Njima na sramotu. Dosta ljudi su i clanovi.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 sij 2026, 12:42Za ovu sada 2026 ne mogu garantovati jer nisam upoznat iskreno ali ti mogu navesti likove poimenično koji su se gurali vazda u prve redove na jugu a nisu bili nikad članovi kluba.Allgunsblazing je napisao/la: ↑22 sij 2026, 12:34 Konkretno znas da od 150 ljudi u prosjeku, dosta njih nije clan kluba?
Članstvo u klubu
- Allgunsblazing
Re: Članstvo u klubu
ODLIČAN POTEZ SA ULAZNICAMA U FAN SHOPU! Odličan!
Sad nagaziti s prodajom ulaznica,reklame pucat,obavjesti,pozive za dolazak i da se rasproda sve do prvog februara! Ponekad objaviti i koliko je karti prodano jer samo te objave tjeraju ljude da pozure kupiti ulaznicu!
10500 ljudi bilo protiv Goška a nemamo ni 1000 clanova!
12000 bit ce protiv Sarajeva od toga 11000 nece biti clanovi.
Brojke vam sve kazu kakvi su zenicani kad je dat lovu za svoj Čelik!
Dalje je sve bespotrebno i komentarisat bilo sta u vezi dobrovoljnog uclanjenja! Svako ko ide na tekmu a nije clan za mene on nije Robijas nego obicni usrani RUTONJA!!!
Sad nagaziti s prodajom ulaznica,reklame pucat,obavjesti,pozive za dolazak i da se rasproda sve do prvog februara! Ponekad objaviti i koliko je karti prodano jer samo te objave tjeraju ljude da pozure kupiti ulaznicu!
10500 ljudi bilo protiv Goška a nemamo ni 1000 clanova!
12000 bit ce protiv Sarajeva od toga 11000 nece biti clanovi.
Brojke vam sve kazu kakvi su zenicani kad je dat lovu za svoj Čelik!
Dalje je sve bespotrebno i komentarisat bilo sta u vezi dobrovoljnog uclanjenja! Svako ko ide na tekmu a nije clan za mene on nije Robijas nego obicni usrani RUTONJA!!!
846
Ide uclanjenje, ko djeca iz skole.
Ide uclanjenje, ko djeca iz skole.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
RutonjasaZapada
Nemojte propustiti da ispunite svoju dužnost i da se UČLANITE!
Nezaustavljivo idemo prema ispunjenju cilja,
a to ječlanova prije prve zvanične utakmice u 2026. Trenutno smo na
.
Učlaniti se možete svaki dan u našem “Kutku za članove” u Fan shopu na stadionu od 12-18 sati, ili online 24/7 na
https://nkcelik.ba/clanstvo/
Ukoliko to uradite u shopu, odmah na licu mjesta dobijate člansku karticu i poklon paket, a ukoliko to uradite online, onda vam kartica i paket stižu online.
Srcem svim svi za ČELIK![]()
Još stotinjak članova i 1000+
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
901 clan do sad. Nezavisni izvor
U prijevodu peta kolona
U prijevodu peta kolona
Ocito imamo istih prijatelja na drustvenim mrezama
Samo Čelik zenički !!!
Milja do Sarajva glat 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Zanimljivo da je i oko 700 učlanjenih u Robijaše. Očekuje nas jak jug protiv Sarajeva 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Podjednako vazna vijesti. Bravo i za Robiju!
895
Nesluzbeno, ovaj broj je i veci od 900 ali drzimo se sluzbenih informacija
Nesluzbeno, ovaj broj je i veci od 900 ali drzimo se sluzbenih informacija
Samo Čelik zenički !!!
Članstvo ne smije pasti u drugi plan a palo je, nit' ko refrešuje broj članova niti objavljuje da smo prešli 900 da poguramo još malo preko 1000. Stoji 5-6 dana 895.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
To će se vjerojatno promjeniti kada bude 5 dana do utakmice radi hajpa
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
-
RubikovaKocka
Ma ovo i ako predje 1000 preći će na zor i hajp do Sarajeva i to bi bilo to.
Nije ovo za nas.
Nije ovo za nas.