Sve to imas u fan shopu! Kome ces bolan vise organizovat standove? Ko hoce bilo sta,kartu,rekvizite,uclanjenje sve ima to u fan shopu koji je od sopinga udaljen 300 metara! Rutonjama i kockastim glavama, rumenih obraza a usput krezubih žvalja trenurno je najveci prioritet gorivo,brasno i ulje!!! Sta zna dziber iz shopinga zasto je stand i postavljen!Rz88 je napisao/la: ↑06 ožu 2026, 15:06 Lijepo vrijeme popravlja raspolozenje ljudima. Ne bi bilo lose napraviti stand za uclanjenje (koje je u jakom padu i zapostavljeno) u gradu ili kod sopinga na kojem ce biti 2-3 igraca. Usput prodati karte, slikati se, a moze se ukljuciti odredjeni broj robe iz fan shopa.
NK Čelik
Re: NK Čelik
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Brate, svaka ti je ko u NjegosaZamorano je napisao/la: ↑06 ožu 2026, 16:25Sve to imas u fan shopu! Kome ces bolan vise organizovat standove? Ko hoce bilo sta,kartu,rekvizite,uclanjenje sve ima to u fan shopu koji je od sopinga udaljen 300 metara! Rutonjama i kockastim glavama, rumenih obraza a usput krezubih žvalja trenurno je najveci prioritet gorivo,brasno i ulje!!! Sta zna dziber iz shopinga zasto je stand i postavljen!Rz88 je napisao/la: ↑06 ožu 2026, 15:06 Lijepo vrijeme popravlja raspolozenje ljudima. Ne bi bilo lose napraviti stand za uclanjenje (koje je u jakom padu i zapostavljeno) u gradu ili kod sopinga na kojem ce biti 2-3 igraca. Usput prodati karte, slikati se, a moze se ukljuciti odredjeni broj robe iz fan shopa.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
prisonbreak
Prije 3 godine govorili da Karalic treba igrati beka, ipak je morao otici vani da se to uoci.
Ovo ce nam vjerovatno i biti startnih 11. Nije najjaci sastav, ali zbog u-21 pravila morat ce ovako. Sero zasluzeno klupa, mora se popraviti. Vardo takodjer ispred Jenjica, koji se jos nije snasao.
-
KakhaKaladze
Minut i 40 sekundi igre sa tribina hajde igrajte ..
Nevjerovatno.
Nevjerovatno.
-
crnocrvenaarmija
Prodje ih kao kroz čunjeve 
Bolji tosk nema sta imaju bolju kontrolu lopte i proigravanja mi nabikamo standardno, realno ovde ima 3 igraca Amoah Maske i Sivi mozda i Hodza i Masetic ovo ostalo prelose.Horu necu spominjat ( najbolji je) jer ga vjerovatno necemo koristit u PL ako se plasiramo
Ne moze nam ovo bit prva postava nema šanse,Jamakovica na lijevo krilo Sero desno,kakav god da je ima hiljadu puta veći utjecaj na igru nego Popović.
Valjda drugo poluvrijeme sta donese , ovo trenutno je horor razumijem da igraci neki poste i termin al nije ovo dobro nikako jos generlka
Jednostavno nemamo jednog znalca u sredini i sve to ide tanko prema naprijed. Tosk izaso visoko i nismo mogli disat. Ovih srednji 30m nema nikakve igre. Kako ovi iz Toska znaju osutat ja dugo nisam vidio da neko nas onako osuta van 16m. Uvijek sam optimistican sto se tice naseg Celika i mislim da cemo puno sigurnije i bolje igrati kada se krenu brojati bodovi. Nadam se da i ovi drugi u vrhu nece razvaljivati protivnike da i oni sta prospu.
Nesmjeno ni pomislit da nam se povredi Amoah i Masic mi smo prosjecnjq ekipa 1LF.Amoah igracina van ove lige definitivno i takvih smo trrbali dovest 4 ili 5 a ne da opet gkedamo Varde Marine i sl
-
crnocrvenaarmija
Nikakve igre samo izbij nabij loptu teško ćemo ovakvom igrom zadržati prvo mjesto