NK Čelik

Koliku podršku sa tribina očekujete protiv Travnika u prvoj utakmici proljetne polusezone?

Anketa traje do: 01 ožu 2026, 20:00.

Ispod 5000
2
5%
5000 - 7000
13
31%
7000 - 10.000
21
50%
Preko 10.000
6
14%

Ukupno glasova: 42

Zamorano
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 21 vel 2026, 21:57 Je li moguce da ljudi na osnovu prijateljske i 45 min svakog igraca pise ovoliko negativno i protiv svih ovih igraca....ja ne mogu da vjerujem ovo majke mi.
Citam i ne vjerujem, 90% komentara negativno (ne konstruktivno) nego negativno.
Neko vidim procjenjuje na osnovu njanjajeva, mi s priprema a oni u takmicarskoj formi....pa jel moguce da se tako plitko razmislja cc

Kao nijedan igrac nije za PL, kakvu ekipu Zeljo ima pa gdje su na tabeli, a kakvu Siroki npr i gdje su na tabeli....kako Spahic iz Tuzle City bude prvi napadac Veleza, vi bi ovdje srali po njemu sve i svasta.

Ja cu uvijek pozitivno i konstruktivno pisat, a vi pljuvaci daleko bili od Bilinog.

Evo par stvari dobrih:
-Vardo se vraca u formu (najaktivniji danas) sjetit cete se sta sam napisao danas - bit ce nam odlicno pojacanje
-Horic doktorski - trci ko da ima 20 godina
-Vide se neki automatizmi u igri - sirenje odbrane
protivnika i duga u prostor
-Noge teske - trenira se samo po teskim uslovima, ali je bilo dobrih akcija
-Presing u prvih pola sata nevjerovatan, ono do sada nismo imali
-Kondicioni trener ih ubi i imam bas pozitivna ocekivanja od njega, vidi se sta im radi

Toliko pljuvaci, spustite se na zemlju.
Poyy
Pa nisi ni jednu pozitivnu napisao za Burekovica? Kakav je on njanjajeva ti bio? De i o njemu napisi sta pozitivno :D
Cuj presing nevjerovatan :lol:
Vardo se vraca :tobože:
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Zamorano je napisao/la: 21 vel 2026, 23:38
Luis Nazario da Lima je napisao/la: 21 vel 2026, 21:57 Je li moguce da ljudi na osnovu prijateljske i 45 min svakog igraca pise ovoliko negativno i protiv svih ovih igraca....ja ne mogu da vjerujem ovo majke mi.
Neko vidim procjenjuje na osnovu njanjajeva, mi s priprema a oni u takmicarskoj formi....pa jel moguce da se tako plitko razmislja cc

Kao nijedan igrac nije za PL, kakvu ekipu Zeljo ima pa gdje su na tabeli, a kakvu Siroki npr i gdje su na tabeli....kako Spahic iz Tuzle City bude prvi napadac Veleza, vi bi ovdje srali po njemu sve i svasta.

Ja cu uvijek pozitivno i konstruktivno pisat, a vi pljuvaci daleko bili od Bilinog.

Evo par stvari dobrih:
-Vardo se vraca u formu (najaktivniji danas) sjetit cete se sta sam napisao danas - bit ce nam odlicno pojacanje
-Kondicioni trener ih ubi i imam bas pozitivna ocekivanja od njega, vidi se sta im radi

Poyy
Pa nisi ni jednu pozitivnu napisao za Burekovica? Kakav je on njanjajeva ti bio? De i o njemu napisi sta pozitivno :D
Pogledaj snimak, ali nadji nekog da ti objasnjava dok gledas.
Ne razumijes.
Pozz
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Slabo smo danas igrali i to nitko ne moze osporiti. Protiv Sarajeva smo sali 150%, a danas 50%. Zato necemo moci igrati pozrtvovano i dobro kao protiv Sarajeva svaki vikend s ovom ekipom.

U napadu smo spori i bezidjeni. Lopta sporo mijenja stranu, ne stvara se visak. Igracima treba sekund do dva vise da pronadju rjesenje koje cesto nije pravo.

Kratke kornere pod hitno izbaciti. Vardo vec godinama ulijece na prvu i ta kombinacija prolazi i treba je forsirati, ali i vjezbati jos barem 3.

