NK Čelik
Re: NK Čelik
Jbg onda, ako je lijen za treningom i nece nista biti od njega... Valjda se probudi na vrijeme.
Samo Čelik zenički !!!
-
Ja ne mogu da vjerujem da je nekom mrsko trenirat, a imas 18 godina i zivotnu priliku da zaigras na Bilinom i da nekad u buducnosti budes alfa i omega na terenu, tebi mrsko trenirat, pa tacno da covjek poludi, ima li iko da sjedne sa tom djecom da im kaze koliki su oni sretnici i kakvu su oni priliku dobili i da buduce generacije nece imati ovakve prilike da ovoliki broj juniora se prikljuci prvom timu.. znaci sad il nikad imaju priliku da krenu pravit karijere..KakhaKaladze je napisao/la: ↑31 srp 2024, 22:57Ma nije stvar jel djuturum il nije nego jel ima volju da zapne i trenira. Pogledaj napredak ostalih juniora koji su prikljuceni prvom timu prosle sezone i da ni za jednog ne mozes tvrdit da ne moze odigrat cijelu utakmicu. Palackicu je mrsko trenirat i to je njegov najveci problem. Falilo mu je fizike i u juniorima ali je tu talenat nadoknadjivao nedostatak fizicke spreme. U seniorima ne da nece nadoknadjt nego nece igrat nikako ako nije u stanju da trci jedno poluvrijeme. Igra na poziciji gdje treba biti najvise fizicki spreman a mislim da je kondicijski najslabiji od svih juniora. Daj Boze da to promijeni i poradi na tome pa da imamo kvalitetnog veznjaka za buducnost.
Ludilooooo je zarobiloooo
Ja ne mogu shvatit da sebi ne mogu postavit cilj da "istrce" deset kilometara za sat vremena. Nakon toga napucaji sebi tempo 2x50min. Nagruhaj sebi kondiciju maksimale. Danas imas internet mozes svakakve role i fole vidjet oko tehnike. Mozes usavrsit da se lopta "lijepi" za tebe. Kakvi.. nece da treniraju, nece da trce, tehnika nula.carsija072 je napisao/la: ↑31 srp 2024, 23:12Ja ne mogu da vjerujem da je nekom mrsko trenirat, a imas 18 godina i zivotnu priliku da zaigras na Bilinom i da nekad u buducnosti budes alfa i omega na terenu, tebi mrsko trenirat, pa tacno da covjek poludi, ima li iko da sjedne sa tom djecom da im kaze koliki su oni sretnici i kakvu su oni priliku dobili i da buduce generacije nece imati ovakve prilike da ovoliki broj juniora se prikljuci prvom timu.. znaci sad il nikad imaju priliku da krenu pravit karijere..KakhaKaladze je napisao/la: ↑31 srp 2024, 22:57Ma nije stvar jel djuturum il nije nego jel ima volju da zapne i trenira. Pogledaj napredak ostalih juniora koji su prikljuceni prvom timu prosle sezone i da ni za jednog ne mozes tvrdit da ne moze odigrat cijelu utakmicu. Palackicu je mrsko trenirat i to je njegov najveci problem. Falilo mu je fizike i u juniorima ali je tu talenat nadoknadjivao nedostatak fizicke spreme. U seniorima ne da nece nadoknadjt nego nece igrat nikako ako nije u stanju da trci jedno poluvrijeme. Igra na poziciji gdje treba biti najvise fizicki spreman a mislim da je kondicijski najslabiji od svih juniora. Daj Boze da to promijeni i poradi na tome pa da imamo kvalitetnog veznjaka za buducnost.
Odličan potez sa Talhom.
Ugovor na dvije godine, fenomenalno.
Ugovor na dvije godine, fenomenalno.
