Članstvo u klubu
Re: Članstvo u klubu
Jesi ti malo prije bio u fan shopu
Sifra "nemam sitnih"
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Znači ti si
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Ko ili Tko ?
Samo Čelik zenički !!!
Znaš ono kad neko prdne pa kaže ko je prdno - on je
Tako i ovo
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
De, ne potvaraj covjeka
Samo Čelik zenički !!!
Ako dostignemo 1460 clanova ove godine to ce biti sasvim zadovoljavajuce. Prognozirao sam 4 clana na dan sto je sasvim ok. Na primjer 4 clana dnevno da ti donose 180 km 365×180=65.700 km nije lose za drugu ligu.
1063

Samo Čelik zenički !!!
Nedavno sam uclanio poznanika u klub. Dobio sam samo clansku zauzvrat. Nije problem sto nema onih bonova za Pero, Imtec i sta je vec bilo, ali staviti clansku u kovertu i pismo od Jonjica i Musovica podize sami izgled i preuzimanje clanske za 200%. Koverta i 2 isprintana papira ne kostaju ni pola marke, a stvarno ljepse bude.
Ne znam je li taj dan nestalo pa sam ja dobio samo clansku ili svima tako.
Ne znam je li taj dan nestalo pa sam ja dobio samo clansku ili svima tako.
Ko je bio sad na tekmi protiv Travnika jel uzimao ili gledao ponudu u fan shopu na zapadu? Vidio sam na slikama da se prodaju i novi domaci dresovi pa me zanima ima li velicina L,XL,XXL? Prije mjesec sam bio u ZE i u fan shopu su bili u prodaji domaci dresovi al male velicine M,S ? Pa me zanima jesul dosli dresovi normalnih velicina?
Bio sam ja, ali nisam zagledao dresove. Konkretno su me zanimali podmetac pod gu'icu i zubna zanimacijaZamorano je napisao/la: ↑15 ožu 2026, 11:48 Ko je bio sad na tekmi protiv Travnika jel uzimao ili gledao ponudu u fan shopu na zapadu? Vidio sam na slikama da se prodaju i novi domaci dresovi pa me zanima ima li velicina L,XL,XXL? Prije mjesec sam bio u ZE i u fan shopu su bili u prodaji domaci dresovi al male velicine M,S ? Pa me zanima jesul dosli dresovi normalnih velicina?
PS. Eno na Celikovoj objavi na Fb prvi dres je L velicine, dakle doslo je jos dresova.
Samo Čelik zenički !!!
ok...hvalaphillies je napisao/la: ↑15 ožu 2026, 15:45Bio sam ja, ali nisam zagledao dresove. Konkretno su me zanimali podmetac pod gu'icu i zubna zanimacijaZamorano je napisao/la: ↑15 ožu 2026, 11:48 Ko je bio sad na tekmi protiv Travnika jel uzimao ili gledao ponudu u fan shopu na zapadu? Vidio sam na slikama da se prodaju i novi domaci dresovi pa me zanima ima li velicina L,XL,XXL? Prije mjesec sam bio u ZE i u fan shopu su bili u prodaji domaci dresovi al male velicine M,S ? Pa me zanima jesul dosli dresovi normalnih velicina?Vjerovatno je doslo jos velicina a ne samo M i S.
PS. Eno na Celikovoj objavi na Fb prvi dres je L velicine, dakle doslo je jos dresova.
Mozemo li do 1500 ove godine, cini se da je opalo interesovanje i da je uclanjivanje ono temeljno prva tri mjeseca u godini, sve kasnije je premija
-
RubikovaKocka
Na guranje mozda 1200. To je to od nas.