Ploco je novi Semir Bajraktarevic
NK Čelik
-
Guest.1945
Re: NK Čelik
Danas poginite na terenu, vako glavom
i vako glavom 
- Zenicanin988
NK Čelik Zenica: Durmo, Hodžić, Horić, Sivac, Vardo, Sijamija, Popović, Amoah, Delić, Smajlović, Babić.
Na klupi su: Šutković, Jenjić, Šero, Mašić, Jusić, Palačkić, King.
Na klupi su: Šutković, Jenjić, Šero, Mašić, Jusić, Palačkić, King.
Ostao sam i ja, nisi sam
Al je MYTV vec nastimana da se gleda
jeb* Arenu,ne treba im dat ni jednu tekmu iz Zenice da prenose. Protiv Sarajeva prenosili grozan ton bio i spiker neki srpski seljak,veze nema ni ko je Čelik ni sta je Bilino!
-
prisonbreak
Naš Regoje tvrdoglav sa lijevom stranom i ne popušta. Ali opet nešto kontam da ga jebes ne mogu 7 utakmica u nizu odigrati loše, Popović na krilu i Smajlović na beku. Ne znam iskreno Šeru smatram najopasnijim igračem kod nas u napadu a na klupi. Vardo ima neke garancije da je nosioc igre ne moze ga niko skloniti iz 11. Valjda se potrefi dobra partija i utakmica.
Ja bi ovdje samo izvrsio tri izmjene: Šutković zbog u-21 i jer poznaje stadion i Tomislav, Popović na beka i Šero na krilo. Ali eto kažu trener je sa njima sedam dana i bolje je upućen u sve.
Ja bi ovdje samo izvrsio tri izmjene: Šutković zbog u-21 i jer poznaje stadion i Tomislav, Popović na beka i Šero na krilo. Ali eto kažu trener je sa njima sedam dana i bolje je upućen u sve.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Svi u odbranu! I nabijaj lopte Amoahu 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
prisonbreak
Pa to je svakom logicno. Al izgleda je Durmo nedodirljiv.Avenija je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 12:17 Naš Regoje tvrdoglav sa lijevom stranom i ne popušta. Ali opet nešto kontam da ga jebes ne mogu 7 utakmica u nizu odigrati loše, Popović na krilu i Smajlović na beku. Ne znam iskreno Šeru smatram najopasnijim igračem kod nas u napadu a na klupi. Vardo ima neke garancije da je nosioc igre ne moze ga niko skloniti iz 11. Valjda se potrefi dobra partija i utakmica.
Kakav je ovo sastav, kako ce izgledati na terenu? Vardo, Babic zadnji vezni, vjerovatno ce Amoah naprijed ici sa Delicem. Ko igra desno krilo? Nece valjda Delic, jer Sijamija je u napadu sigurno.
Durmo brani dobro, nema potrebe da se mijenja. Igraju se dva pokuvremena, tako da ce vjerovatno u 2 pol Marina na beka, a Šero unutra. Ne znam šta ste vi to ocekivali, evo i Maske je nesto lakse povrijedjen pa nece da rizikujuprisonbreak je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 12:21Pa to je svakom logicno. Al izgleda je Durmo nedodirljiv.Avenija je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 12:17 Naš Regoje tvrdoglav sa lijevom stranom i ne popušta. Ali opet nešto kontam da ga jebes ne mogu 7 utakmica u nizu odigrati loše, Popović na krilu i Smajlović na beku. Ne znam iskreno Šeru smatram najopasnijim igračem kod nas u napadu a na klupi. Vardo ima neke garancije da je nosioc igre ne moze ga niko skloniti iz 11. Valjda se potrefi dobra partija i utakmica.
Vjerujem da ce Sijamija moci zamijeniti Masica. Samo ovo oko desnog krila je nejasno, ne vidim ko tu moze igrati, najvjerovatnije Delica je stavio, a Sero kojem je to primarna pozicija na klupi.
-
Zenicaokamog
Sta je sa Šerom pa je vec 2 utakmice na klupi? Ne razumijrm fakat...