NK Čelik
Re: NK Čelik
Eto ti anketa.
Ja bi za Tomislav uigravao ovih 11.
Šutković(u-21)
Sivac
Hodžić(u-21)
Horić (C)
Popović
Palačkić(u-21)
Amoah
Delić
Sijamija
Šero
Mašić
Ja bi za Tomislav uigravao ovih 11.
Šutković(u-21)
Sivac
Hodžić(u-21)
Horić (C)
Popović
Palačkić(u-21)
Amoah
Delić
Sijamija
Šero
Mašić
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
To je to, kad se Masetic vrati, stavit ga na stopera, a Hodzica gurnuti na zadnjeg veznog. U-21 rotacija po potrebi Jamakovic i Durmo.
Prije ce Babica staviti na zadnjeg veznog vec Palackica koji je ipak ofanzivnije orjentisan. A isto U21.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ne znam da je neko vec pisao, ali nasa utakmica 3.kola protiv Slobode igrace se 01.04 (SRIJEDA). Satnica jos stoji 15.30 ali nadam se da ce to biti promjenjeno.
Hajd ako nista, imacemo malo vise vremena da se pripremimo nakon Tomislava.
Hajd ako nista, imacemo malo vise vremena da se pripremimo nakon Tomislava.
Samo Čelik zenički !!!
Durmo brani sjajno i golman se ne mijenja, zadnja linija nam je dobra i tu nema puno pametovanja. Ko misli da Horic ne moze igratt Premijer ligu nek malo.prati Premijer ligu i stopere koji tamo igraju. Ne kazem da ce igrati i naredne sezone, ali je pokazao pregrst puta sta znaci za ekipu na terenu. Kada su u pitanju bekovi mislim da Marin mora poceti u Tomislavu ili na poluvremenu da udje umjesto Smajlovica, koji nije na nivou kakav se ocekuje.
Durmo, Sivac, Hodzic, Horic, Smajlovic, Vardo, Amoah, Delic, Jamakovic, Šero i Mašić. Na poluvremenu Marina umjesto Smajlovica, eventualno kasnije Sijamija ili King umjesto Jamakovica, Palackic umjesto Delica...
Durmo, Sivac, Hodzic, Horic, Smajlovic, Vardo, Amoah, Delic, Jamakovic, Šero i Mašić. Na poluvremenu Marina umjesto Smajlovica, eventualno kasnije Sijamija ili King umjesto Jamakovica, Palackic umjesto Delica...
-
KakhaKaladze
Pa nema Jamakovica zbog kartona.Eugen je napisao/la: ↑16 ožu 2026, 09:05 Durmo brani sjajno i golman se ne mijenja, zadnja linija nam je dobra i tu nema puno pametovanja. Ko misli da Horic ne moze igratt Premijer ligu nek malo.prati Premijer ligu i stopere koji tamo igraju. Ne kazem da ce igrati i naredne sezone, ali je pokazao pregrst puta sta znaci za ekipu na terenu. Kada su u pitanju bekovi mislim da Marin mora poceti u Tomislavu ili na poluvremenu da udje umjesto Smajlovica, koji nije na nivou kakav se ocekuje.
Vjerujem da je Sutkovic upravo zbog ovakvih utakmica i doveden, kad nam zafali U21 u polju, koji ce moci odgovoriti zadatku. Ovako bezbolno mozemo to premostiti, jer nije ni Sutkovic neka klada sa dvije lijeve noge.
Sutkovic
Sivac
Hodzic
Horic
Smajlovic
Vardo
Amoah
Delic
Popovic ili Sijamija
Sero
Masic
Sutkovic
Sivac
Hodzic
Horic
Smajlovic
Vardo
Amoah
Delic
Popovic ili Sijamija
Sero
Masic
Samo Čelik zenički !!!
Zadnji put kad sam pisao post ovdje pisalo se kako pola ovih igrača može igrati PL. Danas je od svih ostao samo Sivac i to za klupe. Među tim igracima bio je i Smajlović, koji je na piku sad "fudbalskih znalaca" poslije Alija, jedno vrijeme i Hodžića, Durme (duga je lista). Danas, po priči s foruma, nije ni za rotaciju u federalnoj.Ok, pad forme nakon povrede. Palackic dvije-tri godine se piše da nema radnu etiku, sad kandidat za prvu postavu. jedno lose poluvrijeme i ovdje će ga slat za nemilu. Babić isto potencijal, danas ga skoro niko i ne spominje, a momak može odraditi posao na zadnjem veznom bez problema.