Jedna zanimljiva kombinacija je vidjena 2 puta. Cf (Masic pa King) se spuste nazad i privuku igraca. Oslobodi se prostor za Delica, tj Hodzica koji to danas nisu iskoristili, ali lijepo uigrano.

Igrace necu komentarisati jer su kao tim danas podbacili. Kvaliteta je potrebno vise, ali ne samo od novog veznog, vec do trenutnih igraca koji moraju bolje. Regoje i ekipa ih moraju koliko su u mogucnosti ubrzati, prvenstveno fizicki i psihicki, a onda dolaze taktika i tehnika.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 21 vel 2026, 23:46

Evo par stvari dobrih:

Poyy
Ne razumijes.
Pozz
Odgovori pozitivno sta o Bureku?
Ti eto razumijes! njanjajevo!
Bolje Sasa Matic vidi od tebe!
Cuj recenice vi pljuvaci daleko od Bilinog :lol:
Eto klub bas od tebe ima koristi,ti se primakni Bilinom :mrgreen:
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Zamorano je napisao/la: 21 vel 2026, 23:59
Luis Nazario da Lima je napisao/la: 21 vel 2026, 23:46
Ne razumijes.
Pozz
Odgovori pozitivno sta o Bureku?
Ti eto razumijes! njanjajevo!
Bolje Sasa Matic vidi od tebe!
Cuj recenice vi pljuvaci daleko od Bilinog :lol:
Eto klub bas od tebe ima koristi,ti se primakni Bilinom :mrgreen:
Gluplja 2 komentara u zivotu nisam procitao....cestitam
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Bez ozbiljnog veznjaka nema se šta tražiti na proljeće, muka bi bila velika da se izgubi prvo mjesto. Vardo, Amoah, Jenjić, Delić, Palačkić, potanako za ambiciju povratka u PL. Realno Gorki je doveo dva premijerligaška veznjaka - Mehanovića i Mehmedovića, uz Šećerovića koji im jedini valjao na jesen daleko jači vezni red od našeg.

Šta je tu je, valjda iskoči kakav kvalitetan veznjak. King haman samo obojeni Durmiš :oops:
Var

Post Postao/la Var »

Var je napisao/la: 21 vel 2026, 12:21 Vozdra svima.ideja ima, malo klub, malo grupa.
Pitanje za sve, jel iko kontaktirao momke iz organizacije za bilo kakvu ideju ? Da se razmjene misljenja i ako ima volje za radom da se nesto i uradi ?
Jel ovaj baner na ceradi ili platnu zamisljen ?
BadrHari

Post Postao/la BadrHari »

Truhlo je napisao/la: 22 vel 2026, 01:40 Bez ozbiljnog veznjaka nema se šta tražiti na proljeće, muka bi bila velika da se izgubi prvo mjesto. Vardo, Amoah, Jenjić, Delić, Palačkić, potanako za ambiciju povratka u PL. Realno Gorki je doveo dva premijerligaška veznjaka - Mehanovića i Mehmedovića, uz Šećerovića koji im jedini valjao na jesen daleko jači vezni red od našeg.

Šta je tu je, valjda iskoči kakav kvalitetan veznjak. King haman samo obojeni Durmiš :oops:
Da, treba se sjetit da mi nismo baš pregazili prvu polusezonu sve ostale i odskakali nekim kvalitetom drastično, nego često igrali u egalu, nekad ganjali rezultat i vraćali se, a samo Tuzla City i par još rasturili. Zato i bježimo samo tri boda i to na penal izboren u zadnjoj minuti kući gdje nismo nadigrali protivnika pred 10 hiljada duša. Bolji smo od konkurenata max 10% bili sveukupno gledano.

Malo realnosti i spustiti se na zemlju treba, jedino beton imamo odbranu koja je koplje iznad ove lige, a Bgm ćemo se napatit da uđemo jer takva je liga, puna seljačkih, prgavih ekipa koje se nahajcaju protiv tebe.

Igrački nismo jači nego prvu polusezonu a teško da možemo biti i uigraniji jer si imao nepredviđene odlaske igrača koji su ti nosili vezni red, trebat će par kola da nadođemo i uvežu se svi novi. Eto Sarajevo je najjači klub po imenima pa mu opet bježe i Borac i Zrinjski, nije ni to garant neki.

