NK Čelik
Re: NK Čelik
Hoce li se s juga potegnut ona stara, mada je to izgleda izbaceno iz repertoara, "Haloooo... cujete li nas.." 
Prošli put protiv Sarajeva je bilo, vidjeti ćemo
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Bit će zanimljivo i njih sutra gledati protiv Radnika, to će biti jedino pravo mjerilo
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
-
PonosniSmogovci
-
KakhaKaladze
Karte idu ko lude. Obezbjedite bliznje s ulaznicama. Ja sam uzeo desetak komada pa ce ici na olx hahahaha.
Salu na stranu ekipa koja kupuje online treba obratiti oaznju da ce se online prodaja zatvoriti dva dana prije utakmice. To je promjena u odnosu na do sad pa da ne prodje nezapazeno. Vjerujem da tim uprava zeli imat kontrolu i da bude nesto karata i na dan utakmice. Kako bih volio da vidim objavu zapad sold out dan prije utakmice. Najezim se od pomisli na to.
Salu na stranu ekipa koja kupuje online treba obratiti oaznju da ce se online prodaja zatvoriti dva dana prije utakmice. To je promjena u odnosu na do sad pa da ne prodje nezapazeno. Vjerujem da tim uprava zeli imat kontrolu i da bude nesto karata i na dan utakmice. Kako bih volio da vidim objavu zapad sold out dan prije utakmice. Najezim se od pomisli na to.
S jednom pripremnom utakmicom dočekati Sarajevo hmm 
edit: i bolje, ne znaju ni oni ni mi šta da očekujemo
edit: i bolje, ne znaju ni oni ni mi šta da očekujemo
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Baš sam pratio detaljnije zadnja 3 dana. Svaki dan se modeli mjenjaju, vjetrovi u nebesima šibaju sa sjevera i juga, ciklone se sudaraju, neće se znati tačno ni 24 sata pred utakmicu. Jedino što je sigurno da će biti pretoplo za ovo doba godine. Negdje oko 14°C. Ako izbjegnemo kišu idealni preduslovi za spektakl. Kako je početak februara i očekivano da bude minus ili snijeg što bi prepolovilo posjetu možemo reci da imamo ovaj put vremensku prognozu na svojoj strani
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ja se uvijek sjetim scene, kad su robijasi drugi put ponavljali "cujete li nas", sa sjevera stize odgovor "cujeeemooo",a onda robovi "pi..."
A Sarajevo nas je ozbiljno shvatilo, dovode se pojacanja tik pred utakmicu
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
As u rukavu Burek na beka
-
prisonbreak
Jel iko od stranaca registrovan?
Samo King neće protiv Sarajeva igrati
A Amoah ? Piše da je već nastupao za Rudar 45 minuta protiv BSK Banja Luka u KUP-u?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE