NK Čelik
Re: NK Čelik
Full house zagarantovan 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
3 mjeseca javlja da nece biti kise 11.02
Sta imas vagat,kupite i istok i zapad pa vidis onda gdje ces.
-
Luis Nazario da Lima
Trebao bi klub cestitati rođendan Masicu, mora se malo i na taj nacin podici...Smajlovicu su neki dan a Masicu danas nista.
Apel za marketing
Apel za marketing
Jenjić i Šutković na amaterskim ugovorima, mislio sam da su pro, jer se objavilo da su potpisali na 18 mjeseci.
-
Guest.1945
Klub čeka da bude Loading...80% da objave pa da mi srce stane.
Uglavnom, neki nesmotreniji ljubitelji nogometa bi mogli ostati bez karti, ako se nadaju pred tekmu ih kupiti 
Kolika je pomama nece biti potrebe ni za plakatima po gradu.
Kolika je pomama nece biti potrebe ni za plakatima po gradu.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
ma hajde uvijek se moze neka slika sa drustvenih mreza uzeti i iskoristiti QR kod. Nevjerovatno kako ljudi to ne kontaju
Ovi brdzani i seljaci s Vratnika,Pofalica,Kovaca,Mejtasa i ostalih brda oko Sarajeva kontaju da ce raja doc zbog njih
Pa stadion bi se rasprodo da Liješva mrtva dolazi!
Divovi! Kiturine
Pa GOŠK nije iz Sarajeva pa ga gledalo 10500 ljudi na Bilinom!
Toliko o tome da raja dolazi zbog Sarajeva,raja dolazi zbog Čelika i da se klub finansijski pogura maximalno!
Njih ako dodje 300 bice ih onda 80% brojke sto na sjeveru Koseva ih se sabere
Pa stadion bi se rasprodo da Liješva mrtva dolazi!
Divovi! Kiturine
Toliko o tome da raja dolazi zbog Sarajeva,raja dolazi zbog Čelika i da se klub finansijski pogura maximalno!
Njih ako dodje 300 bice ih onda 80% brojke sto na sjeveru Koseva ih se sabere
Danas je brat sa zvaničnih uzeo nedjelju slobodan dan da bude odmoran za hajp iduća tri danaGuest.1945 je napisao/la: ↑08 vel 2026, 21:32 Klub čeka da bude Loading...80% da objave pa da mi srce stane.
Pošteno
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Zenicanin988
Zeza nas ozvucenje na stadionu kad je himna, zvucnik samo na istoku, i raja na istoku cuje ranije zvuk od raje na zapadu, mozda pola sekunde, sekundu, ali to opet pravi razliku kad je zajednicko pjevanje. Dok je kad repka igra ozvucenje na svim stranama podjednako.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
KakhaKaladze
Po meni samo pustiti trube i prvih par taktova i onda stisati i pustiti navijacima dalje a ne da sw prati razglas.Zenicanin988 je napisao/la: ↑08 vel 2026, 22:11 Zeza nas ozvucenje na stadionu kad je himna, zvucnik samo na istoku, i raja na istoku cuje ranije zvuk od raje na zapadu, mozda pola sekunde, sekundu, ali to opet pravi razliku kad je zajednicko pjevanje. Dok je kad repka igra ozvucenje na svim stranama podjednako.
Upravo to treba @laudrupKakhaKaladze je napisao/la: ↑08 vel 2026, 22:35Po meni samo pustiti trube i prvih par taktova i onda stisati i pustiti navijacima dalje a ne da sw prati razglas.Zenicanin988 je napisao/la: ↑08 vel 2026, 22:11 Zeza nas ozvucenje na stadionu kad je himna, zvucnik samo na istoku, i raja na istoku cuje ranije zvuk od raje na zapadu, mozda pola sekunde, sekundu, ali to opet pravi razliku kad je zajednicko pjevanje. Dok je kad repka igra ozvucenje na svim stranama podjednako.
LimVo likČe
-
PonosniSmogovci
Pa pokušalo se raspe se pjesma na drugoj strofi
Nema eksperimentisanja u srijedu!
Samo Čelik zenički !!!