19. kolo: NK Stupčanica - NK Čelik

Iz kola u kolo WWIN Prve lige Federacije BIH

Idete li u Olovo?

Anketa traje do: 19 tra 2026, 12:40.

Da
3
100%
Ne, utakmicu gledam ispred TV ekrana
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 3

laudrup
Site Admin
Kontakt:

19. kolo: NK Stupčanica - NK Čelik

Post Postao/la laudrup »

Utakmica na kojoj bismo pobjedom zaradili prebooking ulaznicu za Premijer ligu BiH.

Naprijed Če!
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
phillies
12. igrač

Re: 19. kolo: NK Stupčanica - NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Idemo na pobjedu, pa sta god izvucemo :D :D :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Ja opet kažem u slučaju pobjede u Olovu i naredne protiv Jedinstva 95% smo IN u PL.Al eto ovo je prva od te dvije nadam se da ćemo ih napokon pobjediti tamo, mislim da je i vrijeme.
slika
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

phillies je napisao/la: 12 tra 2026, 20:53 Idemo na pobjedu, pa sta god izvucemo :D :D :D
Izvadi nam podatke ima li kartoniranih, povređenih da opucamo sutra neku analizu utakmice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies
12. igrač

Avenija je napisao/la: 12 tra 2026, 21:04
phillies je napisao/la: 12 tra 2026, 20:53 Idemo na pobjedu, pa sta god izvucemo :D :D :D
Izvadi nam podatke ima li kartoniranih, povređenih da opucamo sutra neku analizu utakmice.
Nema nista :D

Nedim je jedini bio povrijedjen (ako izuzmemo Burekovica :D ), ali i on se nalazio na klupi protiv Bratstva, tako da bi mozda mogao biti spreman za Stupcanicu.
Sto se kartona tice, i tu je situacija cista. Niko protiv Bratstva nije dobio treci karton. Sada po dva kartona imaju Durmo, Sivac, Delic i Sijamija.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

phillies je napisao/la: 12 tra 2026, 21:55

Nedim je jedini bio povrijedjen (ako izuzmemo Burekovica :D ), ali i on se nalazio na klupi protiv Bratstva, tako da bi mozda mogao biti spreman za Stupcanicu.
Sto se kartona tice, i tu je situacija cista. Niko protiv Bratstva nije dobio treci karton. Sada po dva kartona imaju Durmo, Sivac, Delic i Sijamija.
Jel' i kod njih nema niko kartoniran?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies
12. igrač

To ne znam, jer vodim samo za Celik evidenciju. Vjerovatno ce za koji dan biti na portalima ko fali od igraca za slijedece kolo.
Samo Čelik zenički !!!

Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Phillies daj nam još kojih savjeta taman za utakmicu protiv Stupčanice. Trebati će :lol:
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 12 tra 2026, 21:58
phillies je napisao/la: 12 tra 2026, 21:55

Jel' i kod njih nema niko kartoniran?
Ma nema ni kod njih niko suspendovan, 1 zuti dobili protiv Radnika zadnju tekmu ali nije treci pa bice kompletni i oni.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Ja sam siguran da ce zuti gmizavci iz Olova sve uraditi da nas dobiju i da oni budu ta ekipa koja je prekinula seriju Čelika bez poraza. Ruku na srce nakon Čelika imaju najbolji tim u ligi, ali su isto tako loše otvorili drugi dio sezone. Nadam se da ćemo im pokazati ko je lider i novi član Premijer lige u Olovu i donijeti sva tri boda sa tog gostovanja. Očekujem 2-3 promjene u ekipi
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Eugen je napisao/la: 13 tra 2026, 08:44 Ja sam siguran da ce zuti gmizavci iz Olova sve uraditi da nas dobiju i da oni budu ta ekipa koja je prekinula seriju Čelika bez poraza. Ruku na srce nakon Čelika imaju najbolji tim u ligi, ali su isto tako loše otvorili drugi dio sezone. Nadam se da ćemo im pokazati ko je lider i novi član Premijer lige u Olovu i donijeti sva tri boda sa tog gostovanja. Očekujem 2-3 promjene u ekipi
Joj kad im se ukaže Mr. 99 i podere Manners gaće na terenu :dupe:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Ocekujem bod realno!
Jer domacini su izgubili su more utakmica do sad tako da ce zapet ko nikad da bod osvoje.
Ocekujem sastav Durmo,Sivac,Hodzic,Horic,Popovic,Vardo,Amoah,Babic.Sero,Masic,Jamakovic
Izmjene Jenjic,Delic,Sijamija,King,Masetic
Molit boga da Durmo ne dobije treci zuti karton jer u tom slucaju automatski gubimo 3 - 0 od Jedinstva jer nemoguce je da klub funkcionise bez Durme na golu!
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Zamorano je napisao/la: 13 tra 2026, 22:56 Ocekujem bod realno!
Jer domacini su izgubili su more utakmica do sad tako da ce zapet ko nikad da bod osvoje.
Ocekujem sastav Durmo,Sivac,Hodzic,Horic,Popovic,Vardo,Amoah,Babic.Sero,Masic,Jamakovic
Molit boga da Durmo ne dobije treci zuti karton jer u tom slucaju automatski gubimo 3 - 0 od Jedinstva jer nemoguce je da klub funkcionise bez Durme na golu!
:lol: :lol: :like:
phillies
12. igrač

Zamorano je napisao/la: 13 tra 2026, 22:56 Ocekujem bod realno!
Igramo sa 10, sta nam tesko :D :D
Samo Čelik zenički !!!

PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Samo pritisak na Zaimovića od prve minute. Znamo kako funkcioniše.

S navijačke strane bi volio da ih puknemo u Olovu zbog onih 3:0 iz DLC kad smo jedva skupili ekipu da igramo protiv njih, pa zbog onih 4:2 od prošle godine.

Ali i s bodom bih bio zadovoljan, još ga ovjerimo protiv Jedinstva i lagano se pripremamo za proslavu POVRATKA ZENIČKOG VELIKANA U DRUŠTVO NAJBOLJIH!
Odgovori