NK Čelik
-
KakhaKaladze
Re: NK Čelik
Sve u svemu ja zadovoljan. Po mom misljenju prva postava za Sarajevo je postava iz prvog poluvremena s tim da se zamjene Hodzic i Amoah.
Za prvenstvo ce Masetic i Sijamija morat na klupu a umjesto njih Hodzic i Jamakovic.
Za prvenstvo ce Masetic i Sijamija morat na klupu a umjesto njih Hodzic i Jamakovic.
Silovali smo ih drugo poluvrijeme. Mašetić 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
prisonbreak
Danas je trener mogao shvatiti neke stvari Hodzic nije za zadnjeg veznog vec iskljucivo za stopera, takodjer Delic ne pokazuje ono sto bi trebao pokazivati.
Odlicno drugo poluvrijeme.
Odlicno drugo poluvrijeme.
Druze il mi ne gledamo istu utakmicu il ti nemas blage veze o fudbalu. Amoah je strasan igrac za ovu ligu, okretan je, ima dobar pregled igre, dodavanja kroz sredinu da ne pricam
Dize se prasina
Vidi se da su neuigrani, sto je i logicno za ovaj period priprema. Raduje fizicka sprema, cini se da su bas jaki. Nadam se da ce do Sarajeva i igra doci na svoje, malo vezni red skripi u kreaciji, pa nema nesto lopti za napadace. Odbrana dobra, iako smo primili dva gola. Generalno samo zadovoljan ovom utakmicom.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Sta li je on gledao, kakav protok lopte kad igra Amoah, a ona dodavanja kroz sredinu stvarno bi mogao biti top pojacanje
Gledao sam samo drugo poluvrijeme i mogu biti zadovoljan. Nije spektakularno, ali kako su znali igrati na pripremama nije toliko lose. Pojedinacno bih pohvalio Amoaha. Marin i Masetic se imali puno loptu u nogama i nisu bili losi. Jenjica osim par suteva nisam vidio. Steta sto se Palackic nije fizicki razvio jer ima lijep kontakt s loptom.
Sta mislite formaciji 4-4-2. Jamakovic, Masic, Sijamija i Sieh su prirodno centarfori. Sero je to igrao u Gosku. Trebala bi nam 2 jaka igraca u sredini i prilagodba ekipe, ali moglo bi se igrati u nekim utakmicama. Cak mozda i romb, ali nemamo veznih za to dovoljno.
Sta mislite formaciji 4-4-2. Jamakovic, Masic, Sijamija i Sieh su prirodno centarfori. Sero je to igrao u Gosku. Trebala bi nam 2 jaka igraca u sredini i prilagodba ekipe, ali moglo bi se igrati u nekim utakmicama. Cak mozda i romb, ali nemamo veznih za to dovoljno.
Pretjerujete ali eto. Gotivno vam je je tamnoput,ne kazem da je bio losi,nego nista spektakularnoEugen je napisao/la: ↑03 vel 2026, 14:50Sta li je on gledao, kakav protok lopte kad igra Amoah, a ona dodavanja kroz sredinu stvarno bi mogao biti top pojacanje
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 

Masetic i Amoah su najvise pokazali.
King je za krilo i to sa klupe pa polahko, Vardo je bio dobar kao i Ali
Masic je bio los, a i Hodza je jbg bolji puno na stoperu.
Prvo polivrijeme bas treba popravit
King je za krilo i to sa klupe pa polahko, Vardo je bio dobar kao i Ali
Masic je bio los, a i Hodza je jbg bolji puno na stoperu.
Prvo polivrijeme bas treba popravit
Zadnja izmjena: MrAdislic, dana/u 03 vel 2026, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ma amoha ce vam 100% igrati zadnjeg veznog
Jer kada se na posudbu dovode igraci klub iz kojeg dolazi igrac traže da taj igrač bude standardan stavi se čak i u ugovor da igrac mora igrati 70-80% utakmica tako da je i ovdje sigurno slučaj
Jedno povrede i to
Po meni drugo pol.daleko bolje ali tek je prva pripremne ne sikiram se uopšte
Jer kada se na posudbu dovode igraci klub iz kojeg dolazi igrac traže da taj igrač bude standardan stavi se čak i u ugovor da igrac mora igrati 70-80% utakmica tako da je i ovdje sigurno slučaj
Jedno povrede i to
Po meni drugo pol.daleko bolje ali tek je prva pripremne ne sikiram se uopšte
Gledamo istu,nego ti fudbalski znalac,ja neznalica. Prosto
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 

Sta je tacno problem? Sve ekipe registruju strance. Je li mi imamo trenutno neke posebne probleme s kojima se drugi klubovi ne suocavaju pa je upitna registracija stranaca mjesec dana pred Sarajevo koliko su tu ili koliko se znalo da ce biti?
- Allgunsblazing
Meni ta pozicija ofanzivnog veznog uopste nije briga. Ukoliko se Jenjic i Amoah lijepo uklope, ispred njih moze igrat i Medjuseljac ili Palackic (zbog osjecaja za gol) ako vec Delica ne bude islo. Bitno je da smo kompaktni u sredini, sto i jesmo sa ovim igracima. Ako Jenjic i Amoah budu na nivou, moze Bojan komotno izabrati nekog sa juzne tribine i postaviti ispred njih.
I grihota da jedan ovakav Masetic mora bit na klupi.
Joj Amoaha igračine,King se prepo previše vidi se na njemu,al polahko doce i na svoje,nadam se.
Joj Amoaha igračine,King se prepo previše vidi se na njemu,al polahko doce i na svoje,nadam se.
-
KakhaKaladze
I da ne prodje nezapazeno. Od 24 igraca svi su dobili minute osim Burekovica i Spahica. S obzirom da se od Spahica ne ocekuje previse u odnosu na konkurenciju na njegovoj poziciji, to mi je dijelom ocekivano. A za Burekovica cu rec da mu ne halalim ako je marku uzeo od Celika za dosadasnji angazman.