Tabaković i Međuseljac ako budu imali kvalitetnog zadnjeg veznog iza sebe mogu puno napraviti u ovoj sezoni. Prošlu polusezonu su baš podigli formu i nadam se da će nastaviti u istom ritmu i naredne sezone.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ako je njemu mrsko trcat sa 18 godina nema od njeg nista koliko god znao igrat lopte.Ako ti je mrsko sine trcat i trenirat onda imas stoni fudbal,pikado i pišanje uz vjetar pa izaberi sta hoces biti.Fudbaler gospodin ili obicni uhljupFliX je napisao/la: ↑31 srp 2024, 22:32Ako je tako, najbolje bi mu onda bilo da okonca karijeru.Ludilom predoziran je napisao/la: ↑31 srp 2024, 21:13Smatram da je on fizički preslab za ove lige, može maximalno 20min odigrati solidno i to protiv neke slabije ekipeasimdemineri je napisao/la: ↑31 srp 2024, 15:59 Ma Palačkić će biti jedan od igrača na najboljom statistikom u narednoj sezoni, samo mu treba minuta
- Allgunsblazing
Pricate o momku sa 100 seniorskih minuta u kojima je izgledao odlicno. Hajte da sacekamo da vidimo sta ce biti.
-
Odigrao je 50 minuta odlicno i 50 minuta hodao. Ja ovu pricu potenciram ne zato sto imam nesto protiv momka nego se slican hajp pravio i za Ahmetspahica pa je popljuvan nakon 2 utakmice. Pisem zato sto kad bude na klupi svi ce ovdje skociti sto se njemu ne daje vise prostora da igra jer je talenat. Mene ne bi iznenadilo da ga vidimo negdje i na posudbi.Allgunsblazing je napisao/la: ↑01 kol 2024, 13:30 Pricate o momku sa 100 seniorskih minuta u kojima je izgledao odlicno. Hajte da sacekamo da vidimo sta ce biti.
Ljudi komentarisu po onome sto vide. Ahmetspahic je u juniorima bio zvijer, ali kad je prosle sezone ulazio nije pokazao ni volju ni zalaganje u ono minuta koje je dobio. Zato je kritikovan. Za razliku od tih minuta, ono sto sam ja vidio u pripremnoj protiv Stupcanice je rastrcan decko koji je valjda uvidio da hodanjem nece nista uraditi. Zbog toga sam optimista sto se njega tice.
Za Palackica, ono sto je pokazao prosle sezone je da ima slifa i da ima materijala za napredak, ali treba rada. Darijo ce na treninzima i pripremnim utakmicam vidjeti da li mu ovaj momak moze koristiti u ovoj sezoni ili ce za njega biti bolje da ode negdje na posudbu.
Kao i za Ahmetspahica, i za Palackica sam uvjeren da ce ostati pri prvom timu i da ce imati fine minute ove sezone.
Naprijed Če!!!
Za Palackica, ono sto je pokazao prosle sezone je da ima slifa i da ima materijala za napredak, ali treba rada. Darijo ce na treninzima i pripremnim utakmicam vidjeti da li mu ovaj momak moze koristiti u ovoj sezoni ili ce za njega biti bolje da ode negdje na posudbu.
Kao i za Ahmetspahica, i za Palackica sam uvjeren da ce ostati pri prvom timu i da ce imati fine minute ove sezone.
Naprijed Če!!!
Samo Čelik zenički !!!
- Allgunsblazing
2 asistencije i najbolji igrac turnira. Toliko je uradio u tih 100 minuta.KakhaKaladze je napisao/la: ↑01 kol 2024, 13:48Odigrao je 50 minuta odlicno i 50 minuta hodao. Ja ovu pricu potenciram ne zato sto imam nesto protiv momka nego se slican hajp pravio i za Ahmetspahica pa je popljuvan nakon 2 utakmice. Pisem zato sto kad bude na klupi svi ce ovdje skociti sto se njemu ne daje vise prostora da igra jer je talenat. Mene ne bi iznenadilo da ga vidimo negdje i na posudbi.Allgunsblazing je napisao/la: ↑01 kol 2024, 13:30 Pricate o momku sa 100 seniorskih minuta u kojima je izgledao odlicno. Hajte da sacekamo da vidimo sta ce biti.
