Na koliko smo clanova nagurali, zadnje je bilo oko 980 kako sam vidio
NK Čelik
Re: NK Čelik
Svaki dan napredak, pa da je za milimetar 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
U Šibici i Fan shopu rasprodan zapad, možda ne bi bilo loše donijeti u ta dva mjesta po kontingent ulaznica iz objekata gdje ulaznice slabije idu. Ipak su Šibica i Fan shop dva udarna mjesta gdje najvise ljudi kupuje ulaznice. Glupo da se vraćaju bez nje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Evo sad na pressu rekli sto oni znaju da je prodano oko 6000 ulaznica. Danas i sutra tokom dana da ce to vecina otici. Oni sto misle doci pred utakmicu i kupiti ulaznicu, mogli bi ostat bez iste.
Šta kažete za brojku od 6000+ prodatih do sada? Plus sezonske, dobro je što ima skoro dan i po do utakmice pa još više dignuti hajp i marketing/objave da se sve proda što je u prodaji. Džaba, mora se jos pojačati hajc da ne bude poluprazan istok 
I prešli smo 1000 članova, upravo vidim prijatelj na fb objavio na fb svoju gdje se vidi broj
I prešli smo 1000 članova, upravo vidim prijatelj na fb objavio na fb svoju gdje se vidi broj
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
1.75 kvota na sarajevu. Ko se iole ozbiljnije kladi zna da je ovo dobra navlakusa. Ide X ko munara
1X za one sa jacim ulogom 
Dize se prasina
Koliko je ova brojka od 6.000 dobra govori cinjenica je protiv goska prodato 8.500, a krcato je bilo.
-
KakhaKaladze
Treba uzeti u obzir da je 900 gostujucih ulaznica sto nije zanemariv broj. Volio bih da se zapad rasproda jer sumnjam da ce istok se popuniti sve dok ima karata za zapad.
-
Guest.1945
Još je radni dan a nije vikend, ko je i mislio ne može doci.Vjerujem da će do večeras puknut zapad u još kojem kafiću.
Sta je sa istokom jel se on sad regularno prodaje ili opet uzzimaju privatnici pa ce djelit jer vidim da se o tome bas ne pise i ne prica
-
Guest.1945
Opšte ludilo u Zenici, večeras u čaršiju u crno-crvenim bojama! 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Jeli ovo nema nigdje video sa pressa?
Gdje ćemo i kad ćemo?
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"