jedno poluvrijeme. Igrac u njegovim godinama se razvija kroz konstantu igranja utakmica a ne samo treniranjem u jakom klubu. Da se ne lazemo, nije on prekucao ovu polusezonu i bio najbolji igrac u 13 Čelikovih utakmica.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Meni se licno ne svidja kombinacija Vardo i Babic na pozicijama pivota jer su i jedan i drugi defanzivni orijentisane sestice. Babic kao igrac niti je los, ali se ni ne istice pretjerano da mu je zagaratovano mjesto u prvom timu.

Vardo-Amoah-Jenjic bi trebala biti kombinacija ovu utakmicu da se vidi ima li od Jenjica kakvog hajra.
Srce, čast i ponos!
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

PatrickBateman je napisao/la: 17 tra 2026, 11:27 Meni se licno ne svidja kombinacija Vardo i Babic na pozicijama pivota jer su i jedan i drugi defanzivni orijentisane sestice. Babic kao igrac niti je los, ali se ni ne istice pretjerano da mu je zagaratovano mjesto u prvom timu.

Vardo-Amoah-Jenjic bi trebala biti kombinacija ovu utakmicu da se vidi ima li od Jenjica kakvog hajra.
Nema hajra.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
phillies
12. igrač

Jel i danas traju uplate u fan shopu?
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Anketa.

@philies možeš poslati poruku na stranicu UG
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
phillies
12. igrač

:like:
Samo Čelik zenički !!!

Odgovori