Koliko si ga pratio u juniorima? Samouvjereno pricas o tome kako mu je mrsko trenirati, momak je tek prikljucen seniorima. I naravno ne pises ti to iz lose namjere, ali si fokus sa dvije asistencije i igrac turnira hladno prebacio kako je njemu mrsko iako jos nista nismo vidjeli. Valjda je stvar s koje strane gledas. Koliko znam, Dario prati treninge, a Palackic je igrao i kao junior u seniorskoj ekipi. Ako ne bude igrao, njegov problem, ali zasto praviti problem prije nego sto se bilo sta desi?
@Phillies problem Ahmetspahica je sto je rad sve sto ima, uz duzno postovanje. Isti tip igraca kao Marin Popovic. Takav igrac ako nece raditi, nece ni igrati. Ahmetspahica smo kritikovali na osnovu utakmica koje je igrao, sto je na kraju jedino mjerilo za nas navijace jer nismo tu na treninzima da vidimo sta se desava. Gdje je taj prostor na utakmicama da se kritikuje Palackic? Pricamo o "mrsko mu da trenira", na osnovu cega?
I na taj post se zaveze jos pet ljudi o nekom problemu za koji uopste ne znamo ni da li postoji i vec stvaramo negativu i nervozu. O cemu dalje? Jesmo li toliko zeljni negativnosti? Ili jednostavno ne mozemo vidjeti nista pozitivno?
- asimdemineri
@Allgunsblazing
Ma momak je biser, ta priča oko treninga je meni neosnovana. Momak ima bolju statistiku od Međuseljca kada je pravio promociju iz juniora u seniore. Dvije asistencije a sumnjam da je igro i tih 100 minuta. Ja sam ga upratio protiv Igmana na Crkvićkom, ma momak ima super kretanja, glava gore hoće predriblati, ima muda u duel kao i gurnuti loptu između linija. Na kraju krajeva omiljen je junior Damjanovića. Ahmetspahić je eto fizikom jak izgleda ko Morata i šta ? Kakva je njegova statistika? Igro je čini mi se više od ovog Emraha ili kako se već zove. Ja njega ne znam lično, ali ono što sam vidio protiv Igmana se meni dopalo više nego Međuseljac kada je ulazio iz juniora u seniore. Možda je momak kurč.evit pa ga zbog toga hejtuju.
Ps. Kad smo kod treninga, najbolji trening su utakmice, tako da kad su svi dobili šansu treba i on
Ma momak je biser, ta priča oko treninga je meni neosnovana. Momak ima bolju statistiku od Međuseljca kada je pravio promociju iz juniora u seniore. Dvije asistencije a sumnjam da je igro i tih 100 minuta. Ja sam ga upratio protiv Igmana na Crkvićkom, ma momak ima super kretanja, glava gore hoće predriblati, ima muda u duel kao i gurnuti loptu između linija. Na kraju krajeva omiljen je junior Damjanovića. Ahmetspahić je eto fizikom jak izgleda ko Morata i šta ? Kakva je njegova statistika? Igro je čini mi se više od ovog Emraha ili kako se već zove. Ja njega ne znam lično, ali ono što sam vidio protiv Igmana se meni dopalo više nego Međuseljac kada je ulazio iz juniora u seniore. Možda je momak kurč.evit pa ga zbog toga hejtuju.
