NK Čelik
Re: NK Čelik
Znal se koliko se stampalo za zapad osim sezonski, negdje aam nasao podatak da prima oko 6900 stolica, nadam se da je stampano bar 6500 + sezonske
To mozda odmah nakon rata, kad smo svi bili "šlank" i fit...sad je pitanje moze li i 6000 stati
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
hahahahaha ko li je igraca sa br.29 prekrizio ako ne znate o cemu se radi udjite na meridian prva liga na fb
Robija do Tokija

I tunel se sređuje...Nek vide protivnici gdje dolazeRedbull je napisao/la: ↑11 vel 2026, 12:46Aaaa ovo se cekalo, pojma nemate kojinje ovdje potencijal. Svaka cast za upravu i kako reprezentativno izgleda. Gledaj samo ove slikeCrkvice88 je napisao/la: ↑11 vel 2026, 12:39 https://www.facebook.com/share/p/1U1pDpPo2g/
Golemo Boga mi. Hocemo tocionike!!!!!!![]()
Samo mu bezze daju na vaznosti. Jos uvijek mi je vise zao sto je Kalesic otisao nego Telalovic.
Samo Čelik zenički !!!
Auuu to ce biti dobra pricaFRLegioen je napisao/la: ↑11 vel 2026, 13:11I tunel se sređuje...Nek vide protivnici gdje dolazeRedbull je napisao/la: ↑11 vel 2026, 12:46Aaaa ovo se cekalo, pojma nemate kojinje ovdje potencijal. Svaka cast za upravu i kako reprezentativno izgleda. Gledaj samo ove slikeCrkvice88 je napisao/la: ↑11 vel 2026, 12:39 https://www.facebook.com/share/p/1U1pDpPo2g/
Golemo Boga mi. Hocemo tocionike!!!!!!![]()
![]()
-
prisonbreak
Jel moguce da smo im ovoliki trn u oku?
Jel toliki problem sto se Celik diže? Ja ne vjerujem
Jel toliki problem sto se Celik diže? Ja ne vjerujem
Sta ćeš brate moj,samo zamolio bih sve da maksimalno izbjegavaju onaj tamo smrdljivi forum.prisonbreak je napisao/la: ↑11 vel 2026, 14:04 Jel moguce da smo im ovoliki trn u oku?
Jel toliki problem sto se Celik diže? Ja ne vjerujem![]()
Dzaba ulazite u rasprave,gubite vrijeme samo a nema poente nikakve.
Sve je lijepo fino kad si donji u kanalu, svi te tapšu po leđima, al ono hinjski.prisonbreak je napisao/la: ↑11 vel 2026, 14:04 Jel moguce da smo im ovoliki trn u oku?
Slavni, legendarni, jedan od najvećih večeras postavlja rekord najposjećenije utakmice ove sezone u BiH. Pazi sad ovo, nakon ove utakmice, naša posjeta prvenstvo + kup u prosjeku će biti veća od posjete sarajeva, zrinjskog i borca u ligi i evropi
Znaju i oni da je ovo tek početak, znamo i mi i zato im je svima prpa
Svaka cast upravi i svim ljudima u i oko kluba za brendiranje zapada. Nadam se da je ovo samo pocetak.
Tako ti je i u zivotu, jesi li donji svi te tapsu i ti fin. A kad uspijes ne moze te gledati.Truhlo je napisao/la: ↑11 vel 2026, 14:10Sve je lijepo fino kad si donji u kanalu, svi te tapšu po leđima, al ono hinjski.prisonbreak je napisao/la: ↑11 vel 2026, 14:04 Jel moguce da smo im ovoliki trn u oku?
Slavni, legendarni, jedan od najvećih večeras postavlja rekord najposjećenije utakmice ove sezone u BiH. Pazi sad ovo, nakon ove utakmice, naša posjeta prvenstvo + kup u prosjeku će biti veća od posjete sarajeva, zrinjskog i borca u ligi i evropi![]()
Znaju i oni da je ovo tek početak, znamo i mi i zato im je svima prpa![]()
Zato kad smo u kantonu bili, nisam nikad dao da mi neko prica eto da se spasite, da ovo, da ono... ma mrs u pm, nemoj da me iko sazaljeva, mi smo krivi sto smo u kantonu i pokusurit cemo za to. Ponos nema cijene!
A o mudima koja smo imali da krenemo od zadnje lige i ovo sve da prodjemo sto smo prosli, nece niko i nikad imati !
Zato ćemo biti i u dokumentarcuRedbull je napisao/la: ↑11 vel 2026, 14:21Tako ti je i u zivotu, jesi li donji svi te tapsu i ti fin. A kad uspijes ne moze te gledati.Truhlo je napisao/la: ↑11 vel 2026, 14:10Sve je lijepo fino kad si donji u kanalu, svi te tapšu po leđima, al ono hinjski.prisonbreak je napisao/la: ↑11 vel 2026, 14:04 Jel moguce da smo im ovoliki trn u oku?
Slavni, legendarni, jedan od najvećih večeras postavlja rekord najposjećenije utakmice ove sezone u BiH. Pazi sad ovo, nakon ove utakmice, naša posjeta prvenstvo + kup u prosjeku će biti veća od posjete sarajeva, zrinjskog i borca u ligi i evropi![]()
Zato kad smo u kantonu bili, nisam nikad dao da mi neko prica eto da se spasite, da ovo, da ono... ma mrs u pm, nemoj da me iko sazaljeva, mi smo krivi sto smo u kantonu i pokusurit cemo za to. Ponos nema cijene!
A o mudima koja smo imali da krenemo od zadnje lige i ovo sve da prodjemo sto smo prosli, nece niko i nikad imati !
COPA90 još jedna priča iz ZeniceFRLegioen je napisao/la: ↑11 vel 2026, 14:27Zato ćemo biti i u dokumentarcuRedbull je napisao/la: ↑11 vel 2026, 14:21Tako ti je i u zivotu, jesi li donji svi te tapsu i ti fin. A kad uspijes ne moze te gledati.Truhlo je napisao/la: ↑11 vel 2026, 14:10
Sve je lijepo fino kad si donji u kanalu, svi te tapšu po leđima, al ono hinjski.
![]()
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54