NK Čelik
Re: NK Čelik
A pogotovo sto kod nas ljudi jako tesko mjenjanju misljenje o nekom igracu. Znaci nema sanse da je on popravio formu, on je kloc i ostace kloc dok igra u Celiku
Nevezano za forum, vec generalno kad slusam ljude na tribini.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Vjerovatno Ali i Durmis zajedno nisu imali keša kao ovaj Jenjic, a brat je limitiran u svakom pogledu.Allgunsblazing je napisao/la: ↑16 ožu 2026, 10:45 Ima jedna bolja koja se provukla ispod radara u svim ovim: bolje gledati Alija ili Durmisa, nego Jenjica.
Sto bi bilo ok, da nismo isto tako kukali protiv Alija i Durmisa.
Iskreno, rijetko ko je s klupe znao da uđe i da zabije gol kao Ali, dosta je situacija bilo gdje uleti i zabije neki golčić, znao se kretati, postaviti, zabiti neki odbijanac, a to nam je protiv Travnika falilo.
Ništa, Tomislav, navijati, bodriti ih, šta nam druge preostane nego to.
@kahkakalazde
Igra i igrači i nastupi, zalaganje se će se uvijek komentarisati kao što to rade svi na svijetu na svim forumima, svi klubovi, svi navijači, na svim mrežama itd. Pa ne možemo na silu stvoriti cenzuru da se igrači ne bi potresli jer im je neko napisao. Loša partija i forma, klupa. Nije Sjeverna Koreja. Idi na objave kluba protiv TOŠK-a i Famosa itd i čitaj komentare, tamo je mnogo veća čitanost, zabrani tu komentare onda. Ovo ovdje što se piše o igračima je kamilica. Samo realna ocjena na koju svako ima pravo.
A sto se tiče doprinosa ko nesto uradi i pozove više navijača to neću ni komentisati. Samo moje 3-4 objave kao poziv na utakmicu preko lične stranice je vidjelo preko 100 000 ljudi. Kupljenje 3 ulaznice, dvije dao da djeca ispred zgrade uđu na stadion na zapad gledaju Čelik, sebi jednu ostavio. Lijepo je gledati pohvale po tiktoku sa viralnim klipovima od 200-300 000 pregleda gdje se naša tj Čelikova priča hvali..a ne smije se napisati Regoje mjenjaj nešto nije ovo dobro.
Glupo mi je uvijek pričati kakav je nečiji licni doprinos jer se valjda to radi iz ljubavi a ne da se bilo ko hvali time.
Igra i igrači i nastupi, zalaganje se će se uvijek komentarisati kao što to rade svi na svijetu na svim forumima, svi klubovi, svi navijači, na svim mrežama itd. Pa ne možemo na silu stvoriti cenzuru da se igrači ne bi potresli jer im je neko napisao. Loša partija i forma, klupa. Nije Sjeverna Koreja. Idi na objave kluba protiv TOŠK-a i Famosa itd i čitaj komentare, tamo je mnogo veća čitanost, zabrani tu komentare onda. Ovo ovdje što se piše o igračima je kamilica. Samo realna ocjena na koju svako ima pravo.
A sto se tiče doprinosa ko nesto uradi i pozove više navijača to neću ni komentisati. Samo moje 3-4 objave kao poziv na utakmicu preko lične stranice je vidjelo preko 100 000 ljudi. Kupljenje 3 ulaznice, dvije dao da djeca ispred zgrade uđu na stadion na zapad gledaju Čelik, sebi jednu ostavio. Lijepo je gledati pohvale po tiktoku sa viralnim klipovima od 200-300 000 pregleda gdje se naša tj Čelikova priča hvali..a ne smije se napisati Regoje mjenjaj nešto nije ovo dobro.
Glupo mi je uvijek pričati kakav je nečiji licni doprinos jer se valjda to radi iz ljubavi a ne da se bilo ko hvali time.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Zalayeta22
Ti si sigurno neki Alijev jaran, amidža itd pa ga toliko forsiraš, frajer meda ba nije mogo, odbija se od igrača isto fliper. Hvala mu što je odigro za nas, dalje nije mogao, on sam izrazio želju da ide, neka ide, sretno mu, neće nam nedostajat jedan njegov go protiv Viteza za 3:1bullet je napisao/la: ↑16 ožu 2026, 11:18Vjerovatno Ali i Durmis zajedno nisu imali keša kao ovaj Jenjic, a brat je limitiran u svakom pogledu.Allgunsblazing je napisao/la: ↑16 ožu 2026, 10:45 Ima jedna bolja koja se provukla ispod radara u svim ovim: bolje gledati Alija ili Durmisa, nego Jenjica.
