NK Čelik
Re: NK Čelik

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Probudi se Zenico, živi svoj san. Svi na Bilino polje 
Pomalo i nestvarno šta radi grupa momaka "Young Convicts". Iz utakmice u utakmicu se fotograf mora udaljit u onom parku koliko su brojčano sve veći i veći. Protiv Bratstva će morat fotograt stat kod HKD da ih sve uhvati u kadru.
Zenički Jangeri, mangupi su najveći!
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Na dva igrača ne može računati Bratstvo koje očekuje najteži izazov – gostovanje Čeliku. Tim iz Gračanice će na Bilinom polju biti bez Haruna Avdagića koji je zaradio crveni karton, te Jakuba Vilakića koji je sakupio tri javne opomene.
-
Luis Nazario da Lima
Danas na treningu i nekoliko juniora, moglo bi izgleda protiv Bratstva bit debitanata 
Da mogu ovi zapada reci ciji li je ovaj pa igra
Da mogu ovi zapada reci ciji li je ovaj pa igra
Rano je jos za juniore nisu ni oni jos sigurni za opstanak, mozda zadnjih 3-4 utakmice dobiju sansuLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑09 tra 2026, 23:51 Danas na treningu i nekoliko juniora, moglo bi izgleda protiv Bratstva bit debitanata
Da mogu ovi zapada reci ciji li je ovaj pa igra![]()
Eeeeeeto ti znaš jel ranoEugen je napisao/la: ↑10 tra 2026, 09:05Rano je jos za juniore nisu ni oni jos sigurni za opstanak, mozda zadnjih 3-4 utakmice dobiju sansuLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑09 tra 2026, 23:51 Danas na treningu i nekoliko juniora, moglo bi izgleda protiv Bratstva bit debitanata
Da mogu ovi zapada reci ciji li je ovaj pa igra![]()
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Rano, rano jasta je vec rano

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ovaj Eugen sve nešto ko zna, uvijek on u pravu 
Ne zaboravimo da mu je igračina bio Benjamin Ahmetspahić
Ne zaboravimo da mu je igračina bio Benjamin Ahmetspahić
9 kola do kraja
27 bodova još u igri
9 bodova prednosti
26 ligaških utakmica bez poraza u nizu
Sutra igra Čelik
Svi na Bilino polje.
Animiraj raju.
27 bodova još u igri
9 bodova prednosti
26 ligaških utakmica bez poraza u nizu
Sutra igra Čelik
Svi na Bilino polje.
Animiraj raju.
Mlad sam...
-
KakhaKaladze
Zamolio bih ekipu koja ce postavljati pitanja danas na pressu da malo izadjemo iz okvira pitanja koja se vrte svaki put. Ev moj sazetqk pressa i prije nego pocne. Bojan: Da stize nam Bratstvo sigurno jednna dobra ekipa za koju smo se pripremarali 7 dana, oni sz igrali u srijedu ali sigurno nece biti lagana utakmica. Svaku ekipu shvatamo ozbiljno. O premijerligi i razmisljamo i ne razmisljamo, pripremamo se ali idemo utwkmicu po utakmicu. Povreda nema svi su na raspolaganju. Masic eto drago mi je da sam dao go i asistencihu proslo kolo da pomognem ekipi, pozivam navijace da nas nastave podrzavati kao i do sad i tjt.
Ovo sve je kalup i razumijem da ce bit svaki put al de hajd malo da taj press ima smisla nekog. Sta ce nam isti press neovisno od protivnika. Odnosno hajde ra dobijemo bar 2 3 pitanja koja iskacu van konteksta ili prijedlog da ekipa odavde, svaki od nas postavi po 2 3 pitanja a onda nek Maid izabere 3 najboljw pa da se postave na pressu.
Moj prijedlog za danasnje pitanje, sigurni smo da ce neko od juniora dobiti priliku, kada bi morao izabrati tri juniora kojima ce dati sansu koji su to juniori?
Drugo pitanje, u Zenici se ne psotavlja pitanje hocemo li uci u PL nego kada, kojs je vasa procjena kada je realno da se to i desi?
Ovo sve je kalup i razumijem da ce bit svaki put al de hajd malo da taj press ima smisla nekog. Sta ce nam isti press neovisno od protivnika. Odnosno hajde ra dobijemo bar 2 3 pitanja koja iskacu van konteksta ili prijedlog da ekipa odavde, svaki od nas postavi po 2 3 pitanja a onda nek Maid izabere 3 najboljw pa da se postave na pressu.
Moj prijedlog za danasnje pitanje, sigurni smo da ce neko od juniora dobiti priliku, kada bi morao izabrati tri juniora kojima ce dati sansu koji su to juniori?
Drugo pitanje, u Zenici se ne psotavlja pitanje hocemo li uci u PL nego kada, kojs je vasa procjena kada je realno da se to i desi?
Regoje: Nezahvalno je prognozirati ali realno, na kraju 26.kola

Samo Čelik zenički !!!