NK Čelik
Re: NK Čelik
Imam dobar osjecaj, hajmooooooooooooooooooooooooooooooo!
Ma rekao sam vam ja, zapad zvanicno 7000, nezvanicno 10.000Guest.1945 je napisao/la: ↑11 vel 2026, 17:30Svi se potrefili u isto vrijeme al kolko je zapada odstampanoRedbull je napisao/la: ↑11 vel 2026, 17:27Kako to mrzim kod nas, pa dodji sat, sat i po ranije sta ti fali. Nego sjede po sibici, avantiju i cekaju zadnji momenat. Evo sad ima i na stadionu sta da se jede i pije.Guest.1945 je napisao/la: ↑11 vel 2026, 17:24 A ja gužve na ulazu na zapad nema šanse da mogu uci.Skeneri sporo otkucaju
10 000 hahahah pa pun zapad napolju ima 2000 sigurno.Gledam Zenit snima sa istoka ima jos.dole mjesta i to.je to
- Zenicanin988
Nema jače publike u državi, još jednom potvrđeno.
Svi drugi bi na našem mjestu bili ugašeni.
Svi drugi bi na našem mjestu bili ugašeni.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Pola zarade ce otic na kazne kako je krenulo
Jak tempo, valja izdrzat jos 45 min
Znam da je tesko ali neke stvari mozemo popraviti kao na primjer da se Sero rijesi lopte. U federaciji bi sudija svirao faul vjerovatno ali nema ovde moramo se rjesavat lopte brze. I dalje imam dobar osjecaj, hamooooooooooooooo!
-
Guest.1945
Ma hajde platit će Robijasi kaznu.Dobru smo mi lovu uzeli od ove tekme j.ebi ti to.
Laudrup nam je pustio pjesmu.
Laudrup nam je pustio pjesmu.
Al pišu horde da se zviždalo na Vedran Puljic al to ustvari njima se zviždalo kad su krenuli pjevat
Opasno smo se otvorili, treba malo spustit tempo, zadrzavat da dodjemo do daha
Evo Varde, steta sto Jenjic nije Ljajica jednom pokosio i dobio zuti pa onda napolje al eto
Ma sta se pravdas, jebi im mater. Konstantno mi se nalozili, na ove, mi ovo, mi ovakvi, mi onakvi. A sta mi radimo? Stoji uz Čelik na svakoj utakmoci i punimo stadion. Obaramo rekorde i postavljamo standarde.
- Zenicanin988