Ono publike sto je bilo na zapadu, moglo se fino rasporedit po tribinama, istoku i sjeveru. I vizuelno bi bilo puno ljepše.phillies je napisao/la: ↑12 vel 2026, 13:48 Ne znam ljudi, ono sinoc je sve extra izgledalo sto se terena tice, da sa ovim sastavom mozemo da pariramo Sarajevu. Ali...u PL nam je svake subote takva utakmica (a nekad i subota-srijeda-subota), plus liga ima 36 kola u odnosu na nasu koja ima 26. Deset utakmica vise sto automatski znaci da moras imati siri roster. Siri roster ce ti trebati i zbog mogucih zutih kartona i povreda, imajuci u vidu ako nas nacin igre bude ovakav kakav je bio protiv Sarajeva, pa eto cak i protiv Posusja nije se mnogo razlikovao.
Na ljeto, ako se plasiramo moramo dovesti 10tak igraca koji ce biti istog i veceg kvaliteta kao nasi najbolji igraci. Tada se mozda mozemo nadati opstanku u PL i tom osmom mjestu na tabeli. Nakon te prve sezone, vjerujem da ce biti lakse i da cemo se nastaviti dizati i kao ekipa i kao klub.
Sto se tice saopstenja kluba, podrzavam, ali moraju se uvidjeti greske koje su bile, da se u narednim utakmicama ne bi desavale. Celik u narednom periodu ce vjerujem opet igrati pred ovolikim brojem gledalaca i ne bi bilo pozitivno za klub da se ovakve stvari budu ponavljale.
Ima i na forumu par finih prijedloga, pa ako ljudi iz kluba citaju, neka uzmu bar u razmatranje opcija.
A za vizuelno poboljsavanje stadiona i cijele atmosfere (hrana pice, fan shop, korner zastavice, zastave na centru...)![]()
![]()
ps. Cini mi se da spiker nije dovoljno ispostovan sa mobitelima![]()
![]()
NK Čelik
- Zenicanin988
Re: NK Čelik
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
ROBIJAŠI, ZENICA, ČELIK!!!
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Intervju se sastoji od tri teme.
Treća tema je dokumentarac o Čeliku, snimanje, planovi, premijera...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jug je odličan.U Tešnju su na početku podijelili zastave na kopljima.Baš je ekstra izgledalo kad su se svi razmahali.Trebalo je možda ovu brojku iskoristiti za nešto slično.I ovdje mi je najljepše bilo kad su svi šalove podigli .Puno ljepše nego baklje.Crkvice88 je napisao/la: ↑13 vel 2026, 19:35
Cist primjer odgoja je ova tribina. Ljudi dragi 97% ljudi je u crnom. Pravi kop, pravi ultrasi na tribini. Niko nema ljepsi kop j drzavi, pravi pavougaonik. To mogu potvrdit najbolje stari robovi. Pa sjetite se samo na sta smo mi licili prije 10-15 godina, a o ovim starijim generacijama da ne govorim. Ponosan sam na ove momke, kad vidin ovu sliku jeza me obuzme. Ice ovo ako Bog da jos bolje. Kad se jug uspio dovest u red mogu Boga mi i istok i zapad. Hajmo naprijed Ce!
- Zenicanin988
Ove bakljade fakat vise nisu interesantne
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
- R0b
- 12. igrač
Ma nema potrebe za tim bakljama, puno puno bolje i ljepse bi to bilo sa jakim koreografijama.Najveća snaga domaće tribine je pritisak na protivnika. Onog trenutka kada se zbog dima utakmica prekine na pet ili deset minuta, sav taj pritisak nestaje. Igrači se hlade, ritam se lomi i jebai ga onda.Kazne koje klub plaća zbog pirotehnike više nisu simbolične. Taj novac ode u nepovrat, a mogao bi se iskoristiti evo u ovom slucaju u unapredjenje infrastrukture samog stadiona i okolo stadiona, neke sitne detalje a koji su jasno vidljivi.

