NK Čelik

Angažovati hitno veznog igrača kreatora kako bi riješili problem sa posjedom i kreativnosti u igri?

Anketa traje do: 17 vel 2026, 10:29.

Da
25
78%
Ne
4
13%
Još jedan i mozaik ekipe je sklopljen za napad na PL.
3
9%

Ukupno glasova: 32

Grmi

Re: NK Čelik

Post Postao/la Grmi »

Avenija je napisao/la: 11 vel 2026, 22:46 Brat bratu 300 stolica je odvaljeno na sjeveru
https://postimg.cc/xNb8DTfk

Nisu oni, mi smo :)
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

@avenija što me slaga, povjerujem ti jednom u životu i ti usereš :lol:

Savez zvanično 12000 sociosa :grljenje:
BadrHari

Post Postao/la BadrHari »

Vrlo lijepa večer sve u svemu, i pokvari mi je ulazak na forum i ove nove informacije :mrgreen:
Prvo nisam registrovao frku na jugu, onda mi bi žao čuti da su forumske rutonje bile žrtve viška odštampanih karata i loše organizacije na zapadu. Lekcija za ubuduće ljudima u klubu, ali bar nek se zaradilo, mada otići će pola na kazne...

Što se tiče terena, ispisnica Deliću, i Vardi momentalno, uz Burekovića hospitaliziranog. Solidno smo stajali većinu utakmice prema nazad, ali se nismo mogli čestito sastaviti u sredini pa samim tim ni naprijed nešto smisleno napraviti. Veznjak fali a očekujem King da unese brzine u ekipu i sve bude dovoljno za ući u PL.
75% ekipe je prva liga federacije plafon karijere.
Najbolji Hora, Sivac i Amoah.
Rijad Telalović jedan je od nas!
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 12 vel 2026, 00:04 @avenija što me slaga, povjerujem ti jednom u životu i ti usereš :lol:

Savez zvanično 12000 sociosa :grljenje:
Ispravio delegat ali u našu korist dobro je. :srce:
Još sam 2-3 puta radio refresh da budem siguran.
Kontam zakinuo si nas delegatu barem 1000 ali dodao je barem 500 :D

Znaci najgledanije utakmice ove sezone u Bosni i Hercegovini

1. Čelik Sarajevo 12 000
2. Željo Borac 11 300
3. Čelik GOŠK 10 500

Travniče spavaš li mirno :grljenje:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

Mašetic i Horic su veceras bili strahota dobri. Sivac moze proci, kao i Amoah, posebno jer je momak tek stigao prije 15tak dana.

Ovi ostali su se borili, ali nista pametno nismo vidjeli. Znaci vezni red po ko zna koji put u naglasku. Masic odsjecen i bez ikakvih lopti. Bez ijednog suta u okvir gola veceras a iato tako je bilo i protiv Posusja, gdje smo zabili taj gol u zadnjim sekundama. Puno ovdje treba igraca dovesti da bi se ostalo u ligi kad se aBd udje u PL.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Zarada dobra mada opet ta kazna, ali barem neka Robijasi plate svoj dio, još stajemo na noge.Ja sam više volio kakvu dobru koreografiju da smo priredili al eto ko voli nek izvoli.Kada uđemo u PL mnogo više je derby utakmica i veći naboj pa nebi bilo loše da klub porazgovara sa Robijasima da se gleda to izbjegavati.
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Ispratil’ ko čitanje sastava :lol: Jest lud spiker :grljenje:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
MrAdislic
12. igrač

Post Postao/la MrAdislic »

Svaka nam cast, od atmosfere, igre, naboja..kakva fudbalska poslastica :D

Samo znaci organizacija zapada bolja ubuduce, organizivati tacan broj i to je to, ali kako ljudi rade iz dana u dan i to ce se rijesit.
I nepotrebna tuca na jugi sto nam nije trebala, onako navijanje i atmosfera i sami sebe kopamo, ali mialim da ce momci i tu naci rijesenje ubuduce, jer je velika vecina bila protiv toga, ali jbg uvijek ima budala koji ne razmisljaju mozgom.

Horic i Amoah su bili jako dobri, Sero i Jenjic su mogli bolje odigrat, za Jenjica se nadam da ce biti bolji kada udje u formu i tu bi veza trebala bit vrhunska.

Ovakva igra i disciplina je sta ce nam donjeti Premijer ligu..e sad se polahko spremat za najvaznije utakmice :rock:
limvolikce
12. igrač

Post Postao/la limvolikce »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 11 vel 2026, 23:10 Po mom misljenju zapad se moze rijesiti vrlo lako, jer ovaj problem nemamo na istoku, jugu i sjeveru.

1. zatvoriti ulicu pored zapada
2. ograde do kraja parkinga kao kad je reprezentacija
3. na te ograde staviti 20 ulaza u krug stadiona
4. Na te ulaze momke koji ce skenirati karte
5. Kad udjes u krug stadiona, nema izlaska
6. Poseban ulaz za Best trgovinu ako radi
7. Policija duž ograde

Kad udjes u krug to je to, da li ces odma na stadion il hodat tu bezze, nebitno.

