Kako 3 strana igraca,pa Rudar Prijedor nema 3 domaca igraca u prvih 11,sve spanci heheTruhlo je napisao/la: ↑10 tra 2026, 11:57Može za rotacije. Ako Amoah i Sieh ostanu, onda bi sa njim popunili kvotu od 3 strana igrača u PL.laudrup je napisao/la: ↑10 tra 2026, 09:41 497398648_1097518269088805_757933310619553747_n.jpg
Abdullahi Adebayo Temim
Iz ove lige sigurno igrač koji može igrati Premijer ligu BiH. Bilo je špekulacija da nas je mogao pojačati i ove zime ali nije došlo do dogovora između Stupčanice i Čelika.
Ugovor mu ističe 30.06.2026. godine i kao slobodan igrač može doći na Bilino polje.
Veznjak
71 nastup u Prvoj ligi FBiH, 3 gola i 7 asistencija. Adebayo bio na korak potpisa za Željezničar dok je šema Alma Ras - Željezničar trajala ali nije ostao tamo.
Transferi 2026/27
Re: Transferi 2026/27
Iz pouzadnih izvora, produzio ili ce produzit na jos godinuEugen je napisao/la: ↑10 tra 2026, 11:17 Jasminu Buriću istice ugovor 30.06.2026, ali kako brani ove sezone u Ekstraklasi moguće da mi produže još godinu ugovor, nadamo se da će se vratiti i odraditi sezonu u Premijer ligi, te se oprostiti od aktivnog bavljenja nogometom i preuzeti neku funkciju u sportskom segmentu kluba.
Dize se prasina
Nadam se da ce se produziti ugovor sa Burekovicem jos najmanje za dvije godine! Steta bi bilo pustiti takvog talenta da ode iz kluba,koji je mnogo zaduzio klub i sve mu dao!!!
Ako ostane Burek, uz Vardu i jos par igraca imat cemo okosnicu tima.Jos samo dovest 5,6 rezervnih igraca i spremni smo za PL. Povedi nas Bureče

Ako ostane Burek, uz Vardu i jos par igraca imat cemo okosnicu tima.Jos samo dovest 5,6 rezervnih igraca i spremni smo za PL. Povedi nas Bureče
Bas steta ako se ne vrati.Crkvice88 je napisao/la: ↑10 tra 2026, 17:06Iz pouzadnih izvora, produzio ili ce produzit na jos godinuEugen je napisao/la: ↑10 tra 2026, 11:17 Jasminu Buriću istice ugovor 30.06.2026, ali kako brani ove sezone u Ekstraklasi moguće da mi produže još godinu ugovor, nadamo se da će se vratiti i odraditi sezonu u Premijer ligi, te se oprostiti od aktivnog bavljenja nogometom i preuzeti neku funkciju u sportskom segmentu kluba.
Vratit će se kad vidi dokumentarac o klubu u zadnjih 6 godinaRedbull je napisao/la: ↑11 tra 2026, 00:39Bas steta ako se ne vrati.Crkvice88 je napisao/la: ↑10 tra 2026, 17:06Iz pouzadnih izvora, produzio ili ce produzit na jos godinuEugen je napisao/la: ↑10 tra 2026, 11:17 Jasminu Buriću istice ugovor 30.06.2026, ali kako brani ove sezone u Ekstraklasi moguće da mi produže još godinu ugovor, nadamo se da će se vratiti i odraditi sezonu u Premijer ligi, te se oprostiti od aktivnog bavljenja nogometom i preuzeti neku funkciju u sportskom segmentu kluba.
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Ime koje se ne spominje, a moglo bi biti potencijalna opcija za napadaca je Marin Jurina.
Ugovor mu istice ovo ljeto. Prosle godine zabio 13 golova u Madjarskoj, ali ove sezone igra kao rezerva. Samo 2 gola. Ima 32 godine i sigurno u Premijer ligi moze igrati jos 2 godine.
Je li on napadac koji nam moze isporuciti do 10 golova i pomoci u borbi za opstanak?
Ugovor mu istice ovo ljeto. Prosle godine zabio 13 golova u Madjarskoj, ali ove sezone igra kao rezerva. Samo 2 gola. Ima 32 godine i sigurno u Premijer ligi moze igrati jos 2 godine.
Je li on napadac koji nam moze isporuciti do 10 golova i pomoci u borbi za opstanak?
Sigurno bi mogao biti dobra opcija za Premijer ligu, sad je sve mozemo li mi platiti sta on zeli, a siguran sam da bi volio odigrati jos jednu sezonu u crno-crvenom dresuRz88 je napisao/la: ↑13 tra 2026, 09:59 Ime koje se ne spominje, a moglo bi biti potencijalna opcija za napadaca je Marin Jurina.
Pri tom, ostavio je lijep trag u Čeliku, i poslije odlaska je aktivno pratio Čelik i podržavaoRz88 je napisao/la: ↑13 tra 2026, 09:59 Ime koje se ne spominje, a moglo bi biti potencijalna opcija za napadaca je Marin Jurina.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Fudbaler Marin Jurina potpisao je novi ugovor sa MTK iz Budimpešte čiji je član već dvije godine.
Marin Jurina je sa MTK imao ugovor do kraja ove sezone, a kako je potvrđeno za MeridianSportBH on je stavio paraf na novi koji ga sa klubom veće do ljeta 2027.
Marin Jurina je sa MTK imao ugovor do kraja ove sezone, a kako je potvrđeno za MeridianSportBH on je stavio paraf na novi koji ga sa klubom veće do ljeta 2027.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
nocvano ga mozemo zadovoljiti od transfera iz januara i minimalno jos 3 dobra igraca za plEugen je napisao/la: ↑13 tra 2026, 10:31Sigurno bi mogao biti dobra opcija za Premijer ligu, sad je sve mozemo li mi platiti sta on zeli, a siguran sam da bi volio odigrati jos jednu sezonu u crno-crvenom dresuRz88 je napisao/la: ↑13 tra 2026, 09:59 Ime koje se ne spominje, a moglo bi biti potencijalna opcija za napadaca je Marin Jurina.
Robija do Tokija

Zna li ko gdje je sad Vedran Vrhovac?
On izgleda sto je valj'o, valj'o je dok je u Čeliku bio.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Znam da je kod nas dobro igrao zato pitam gdje je sad