Jos neli debil baci i na tereen baklju sa juga, bice sigurno 15 milja maraka kazna a sto kazes sta se sve moglo sredit od tih para na stadionu ili kupit opreme za treniranje i sl.Nemogu ni ulaznice sa juga pokrit kaznu, daj Boze da nam malo pogledaju kroz prste pa da dobijemo neli minimum kazniR0b je napisao/la: ↑13 vel 2026, 23:56 Ma nema potrebe za tim bakljama, puno puno bolje i ljepse bi to bilo sa jakim koreografijama.Najveća snaga domaće tribine je pritisak na protivnika. Onog trenutka kada se zbog dima utakmica prekine na pet ili deset minuta, sav taj pritisak nestaje. Igrači se hlade, ritam se lomi i jebai ga onda.Kazne koje klub plaća zbog pirotehnike više nisu simbolične. Taj novac ode u nepovrat, a mogao bi se iskoristiti evo u ovom slucaju u unapredjenje infrastrukture samog stadiona i okolo stadiona, neke sitne detalje a koji su jasno vidljivi.
Kad smo već kod filma trebao bi klub kontaktirati COPA90, pošto će vjerojatno taj film biti završen vjerovatno prikazan na pauzi, a mogla bi COPA opet doći kao prije za još jedan dobar video iz Zenice kao part 2, na pauzi da snime pred početak sezone.
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
-
Guest.1945
Neka sakupljaju sad između sebe i plate.Vece gluposti nema a koreografiju napraviti ili kupit zastave,sredit jug ...za njih naucna fantastika.Kad su preko cijelog stadiona napravili koreografiju mozda prije 50 godina, pa da se pohvale necim sto vrijedi u ultras svijetu.Moja nane zna baklju zapalit.Cinvict35 je napisao/la: ↑14 vel 2026, 06:09Jos neli debil baci i na tereen baklju sa juga, bice sigurno 15 milja maraka kazna a sto kazes sta se sve moglo sredit od tih para na stadionu ili kupit opreme za treniranje i sl.Nemogu ni ulaznice sa juga pokrit kaznu, daj Boze da nam malo pogledaju kroz prste pa da dobijemo neli minimum kazniR0b je napisao/la: ↑13 vel 2026, 23:56 Ma nema potrebe za tim bakljama, puno puno bolje i ljepse bi to bilo sa jakim koreografijama.Najveća snaga domaće tribine je pritisak na protivnika. Onog trenutka kada se zbog dima utakmica prekine na pet ili deset minuta, sav taj pritisak nestaje. Igrači se hlade, ritam se lomi i jebai ga onda.Kazne koje klub plaća zbog pirotehnike više nisu simbolične. Taj novac ode u nepovrat, a mogao bi se iskoristiti evo u ovom slucaju u unapredjenje infrastrukture samog stadiona i okolo stadiona, neke sitne detalje a koji su jasno vidljivi.
Prije će se forumski huligani organizovati i uraditi koreografiju na zapadu.
-
Nulatridva
Guest.1945 je napisao/la: ↑14 vel 2026, 12:53Neka sakupljaju sad između sebe i plate.Vece gluposti nema a koreografiju napraviti ili kupit zastave,sredit jug ...za njih naucna fantastika.Kad su preko cijelog stadiona napravili koreografiju mozda prije 50 godina, pa da se pohvale necim sto vrijedi u ultras svijetu.Moja nane zna baklju zapalit.Cinvict35 je napisao/la: ↑14 vel 2026, 06:09Jos neli debil baci i na tereen baklju sa juga, bice sigurno 15 milja maraka kazna a sto kazes sta se sve moglo sredit od tih para na stadionu ili kupit opreme za treniranje i sl.Nemogu ni ulaznice sa juga pokrit kaznu, daj Boze da nam malo pogledaju kroz prste pa da dobijemo neli minimum kazniR0b je napisao/la: ↑13 vel 2026, 23:56 Ma nema potrebe za tim bakljama, puno puno bolje i ljepse bi to bilo sa jakim koreografijama.Najveća snaga domaće tribine je pritisak na protivnika. Onog trenutka kada se zbog dima utakmica prekine na pet ili deset minuta, sav taj pritisak nestaje. Igrači se hlade, ritam se lomi i jebai ga onda.Kazne koje klub plaća zbog pirotehnike više nisu simbolične. Taj novac ode u nepovrat, a mogao bi se iskoristiti evo u ovom slucaju u unapredjenje infrastrukture samog stadiona i okolo stadiona, neke sitne detalje a koji su jasno vidljivi.