Ali onda treba ovu pricu sa hranom i picem pojacati, dati ljudima da piju pive u krugu stadiona a ne na stadionu, npr štand sa picem, štand sa hranom, nek se ljudi druze i jedu i piju u krugu stadiona (parking)

Onda garantujem nema guzvi.
To postavljanje ograde dodatno košta, nije baš jeftino naći radnike svaki put i iznajmiti ogradu i slično.
Mislim da ima jedno drugo možda praktičnije rješenje. Ok, znamo da je kod nas numeracija sjedišta (tipa engleski stadioni i sl.) misaona imenica, ali može se zapad bar podijeliti na sektore. I kad kupuješ kartu, dobiješ na njoj tačno koji si sektor i tamo ideš. Problem je naših ljudi što svi hoće u sredinu, ili da su bliže prema jugu, neće niko do sjevera da ide, ili skroz u dno tribine, i zbog toga je nastao čep i ja sam npr. kasnio 10min na tekmu, drugi i više. Bilo je komocije po ćoškovima i tu redari trebaju usmjeravati ljude, ako si došao kasnije, pred sam početak tekme, onda brate ideš u ćošak, ko dođe ranije ima prednost bolje pozicije (naravno unutar kupljenog sektora).
limvolikce
12. igrač

Post Postao/la limvolikce »

Kad se uđe u PL bit će više ovakvih tekmi, jer po 2x ćemo biti domaćini Sarajevu, Želji (ako ne ispadne) , Zrinjskom, Borcu, Veležu... gdje možeš očekivati ovakav odziv. To treba istrenirati dok smo u ovom rangu, da se ljudi naviknu, a daa se sve riješiti.
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Realno celik je ovu utakmicu preko 100 000 uzeo minimalno. Fan Shop uclanjenje hrana ulaznice e sad troskovi ogranizacije plus ogromna kazna ce biti preko 20 000. Jug tri lika se zakace i problem kvare cjelokupnu sliku sve a navijanje je malo reci da je strasno bilo
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Ljajić ima platu kao naša cijela ekipa, ranije su krenuli s pripremama nego mi, išli u Antaliju, doveli nove neke galaktikose i sinoć su jedva pobijedili ekipu koja se okupila 15 dana prije utakmice. Nema se šta zamjerit igračima, tek smo na 30-40 posto onoga što cemo biti za pet sedmica kada nam krene sezona.

Durmo, Horic, Masetic, Popovic, Sivac, Amoah veoma dobra partija, ocekujem ipak jos jedan dolazak nekog provjerenog igraca, a nema dileme vise da se Burekovicu treba zahvaliti jer klub ga je cekao 7 mjeseci i opet nista od njega.

Za Premijer ligu sigurno treba bolja organizacija utakmica kada znas da ce biti 10.000 + navijača, ali dosta je tu segmenata koji se trebaju ispuniti.

Sve u svemu još jednom smo pokazali ko smo i šta smo, pogledajte izjave igraca Sarajeva nakon utakmice, koji su uzivali igrati pred ovakvom publikom i atmosferom jer to nikada nemaju na Kosevu
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Udjes na anam onaj forum, sine al ih pere ljubomora 😂

Sto im neko napisa u isto vrijeme imaju komplekst nize i vise vrijednosti. Samo u kost, nema ni milimetar odstupanja. Sve dok pascad laju, na dobrom smo put. Kad nas pocnu sazaljevati, kao u kanton kad smo otisli, znaj da nesto ne stima.

Utakmica kakvu ces rijetko vidjeti u drzavi, sa ovakvim navijanjem, masom, interesovanjem sa obe strane...

Vjerujem da samo 3 derbija u drzavi to mogu ponuditi:
Čelik-sarajevo
Čelik-zeljo (aka. Mirvic mladji)
Zeljo-sarajevo

Ovo ostalo, nije vrijedno spomena.
Apex

Post Postao/la Apex »

Sjedim u kaficu na Ilidzi jutarnja kafica i slusam stol pored mene kako su se preznojili sinoc hoce li dati gol i proci.

Nek smo ih namucili, od sad sam misljenja bolje 7.000 pravih glava na tribinama,nego onih dodatnih 4-5 milja seljosa
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 🖤❤️
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Apex je napisao/la: 12 vel 2026, 08:30 Sjedim u kaficu na Ilidzi jutarnja kafica i slusam stol pored mene kako su se preznojili sinoc hoce li dati gol i proci.

Nek smo ih namucili, od sad sam misljenja bolje 7.000 pravih glava na tribinama,nego onih dodatnih 4-5 milja seljosa
Nek budu zahvalni sto je penal bio, inace bi otislo na penale sigurno.

A edukovat cemo i tih 4-5000, lagano samo, dug je to proces, a i nisu cesto na predavanjima takvi.
Odgovori