Ps. Kad smo kod treninga, najbolji trening su utakmice, tako da kad su svi dobili šansu treba i on
Alija Izetbegović Čelik
Obično je to tako, ko ima manjak talenta ima fiziku i taj nedostatak nadoknađuje u duelima, presingom, trkom. Ko zna lopte, naravno da mu je mrsko potrčati, ni Arežina nije bio čovjek od trke
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Ma sve stoji to sto ti govoris i slazem se s tobom. Ja samo zelim da taj stav imamo i kad on ili bilo koji drugi junior odigra lose i pokaze se fizicki inferiornim ili odigra lose. Da ne skacemo odmah i govorimo da je kanta. Istu pricu kao za Palackica smo citali za Ahmetspahica. Kako je zvijer kako je dao 40 golova u juniorima i kako je talent i ostale hvalospjeve. Ja sam i za njega govorio da nije nista spektakularno i da ne treba da ga dizemo u zvijezde prerano. I sta se desilo? Kd velike nade, momak je popuvljan nakon 3 utakmice i vise ga niko ne smatra za velikog talenta. Pa sta je bilo s tim silnim golovima u juniorima i sto se to tako brzo zaboravilo? Isto tako ne bih volio da se desi sa Palackicem. Da se sad dize u nebesa sto je imao dva solidna nastupa pa da nakon 2 3 kiksa ga svi popljujemo i dignemo ruke od njega. Volio bih da damo svima vremena i donosimo sud o njihovim igrama realno i posteno. Kako kad odigraju dobro tako i kad odograju lose. Nit jedna dobra tekma znaci da si Mesi nit jedna losa tekma znaci da si taraba. I na ovaj komentar o juniorima, juniore su od mene pratili vise samo roditelji igraca, vecina ovdje je pogledala utakmicu protiv Romarija i Igmana i po tome donosi sud. Na utakmicama juniora je bilo plafon 20 ljudi a sad su svi postali strucnjaci i skauti juniora. Ne kazem da ti nisi pratio, ali kazem da ako jesi onda se sigurno znamo i vidjali smo se po tim utakmicama. Suma sumarum, trebamo smanjiti ocekivanja od juniora, dati im podrsku i prostor za napredak i ne dizati ih u zvijezde nakon 3 dobre utakmice ali i ne pljuvati ih nakon lose odigranih utakmica. Svi smo skloni da to radimo, prvi ja pa onda i svi ostali.Allgunsblazing je napisao/la: ↑01 kol 2024, 14:182 asistencije i najbolji igrac turnira. Toliko je uradio u tih 100 minuta.KakhaKaladze je napisao/la: ↑01 kol 2024, 13:48Odigrao je 50 minuta odlicno i 50 minuta hodao. Ja ovu pricu potenciram ne zato sto imam nesto protiv momka nego se slican hajp pravio i za Ahmetspahica pa je popljuvan nakon 2 utakmice. Pisem zato sto kad bude na klupi svi ce ovdje skociti sto se njemu ne daje vise prostora da igra jer je talenat. Mene ne bi iznenadilo da ga vidimo negdje i na posudbi.Allgunsblazing je napisao/la: ↑01 kol 2024, 13:30 Pricate o momku sa 100 seniorskih minuta u kojima je izgledao odlicno. Hajte da sacekamo da vidimo sta ce biti.
Koliko si ga pratio u juniorima? Samouvjereno pricas o tome kako mu je mrsko trenirati, momak je tek prikljucen seniorima. I naravno ne pises ti to iz lose namjere, ali si fokus sa dvije asistencije i igrac turnira hladno prebacio kako je njemu mrsko iako jos nista nismo vidjeli. Valjda je stvar s koje strane gledas. Koliko znam, Dario prati treninge, a Palackic je igrao i kao junior u seniorskoj ekipi. Ako ne bude igrao, njegov problem, ali zasto praviti problem prije nego sto se bilo sta desi?
@Phillies problem Ahmetspahica je sto je rad sve sto ima, uz duzno postovanje. Isti tip igraca kao Marin Popovic. Takav igrac ako nece raditi, nece ni igrati. Ahmetspahica smo kritikovali na osnovu utakmica koje je igrao, sto je na kraju jedino mjerilo za nas navijace jer nismo tu na treninzima da vidimo sta se desava. Gdje je taj prostor na utakmicama da se kritikuje Palackic? Pricamo o "mrsko mu da trenira", na osnovu cega?
I na taj post se zaveze jos pet ljudi o nekom problemu za koji uopste ne znamo ni da li postoji i vec stvaramo negativu i nervozu. O cemu dalje? Jesmo li toliko zeljni negativnosti? Ili jednostavno ne mozemo vidjeti nista pozitivno?