16. kolo NK Čelik Zenica : FK Sloboda

Iz kola u kolo WWIN Prve lige Federacije BIH

Koliko golova će Čelik postići protiv Slobode?

Anketa je završila: 28 ožu 2026, 18:08.

1
0
Nema glasova.
2
9
60%
3+
6
40%

Ukupno glasova: 15

Redbull
12. igrač

Re: 16. kolo NK Čelik Zenica : FK Sloboda

Post Postao/la Redbull »

Eugen je napisao/la: 26 ožu 2026, 11:17
Cr7legia je napisao/la: 26 ožu 2026, 09:36
laudrup je napisao/la: 26 ožu 2026, 08:43 Pored svega najviše mi je žao što Huzejrović iz juniora ne može konkuristai za ovu utakmicu zbog obaveza u reprezentaciji. Momak je fizički dominantan iako je 2009. godište, a idealna prilika da odigra jednu utakmicu za prvi tim, makar pola sata pri povoljnom rezultatu.
Biti će prilike sigurno za njega. ABd
Sigurno će do kraja sezone odigrati makar 2-3 utakmice za prvi tim, treba gurati tog malog, nevjerovatan potencijal, a fizički je već na nivou seniora i PL
Samo i vi smanjite objave o buducim talentima, bar upola. Iz vec poznatih razloga :mrgreen:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Redbull je napisao/la: 26 ožu 2026, 11:24
Eugen je napisao/la: 26 ožu 2026, 11:17
Cr7legia je napisao/la: 26 ožu 2026, 09:36
Biti će prilike sigurno za njega. ABd
Sigurno će do kraja sezone odigrati makar 2-3 utakmice za prvi tim, treba gurati tog malog, nevjerovatan potencijal, a fizički je već na nivou seniora i PL
Samo i vi smanjite objave o buducim talentima, bar upola. Iz vec poznatih razloga :mrgreen:
Ne brini, sve po zaslugama :D
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Ermin Hadžović sudi utakmicu između Čelika i Slobode.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

RealMadrid je napisao/la: 26 ožu 2026, 14:21 Ermin Hadžović sudi utakmicu između Čelika i Slobode.
Provjeren sudija
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

laudrup je napisao/la: 24 ožu 2026, 15:24 Nismo u direktnom prijenosu :idea:
slika
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Sad ovo maksimalno iskoristiti za prodaju karata, fanshop i ostalo. Da se i mi uguramo kad je repka :D
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Ja bi ako se moze sa savezom dogovoriti hranu i pice na zapadu prodavao. Dati procenat reprezentaciji ako vec hoce, vjerujem da se solidan prihod moze zaraditi. 7.000 ljudi na zapad treba nahraniti. Plus igramo dan poslije njih, svugdje polijepiti plakate gdje se karte mogu kupiti, ne znam smije li fan shop raditi na dan utakmice, ako smije, nek radi.

Ako se nadje zakednicki jezik sa savezom, vjerujem da mozemo fino profitirati kad reprezentacija tu igra. To je minimalno sto nam mogu dozvoliti, svoje utakmice pomjeramo radi njih. Vrijeme je da imamo koristi od toga.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Redbull je napisao/la: 27 ožu 2026, 11:20 Ja bi ako se moze sa savezom dogovoriti hranu i pice na zapadu prodavao. Dati procenat reprezentaciji ako vec hoce, vjerujem da se solidan prihod moze zaraditi. 7.000 ljudi na zapad treba nahraniti. Plus igramo dan poslije njih, svugdje polijepiti plakate gdje se karte mogu kupiti, ne znam smije li fan shop raditi na dan utakmice, ako smije, nek radi.

Ako se nadje zakednicki jezik sa savezom, vjerujem da mozemo fino profitirati kad reprezentacija tu igra. To je minimalno sto nam mogu dozvoliti, svoje utakmice pomjeramo radi njih. Vrijeme je da imamo koristi od toga.
Ti kao da si s marsa pao, klub od sutra nema ništa više sa stadionom dok se ne završi utakmica repke protiv Italije. Repka sve preuzima, naše je tu samo da pomognemo ako šta zapne, ima par ljudi koji rade za savez itd...
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Eugen je napisao/la: 27 ožu 2026, 12:52
Redbull je napisao/la: 27 ožu 2026, 11:20 Ja bi ako se moze sa savezom dogovoriti hranu i pice na zapadu prodavao. Dati procenat reprezentaciji ako vec hoce, vjerujem da se solidan prihod moze zaraditi. 7.000 ljudi na zapad treba nahraniti. Plus igramo dan poslije njih, svugdje polijepiti plakate gdje se karte mogu kupiti, ne znam smije li fan shop raditi na dan utakmice, ako smije, nek radi.

Ti kao da si s marsa pao, klub od sutra nema ništa više sa stadionom dok se ne završi utakmica repke protiv Italije. Repka sve preuzima, naše je tu samo da pomognemo ako šta zapne, ima par ljudi koji rade za savez itd...
Pa sta je problem dogovorit se ako postoje obostrani interesi? Ako se mi zrtvujemo, pomjeramo svoje utakmikce, jos kako kazes mi im cak i pomazemo, sta mi dobijamo tu? Da nas neko potapsa po ramenu, jedino sto se priznati mora 2 puta godisnje daju nam da treniramo u kampu, koji je izgradjen na gradskom zemljistu i dat im besplatno. Ovo ako bi trazili, je minimalno nesto sto nam mogu izaci u susret, a da i ne osjete.
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Pobjeda 2:1.

Lock.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Zaključano