NK Čelik
Re: NK Čelik
Ovaj iznad bijeli je puno ljepši od ovoga
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Luis Nazario da Lima
Jeste, ima nase crno-crvene detalje.
Meni licno je kvalitet dresa upitan, ovo je sigurno 2 klasa neka ili 3, i tu isto ispastamo zbog dobro poznatih razloga, Fundus i bez direktnog ugovora sa Macronom, ali cu ga kupit jbg....bijela je uvijek top izgledala.
Zanimljivo mi je da smo imali nekad 2 garnituru crno-sivu ali raspored boja kao kod trenutne prve garniture, isto dobro izgleda.
Liverpool igrao domaće tekme u narandžastim,zelenim,crnim dresovima,a Redsi su,samo je problem kad Čelik predstavi treću garnituru dresova na domaćoj utakmici,da nam je više takvih problema bilo bi idealno.
Dres kao dres uopšte nije loš.
Dres kao dres uopšte nije loš.
c'mon likČe
-
Delirijum1988
Slazem se u potpunosti. Nikako mi nisu jasne neke odluke, pogotovo ovako kada imamo problema sa izostancima i U-21 igracima. Sutkovic na golu otvara mnogo vise kombinacija i nema potrebe za ovim nekim eksperimentima. Realno najbezbolnije za ekipu je zamijeniti golmana, pogotovo kad su Hora i Hodza/Maseta na nivou. Tad moze komotno i neki rutonja sa zapada branitiTruhlo je napisao/la: ↑02 tra 2026, 12:29I bod u Banovićima je sasvim ok, totalno komotna situacija na tabeli. Nema više rezultatskog pritiska na ekipu, ona pobjeda u Tomislavu i ova jučer je riješila sve. Sada očekujemo dosta bolju, atraktivniju i rasterećeniju igru. Samo da se Bojan dozove i prestane sa vratolomijama u ekipiAvenija je napisao/la: ↑02 tra 2026, 12:13 Igramo u Banovićima ljudi, treba pobjediti, treba što prije napraviti nedostižnu razliku. Nema smisla pričati o Premijer ligi dok zvanično ne osiguramo plasman.
Amoah po meni igrač utakmice. Vrijeme je da se nagradi za standarde odlične partije. Mislim da bi i njemu značilo što publika to prepoznaje.![]()
Znam da nema ništa od toga, al volio bih vidjeti Šutkovića konačno u prvih 11. Šutković, Popović, Mašetić, Horić, Sivac, Hodžić, Amoah, Delić, Jamaković, Šerex i Mašić. Kaznena ekspedicija za 0:6 u Banovićima
Sad će Bojan opet izvest Durmu, Mašetića i Šeru na klupu
I sinoć opet poludio nakon primljenog gola, kažem vam njemu je clean sheet na prvom mjestuI da neko pogrešno ne protumači, ništa lično protiv trenera i stručnog štaba, rezultati sve govore, ovo samo komentar na neki generalni utisak da ova ekipa može puno bolje, atraktivnije igrati uz par logičnih postavki koje su bile na jesen.
Ne znam razlog Serexovih izostanka iz prvih 11, al' on mora igrati. Budaletina je ozbiljna i nekad ima viska potez, al' vidi se odmah razlika naprijed kad on igra. Jako dobro kombinuje sa Sivim i mozda je i dobro sto je malo "ohladio" jucer je grizao i gorio od zelje. Ja sam mislio da ce ujest nekog na klupu kad je izasao
-
Sabani_Nonda
Sljedeće sedmice isplata 700 hiljada km. 
- BatistutA19
Joj vi jos o dresovima ,svako ima svoj ukus sta voli sta ne voli i ne treba se ubijedjivat a pogotovo vredjat.
Ja licno kazem u Zenici samo crno crveni dresovi a te rezervne nit volim bjelo nit crno ,vise bi volio neku trecu boju ljubicastu zutu narandjastu,Ako je vec bijela ali da i na dresovima ima crno crvene nijanse neke pruge..
Ove bjele sto neko postavio Medzuseljac i Durmis meni je ok a ono jucer meni licno se ne svidja sve bjelo a ni crno ne volim.Svako ima svoje zelje neke.
Ja licno kazem u Zenici samo crno crveni dresovi a te rezervne nit volim bjelo nit crno ,vise bi volio neku trecu boju ljubicastu zutu narandjastu,Ako je vec bijela ali da i na dresovima ima crno crvene nijanse neke pruge..
Ove bjele sto neko postavio Medzuseljac i Durmis meni je ok a ono jucer meni licno se ne svidja sve bjelo a ni crno ne volim.Svako ima svoje zelje neke.
Mislim da je naš najjači kostur ekipe Horić, Hodžić, Mašetić, Sivac, Amoah, Šero i Mašić. To nikad ne bi mijenjao osim kada neko baš loše nešto uradi ili pretjera kao Mašić sa sebičnosti protiv Travnika.
Bijeli mi najljepše izgleda kad obučem al na utakmici mi uvijek draže ove naše standardne boje obući.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑02 tra 2026, 18:43Jeste, ima nase crno-crvene detalje.
Meni licno je kvalitet dresa upitan, ovo je sigurno 2 klasa neka ili 3, i tu isto ispastamo zbog dobro poznatih razloga, Fundus i bez direktnog ugovora sa Macronom, ali cu ga kupit jbg....bijela je uvijek top izgledala.
Zanimljivo mi je da smo imali nekad 2 garnituru crno-sivu ali raspored boja kao kod trenutne prve garniture, isto dobro izgleda.
Ono što je bitno napomenuti u vezi ove utakmice je to da je travnjak u Banovićima uz Tešanj i Bihać najgori u ligi i da to ne odgovara Čeliku zbog stila igra i i navike igranja na dobrom terenu. Možda neko misli da ovo nije bitno ali kada ti moras brinuti svaki pas kako će lopta doskočiti ispred tebe a 3 dana prije toga igraš na tepihu i navikao si..jebeno se priviknuti.
I nadam se da Đidić nije kompleksaš toliki da naloži te igrače Budućnosti da nas osakate kako bi se mogao puhati da je on skinuo Čeliku skalp. Svakako su osigurali opstanak jer jedan klub samo ispada.
I još jedna zanimljivost, ako se ne varam u posljednih 5 prvenstvenih utakmica tri puta smo napravili preokret nakon što smo gubili.
Vjerujem da će Čelik imati i veću podršku od domaćina jer šta drugo očekivati nakon one brojke po onoj zimi u 13 sati u dalekom Tomislavgradu.
Nadam se pobjedi i još jednom velikom koraku bliže cilju.
Evo prognoza neka bude da će Mašić proraditi i biti igrač utakmice.
I nadam se da Đidić nije kompleksaš toliki da naloži te igrače Budućnosti da nas osakate kako bi se mogao puhati da je on skinuo Čeliku skalp. Svakako su osigurali opstanak jer jedan klub samo ispada.
I još jedna zanimljivost, ako se ne varam u posljednih 5 prvenstvenih utakmica tri puta smo napravili preokret nakon što smo gubili.
Vjerujem da će Čelik imati i veću podršku od domaćina jer šta drugo očekivati nakon one brojke po onoj zimi u 13 sati u dalekom Tomislavgradu.
Naprotiv mislim da je dzida svjestan kojim putem idemo i sta nam je cilj, mislim da ce popustit jer oni nece ispast. Al ne bi volio ni da nam se sklanjaju. Igrat fudbala pa ko dobije, dobijeAvenija je napisao/la: ↑02 tra 2026, 20:30 Ono što je bitno napomenuti u vezi ove utakmice je to da je travnjak u Banovićima uz Tešanj i Bihać najgori u ligi i da to ne odgovara Čeliku zbog stila igra i i navike igranja na dobrom terenu. Možda neko misli da ovo nije bitno ali kada ti moras brinuti svaki pas kako će lopta doskočiti ispred tebe a 3 dana prije toga igraš na tepihu i navikao si..jebeno se priviknuti.
Dize se prasina
Bijeli gostujući da ,ali domaći nikad za svoje 50 i kusur godina nisam vidio na Bilinom! Ako će nam ovaj bijeli dres biti 2 ili 3 away varijanta ,goreg dresa nismo imali.Gospodska objava predsjednika Budućnosti Adela Lapanđića u vezi dočeka Robijaša i Čelika kao kluba generalno.Uvijek u superlativima za Robiju i Čelik