Iskreno, rijetko ko je s klupe znao da uđe i da zabije gol kao Ali, dosta je situacija bilo gdje uleti i zabije neki golčić, znao se kretati, postaviti, zabiti neki odbijanac, a to nam je protiv Travnika falilo.
Ništa, Tomislav, navijati, bodriti ih, šta nam druge preostane nego to.
"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"
-
KakhaKaladze
Ja nisam umanjio tvoj doprinos nego ti govorim cinjenice, izuetno su ti negativni komentari od pocetka priprema. Komentar moze bit i pozitivan a ne samo pljuvanje. Nemojte se pravdati time sto se komentarise svugdje pa da je to ispravno. Ne brani tebi niko da komentarises, ja govorim da se komentarise na 10 stranica kad je lose, a na 1 stranicu stane kad je dobro. Mi da smo dobili Travnik bio bi po 1 komentar dobro je super, idemo dalje Tomislav. Ovako se napisalo 10 stranica. To je nas mentaliter koji se mora mijenjati. Ne samo u sportu nego u svemu. Uvijek se vise trudimo rec sta ne valja nego sta valja. U svemu apsolutno pa tako evo i za Celik.Avenija je napisao/la: ↑16 ožu 2026, 11:24 @kahkakalazde
Evo koja je ovo već utakmica, apsolutno ništa kvalitetno nismo vidjeli od Jenjića, odigrao je utakmice kao što je i Ali igrao prošlu polusezonu i sezonu ranije.
Radije ću gledati Alija sa 1k kako ulazi u igru, a naše dijete, nego igrača koji ima 3-4k i vucera se po terenu.
Alijev gol je bio za 2-1, za preokret.
Radije ću gledati Alija sa 1k kako ulazi u igru, a naše dijete, nego igrača koji ima 3-4k i vucera se po terenu.
Alijev gol je bio za 2-1, za preokret.
Prema najavama, ovaj meč bi trebao biti prenošen na kanalu Arena Sport Premium 1, a susret je zakazan za nedjelju s početkom u 13 sati.
Šta je sad ovo ? Odnosi se na Tomislav - Čelik.
Citas pogresne medije. Utakmica je u 13:00 ali na my tv ili youtube kanal tomislava
Na programu Arene za nedjelju pise da oni prenose,ali vjerovatno to MY TV uzima.
Zna Arena imati gafove ovako ponedeljkom ako je program za nedelju, u toku sedmice ce se vise znati.
Samo Čelik zenički !!!

Moguće da je i termin ovaj od 13:00 jer Arena hoće prenos za razliku od svih drugih utakmica lige poslije 15:00.
Ali što kaže iskusni @phillies sačekajmo sredinu sedmice.
-
PatrickBateman
Nema teorije da Arena prenosi federalku, pogotovo ne Arena Premium 1. Englezi su u terminu od pola 2
Srce, čast i ponos!
Možda će Engleze prebaciti na običnu arenuPatrickBateman je napisao/la: ↑16 ožu 2026, 12:31 Nema teorije da Arena prenosi federalku, pogotovo ne Arena Premium 1. Englezi su u terminu od pola 2
To su uradili sad za ovo kolo ne vjerujem da će sad za slijedeće, a pogotovo za PLFBiH
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Čitajte protal, utakmica je na MY TV od 13 sati zvanično!
Hahaha napucaj se pismeno kamarice ispod sebeAllgunsblazing je napisao/la: ↑16 ožu 2026, 10:45 Ima jedna bolja koja se provukla ispod radara u svim ovim: bolje gledati Alija ili Durmisa, nego Jenjica.
Smajlovic se mora istrpiti. Pokazao je da zna i da moze, sasvim je normalno za mladog igraca da padne u formi. Najbitnije je da pokazuje da zeli i da se bori. Ostalo ce sve doci na svoje.
Poseban pozdrav za nepismenog kopitara cinvcita koji je valjao dok je davao. Sad kako daje djeci svojoj, nama vise ne valja.![]()