Znam da necemo nikad promjenit mentalitet, al nekad treba i nagraditi aplauzom, vratiti motivaciju i kad ne ide, kad se pogrijesi pas. Kod nas je postalo normalno da se napravi nevjerovatan pritisak na svakog igraca od prve minute. I onda se cudimo što nam dolazi Jenjić, a ne neko provjereno ime. Prvo ne mozes ponuditi cifru. Drugo niko neće igrati za mizeriju i usput slušat i čitat ove gluposti, čak i kad si prvi na tabeli. Hajmo se dozvati malo, smanjiti negativu i podržati ove momke.
Svi u Duvno
Znam da necemo nikad promjenit mentalitet, al nekad treba i nagraditi aplauzom, vratiti motivaciju i kad ne ide, kad se pogrijesi pas. Kod nas je postalo normalno da se napravi nevjerovatan pritisak na svakog igraca od prve minute. I onda se cudimo što nam dolazi Jenjić, a ne neko provjereno ime. Prvo ne mozes ponuditi cifru. Drugo niko neće igrati za mizeriju i usput slušat i čitat ove gluposti, čak i kad si prvi na tabeli. Hajmo se dozvati malo, smanjiti negativu i podržati ove momke.
Svi u Duvno
Onda ce Sutkovic na gol ili Palackic u prvih 11KakhaKaladze je napisao/la: ↑16 ožu 2026, 09:15Pa nema Jamakovica zbog kartona.Eugen je napisao/la: ↑16 ožu 2026, 09:05 Durmo brani sjajno i golman se ne mijenja, zadnja linija nam je dobra i tu nema puno pametovanja. Ko misli da Horic ne moze igratt Premijer ligu nek malo.prati Premijer ligu i stopere koji tamo igraju. Ne kazem da ce igrati i naredne sezone, ali je pokazao pregrst puta sta znaci za ekipu na terenu. Kada su u pitanju bekovi mislim da Marin mora poceti u Tomislavu ili na poluvremenu da udje umjesto Smajlovica, koji nije na nivou kakav se ocekuje.
-
PatrickBateman
I da mu se daje 10.000 mjesecnoPatrickBateman je napisao/la: ↑16 ožu 2026, 10:18 Svako bi da igra pred vrhunskom publikom, ali niko nece pritiska![]()
Najbolje je da igraci, ako su psihicki labilni toliko, zaborave da uopste postoje forumi i samo se fokusiraju na teren. Bice im mnogo bolje, a odmah i nama s njima.
Samo Čelik zenički !!!
- Allgunsblazing
Ima jedna bolja koja se provukla ispod radara u svim ovim: bolje gledati Alija ili Durmisa, nego Jenjica.
Sto bi bilo ok, da nismo isto tako kukali protiv Alija i Durmisa.
Smajlovic se mora istrpiti. Pokazao je da zna i da moze, sasvim je normalno za mladog igraca da padne u formi. Najbitnije je da pokazuje da zeli i da se bori. Ostalo ce sve doci na svoje.
Poseban pozdrav za nepismenog kopitara cinvcita koji je valjao dok je davao. Sad kako daje djeci svojoj, nama vise ne valja.
Sto bi bilo ok, da nismo isto tako kukali protiv Alija i Durmisa.
Smajlovic se mora istrpiti. Pokazao je da zna i da moze, sasvim je normalno za mladog igraca da padne u formi. Najbitnije je da pokazuje da zeli i da se bori. Ostalo ce sve doci na svoje.
Poseban pozdrav za nepismenog kopitara cinvcita koji je valjao dok je davao. Sad kako daje djeci svojoj, nama vise ne valja.
Delić dobro odigrao, puno sam ga pljuvao ali je protiv Travnika bio korektan. Mada je on više osmica uz Amoah i nekog destruktivca zadnjeg veznog (Hodžić/Vardo/Babić), nego playmaker 10ka. Palačkića bi gurao na deset da vidimo kakav je kad starta.
Jenjić je isto svaku katatrofalan bio sem protiv Travnika, pogledajte snimak solidno odigrao sasvim, ne treba ga ubiti u pojam prva ozbiljnija takmičarska. I Kalesić je ulazio u formu kad je tek stigao.
