Koga dovesti u vezi od trenutnih opcija? Realno bi nam U21 bio top, ali nema takvih. Gledao sam Luku Lukanica za kojeg smatram da moze pomoci, ali izgleda da se exyu ne racuna u U21.Truhlo je napisao/la: ↑14 vel 2026, 22:57Vjerovatno računaju da ćemo mi kiksati jednu od prve dvije utakmice, a onda u direktnom duelu da nas dobiju, time bi nam prišli na minus 6,7 bodova, što bi realno bilo nadoknadivo u preostalih 10 kola.prisonbreak je napisao/la: ↑14 vel 2026, 22:47Da, da jos je tu s njima, i vjerovatno ce ostati tu s njima.
To i jest najveci problem s njim, sto je ego manijak.
Naš najveći problem je veza, nismo doveli zadnjeg veznog koji je trebao i kad je Kalesić bio tu, Jenjić protiv Sarajeva grozan, Amoah može zamjeniti Kalesića. Kako god okreneš, po mom nekom mišljenju ovo je sad slabiji vezni red kad uzmeš u obzir i igrača sa brojem 29.
Gorki se može potuči sa nama ako im veza bude šećer, mehmedović i mirzad. Mislim realno, to je daleko jači vezni red od našeg. Krila su tu negdje, mi smo jači u odbrani i za sad imamo bolje napadače.
Armin Hodzic mi je nerealan, Sabanadzovic upitnog kvaliteta jer dugo nije igrao.
Gledam malo po komsiluku, Marko Djira i Danilo Pantic igraci u padu, ali prejaki da bi razmisljali o Fededraciji, Sajcic otisao iz Sloge, bi li nama pravio razliku? Ipak je malo realniji.