Mnogi su se zanijeli nakon dobro pruženog otpora protiv Sarajeva i pisali da ćemo lahko, gazimo sve itd a realno može te već Travnik kući napatit kad se zatvori i počnu udarat. Dodatna nam je prednost kondicija što ćemo neke moći dobiti na mišiće i trku.

Sve u svemu, treba ići utakmicu po utakmicu i vjerujem da će ih Regoje i Jusić spremati kako treba od zadatka do zadatka. Ne smijemo poletjeti. Valjda smo od kantona naučili da to što smo veliko ime Čelik ne igra na terenu nikakvu ulogu, Želju s najboljom posjetom natambura 0:3 na Grbavici Rudar Prijedor. :mrgreen:
Nije ovo više 2003. Spremite se za gutavu polusezonu i gubljenje živaca :like:
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Za jučerašnju utakmicu imam samo reći, da je pola ljudi postilo, nije bila igra na nivou kakva treba biti, ali srećom prijateljska je. Imamo samo jednu utakmicu u toku ramazana i nadamo se da će to biti sat ipo poslije iftara i onda jedna za bajram. :D

P.s. Ne računam onu utakmicu protiv TOŠK-a u taj spisak :roll:
Ima i nekih dobrih stvari i ima se čemu nadati
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Allgunsblazing je napisao/la: 21 vel 2026, 23:26 Treba ove utakmice igrati bez publike. Ocigledno da ljudima nije dovoljna prva polusezona BEZ PORAZA i onda odlican nastup protiv Sarajeva da podrze svoj tim u pripremnoj utakmici.

Vjerujem ja da su to isti ljudi koji psuju i po ligaskim utakmicama, samo da ih utusi masa i jug. Ja ne razumijem to ponasanje.

I onda se ta kuknjava nastavlja na forumu. Eto niko ne kritikuje, samo primjecujemo da "uprava nije uradila ono sto je najavila". Ocigledno su trebali iskopati pet, ne PL igraca, nego barem pet igraca koji bez problema mogu igrati HNL da bi publika u Zenici bila zadovoljna. Jest da je najavljeno 2-3 pojacanja bez odlazaka, sto je na kraju i ispunjeno jer smo doveli 2 igraca bez odlazaka i dva zbog tih sto su otisli, ali sad treba jos tri. Opet neki lahko bacaju pare kad je u pitanju tudja odgovornost. Kako bih i ja lahko trosio tudje pare.
I po forumu i po zapadu prednjače u galami isti ljudi. Isti mentalni sklopovi, a to su u najvećem omjeru oni koji su u startu bili protiv Kantonalne lige, koji su odobravali mijenjanje imena kluba i koji su se u ovoj borbi priključili tek kad smo ušli u prvu ligu Federacije.

Večinom mentalni sklopovi s izuzetno malim IQom što se može vidjeti kroz pravopis u postovima pa i ne čudi ovakvo razmišljanje.

Problem je što nismo izdominirali utakmicu gdje smo igrali dva poluvremena s dvije različite ekipe, a i pritom čitavu sedmicu trenirali na B terenu Kamberovića. Ko želi da skonta kakvo je to zapravo zlo od terena nek uzme patike i loptu i istrči par krugova i šutne koju na gol pa nek se javi ovdje.

Sve u svemu, defanzivno smo prejaki, a ofanzivno može to puno bolje. Još tri sedmice do Travnika da se dotegne likČe i uvali peticu vezirima.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

BadrHari je napisao/la: 22 vel 2026, 06:51
Truhlo je napisao/la: 22 vel 2026, 01:40 Bez ozbiljnog veznjaka nema se šta tražiti na proljeće, muka bi bila velika da se izgubi prvo mjesto. Vardo, Amoah, Jenjić, Delić, Palačkić, potanako za ambiciju povratka u PL. Realno Gorki je doveo dva premijerligaška veznjaka - Mehanovića i Mehmedovića, uz Šećerovića koji im jedini valjao na jesen daleko jači vezni red od našeg.

Da, treba se sjetit da mi nismo baš pregazili prvu polusezonu sve ostale i odskakali nekim kvalitetom drastično, nego često igrali u egalu, nekad ganjali rezultat i vraćali se, a samo Tuzla City i par još rasturili. Zato i bježimo samo tri boda i to na penal izboren u zadnjoj minuti kući gdje nismo nadigrali protivnika pred 10 hiljada duša. Bolji smo od konkurenata max 10% bili sveukupno gledano.

Malo realnosti i spustiti se na zemlju treba, jedino beton imamo odbranu koja je koplje iznad ove lige, a Bgm ćemo se napatit da uđemo jer takva je liga, puna seljačkih, prgavih ekipa koje se nahajcaju protiv tebe.

Igrački nismo jači nego prvu polusezonu a teško da možemo biti i uigraniji jer si imao nepredviđene odlaske igrača koji su ti nosili vezni red, trebat će par kola da nadođemo i uvežu se svi novi. Eto Sarajevo je najjači klub po imenima pa mu opet bježe i Borac i Zrinjski, nije ni to garant neki.

Mnogi su se zanijeli nakon dobro pruženog otpora protiv Sarajeva i pisali da ćemo lahko, gazimo sve itd a realno može te već Travnik kući napatit kad se zatvori i počnu udarat. Dodatna nam je prednost kondicija što ćemo neke moći dobiti na mišiće i trku.

Sve u svemu, treba ići utakmicu po utakmicu i vjerujem da će ih Regoje i Jusić spremati kako treba od zadatka do zadatka. Ne smijemo poletjeti. Valjda smo od kantona naučili da to što smo veliko ime Čelik ne igra na terenu nikakvu ulogu, Želju s najboljom posjetom natambura 0:3 na Grbavici Rudar Prijedor. :mrgreen:
Nije ovo više 2003. Spremite se za gutavu polusezonu i gubljenje živaca :like:
2 potpuno tacna i predobro objasnjena komentara bravo momci :like:
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Sve je ovo super sto se dešava 20 dana pred prvenstvo pa imaš vremena za reakciju i ispraviti neke stvari koje su očigledne.

A ne da dodjes na utakmicu protiv Travnika i gledas sterilnost, sporost na polovini protivnika i kiks kada ga ne smijes praviti za razliku od pripremnih utakmica. Tada nema popravke, sada još ima. Mnoge ekipe evo da ne idemo van zemlje iako je 3-4 kolo Sarajevo, Zrinjski dovode pojačanja na mjesta gdje uvide da su deficitarni.

Protiv Sarajeva je bila ista priča. Nazad smo bili jaki, sigurni pa čak i fizički potpuno ravnopravni a gore u napadu kada ne uputiš barem jedan šut u okvir gola na svom stadionu pred 12 000 ljudi jasno je da imas problem. Jučer se isti ponovio.

Sijamija, Mašić, Šero nikako nisu upotrebljivi jer osim Amoaha nema drugog igrača da može povezati odbranu i napad.

Nemam nista protiv Regoja za sve sto je do sad uradio 10/10 ocjena ali ne mozes 20 dana prije prvenstva 3 dana zaredom medijski istupati sa: ne znam hoćemo li imati pripreme na jugu i ne znam ko nam je idući protivnik, vidjećemo. U januaru si trebao imati detaljan plan i program priprema, plan A, plan B. protivnike i sve. Ako se smatraš ozbiljnim trenerom i ako smo ozbiljan profesionalni klub.

Evo najiskrenije se nadam da će ekipa dobiti mini pripreme 7 dana, dvije kontrolne utakmice i da će se priključiti barem jedan novi ozbiljniji vezni igrač na radost svih nas i onda da krenemo jako i pobjedom u prvenstvu. Tada više nema kukanja i ispravki nego samo podrška.

Moram spomenuti Sivca. U kakvoj formi igra svaka mu čast. On je Mujkica iz Sarajeva pretrčavao kad god je htio a i jučer opasniji od Šere ono vremena što je igrao iako igra iza njega na beku dok je ovaj krilo. Imaš osjecaj 1 na 1 da sa 50% snage pretrči protivničkog igrača i stvori sebi prostor za centaršut.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
MrAdislic
12. igrač

Post Postao/la MrAdislic »

Vardo jedini u vezi i prebaci stranu, podvali loptu, za razliku od ostalih veznjaka..nije da je neki igrac, ali jucer kada ga poredis sa ostalima nije odigrao lose, treba njemu jos forme i moze biti solidna izmjena do kraja.
Sivac je pokidao, ali standard nikad mu centarsut nije opasan, tu se treba vjezbati i iskoristavati to jbt, da neko udje na prvu ili nesto da se radi, jer nemas u Masicu tog prirodnog golgetera da je na lopti.
Sutkovic mi ne ulijeva neko povjerenje, Hora nam treba ovakav i to nam je jedno od najjacih oruzja, Maseta je napravio tu gresku kod gola i svidjelo mi se kako ga je odmah Bojan pozvao i objasnio mu par stvari, kao i sto je Seru izvadio kada je poceo konstantno raditi glupe stvari.
Jamakovic nije los bio kada je usao kao i Palackic kojeg je bilo svuda, u Delicu se vidi da moze i da odskace, ali zeza ga taj zadnji pas i glupe odluke, kao i u prvoj polusezoni, Smajlovic je jako pao i los je to mi je stvarno zao jer sam kontao da se moze od njega napraviti premijerligalski bek, ali mislim da nece biti nista od toga, Sijamija nista, ali nije ni los sad, ali nije ni krilo, Hodze nije bilo nigdje, standard kada igra zadnjeg veznog.
Svidja mi se da ce se koristiti idalje didura Isakovic iako se vidi da nije bas nesto, ali on moze uvijek posluziti samo da kondiciono radi, mislio sam da ce se King gurati na krilo, ali stvano ce izgleda biti bas centarfor, zna se zagradit, odigrat, ali treba njemu jos puno da bude na nivou, Jusic takodjer kleca idalje to se vidi, ali treba cu tu jos da dobije hrabrost i oslonac na nogu..nadam se da ce uspjet nekako da se vrati bar malo pa da moze bar jednu tekmu mijenjati Sivog u slucaju zutih npr
Mislio sam da ce se Jenjic gurat citavu tekmu da udje u takmicarsku formu, ali nikako da ne udje nema logike ako nije neka povreda u pitanju, on nam bas treba.
Kondiocioni je izgleda isto jako dobar

Sve u svemu opet su dva tima igrala, ne moze se suditi ni pojedincima nakon ovog mozda je i Bojan imao neke drugacije zadatke za njih, a i rezultat toliko nije bitan koliko je bitno da je Bojan vidio sta je htio.
Daj nam samo jos pripremnih ovako sto vise pa se to lijepo uigra do Travnika.

Ovo za stadion je stvarno lose, treba ih onda stvarno poslati negdje ako nema trenutno stadiona za treniranje jer nam je to jako bitno za dobru formu.
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 22 vel 2026, 11:29
Moram spomenuti Sivca. U kakvoj formi igra svaka mu čast. On je Mujkica iz Sarajeva pretrčavao kad god je htio a i jučer opasniji od Šere ono vremena što je igrao iako igra iza njega na beku dok je ovaj krilo. Imaš osjecaj 1 na 1 da sa 50% snage pretrči protivničkog igrača i stvori sebi prostor za centaršut.
Dosta raje ovdje njega ne gotivi radi one situacije sa Zeljom a on je jedan od rijetkih u ovoj ekipi koji moze PL igrati. A ako se Jusic oporavi i zaigra Sivac bi mogao i na krilu ako zatreba zaigrat. Jedino Jamakovic i on imaju tu neku brzinu da probiju po krilima.
Sijamija je napadac al eto Regoje ga gura na krilo pa vidjecemo.
Harke03

Post Postao/la Harke03 »

Brotherze je napisao/la: 22 vel 2026, 11:40
Avenija je napisao/la: 22 vel 2026, 11:29
Dosta raje ovdje njega ne gotivi radi one situacije sa Zeljom a on je jedan od rijetkih u ovoj ekipi koji moze PL igrati. A ako se Jusic oporavi i zaigra Sivac bi mogao i na krilu ako zatreba zaigrat. Jedino Jamakovic i on imaju tu neku brzinu da probiju po krilima.
Sijamija je napadac al eto Regoje ga gura na krilo pa vidjecemo.
Gotivili ili ne momak je trenutno jedan od najspremni u ekipi
Odgovori