Treba realniji biti generalno i smanjit očekivanja obzirom na nivo fudbala, ligu i igrače koje gledamo. Neće se ovi naši najesti nekog hljeba od fudbala, nije Šero Ljajić nivo, nit je naš Mašić Leon Benko ili Elvir Bolić, ovo su njihove realnosti i limiti i zato su tu gdje jesu. Isto što škodu fabiu na plin ne možeš ćerat autoputem na megdan A6ici Audiju
Kome se gleda ozbiljan fudbal nek upali Arene i gleda kako Kane i Olise kombinuju. Ćir ćete fasovat nervirajući se, treba pred svaku utakmicu reći sebi gledam najgori fudbal u Evropi
Tražiti trku, zalaganje, trud, ozbiljnost i fizičku spremu max, da ginu. A kvalitet ne mogu stvoriti, šta imamo to nam je, koliko para toliko muzike do ulaska u PL kad budemo imali više para na raspolaganju...
Jenjić je isto svaku katatrofalan bio sem protiv Travnika, pogledajte snimak solidno odigrao sasvim, ne treba ga ubiti u pojam prva ozbiljnija takmičarska. I Kalesić je ulazio u formu kad je tek stigao.
Treba realniji biti generalno i smanjit očekivanja obzirom na nivo fudbala, ligu i igrače koje gledamo. Neće se ovi naši najesti nekog hljeba od fudbala, nije Šero Ljajić nivo, nit je naš Mašić Leon Benko ili Elvir Bolić, ovo su njihove realnosti i limiti i zato su tu gdje jesu. Isto što škodu fabiu na plin ne možeš ćerat autoputem na megdan A6ici Audiju
Kome se gleda ozbiljan fudbal nek upali Arene i gleda kako Kane i Olise kombinuju. Ćir ćete fasovat nervirajući se, treba pred svaku utakmicu reći sebi gledam najgori fudbal u Evropi
Tražiti trku, zalaganje, trud, ozbiljnost i fizičku spremu max, da ginu. A kvalitet ne mogu stvoriti, šta imamo to nam je, koliko para toliko muzike do ulaska u PL kad budemo imali više para na raspolaganju...
Imam osjecaj ovi što pišu da igračima treba podrška i da ih treba dizati kao da su za psihičko liječenje i u depresiji a ne fudbaleri koji žive od tog posla uopšte ne idu na stadion jer bi znali da i pored kasnog gola u našoj mreži i razočaravajučeg rezultata druga najbrojnija publika u BiH iz druge lige ih isprati aplauzom sa zapada i istoka a Robijaši ih pozdrave pred tribinom uz podršku i pjesmu i skandiranje Volim te Čelik i tako isprate sa terena iako su razočarani daju maksimalnu podršku.
Ako igračima to nije dovoljan motiv da pruže više, bolje, jače, snažnije onda ne znam šta je.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
-
KakhaKaladze
Majstore ti prvi si prenio nervozu sa foruma dalje. Preneses ti 10 osoba nezadovoljstvo, pa oni kazu dalje jos 10 osoba i prosiris negativu jako brzo. Rezultat toga ti je popolovljena posjeta. Odavde pocinje jako puno stvari, ne zato sto 100k Zenicana cita ovaj forum nego sto ovdje pisu ljudi koji su zagrizeni Celikom i upuceniji od 99% navijaca Celika. I normalno da ce vise vjerovat moj komsija mom misljenju jer zna da sam upucen i da ce uticat dosta na njega. Da ti prevedem ja kazem komisji pa joj brate patnja, otanjali smo haos, pojacanja ne valjaju, komsija nece doci na stadion. Isto ti je i sa komentarima na igru. Ja kazem komsiji Sijamija nema blage, on kad dodje na utakmicu samo ce gledat Sijamiju i naci ce kikseve da bi potvrdio pretpostavku. Da ti i ovo prevedem, s ovakvom negativom za dva kola nece se ispratiti aplauzom nego ce se zvizdat i psovat.Avenija je napisao/la: ↑16 ožu 2026, 10:52
Imam osjecaj ovi što pišu da igračima treba podrška i da ih treba dizati kao da su za psihičko liječenje i u depresiji a ne fudbaleri koji žive od tog posla uopšte ne idu na stadion jer bi znali da i pored kasnog gola u našoj mreži i razočaravajučeg rezultata druga najbrojnija publika u BiH iz druge lige ih isprati aplauzom sa zapada i istoka a Robijaši ih pozdrave pred tribinom uz podršku i pjesmu i skandiranje Volim te Čelik i tako isprate sa terena iako su razočarani daju maksimalnu podršku.
Ako igračima to nije dovoljan motiv da pruže više, bolje, jače, snažnije onda ne znam šta je.