Prije će se forumski huligani organizovati i uraditi koreografiju na zapadu.
Ne serite Bgt.
Robijaši su skupljali i skupljat će.
Koreografije su bile, cijelu jednu sezonu baklja se nije zapalila, nemojte vi samo brinuti o Robijašima.
Eto organizujte se i napravite koreografiju, ali nemojte kao kad se čisti stadion da vas dođe, nećete moći od gužve sve to nacrtati.
I zapad je palio baklje, zapad je bacao na teren upaljace i druge predmete na teren, pogotovo poslije njihovog gola. Ko ce to platiti? Lako je za Robijase i Jug.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Pa i na zapadu su oni palili baklje odnosno doslo je sa juga a letilo je na kraju kad je zavrsena tekma sa zapada ali vrlo malo a i sa juga je letilo na igrace kad su slavili go ali et to je i normalno ali bacit baklju na stadion je idiotski, mada nije to do Robijasa nego jednog idiota.Nikad Robijasi nisu skipili kes za onu parolu protiv zrinjskog 25000km, nesto malo jesu ali 80% je klub platio.
Neka su zapaljene baklje uredu hajd pusis kaznu 3000 ili 5000max ali palit 3 ili 4 puta i vatromete 2 ili 3 puta jbt isto djeca.Zapali jednom da gori sve i to je to onda navijaj.
Ja sam licno prestao bit vjerni navijac 600km od te utakmice sa zrinjom i od sad clan, clan robijasa i kupi viska 1,2 zapada i to je to
Ima li kakvih prijateljskih na vidiku, za sad samo TOŠK 7.3 na bilinom.
Daj barem još jednu kući prijateljsku, ima ovih ekipa iz RS, njima liga starta 28.2, tad je BSK Banja Luka slobodan, ne bi bilo loše sa njima odigrati.
Dobro bi bilo možda naredni vikend zaganjati Leotar ili Laktaše.
Još mjesec dana do početka prvenstva
Daj barem još jednu kući prijateljsku, ima ovih ekipa iz RS, njima liga starta 28.2, tad je BSK Banja Luka slobodan, ne bi bilo loše sa njima odigrati.
Još mjesec dana do početka prvenstva
Valkalo bi kakvi atraktivni da poludimo hahha, mi kakvi smo i protiv Toska na generalci bice 7000 dusaTruhlo je napisao/la: ↑14 vel 2026, 15:27 Ima li kakvih prijateljskih na vidiku, za sad samo TOŠK 7.3 na bilinom.
Još mjesec dana do početka prvenstva![]()
Ma nema ništa atraktivno, sve ozbiljne lige su već startale. Daj barem te iz vrha prve lige RS, koliko toliko kvaliteta da se šta pogleda.Cinvict35 je napisao/la: ↑14 vel 2026, 15:32Valkalo bi kakvi atraktivni da poludimo hahha, mi kakvi smo i protiv Toska na generalci bice 7000 dusaTruhlo je napisao/la: ↑14 vel 2026, 15:27 Ima li kakvih prijateljskih na vidiku, za sad samo TOŠK 7.3 na bilinom.
Još mjesec dana do početka prvenstva![]()
![]()