Možda će ulaziti u 2. poluvremenu
NK Čelik
Re: NK Čelik
Samo da ne budemo defanzivni protiv Sarajeva...
Nemoj da nam se Zrinjski ponovi
Nemoj da nam se Zrinjski ponovi
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
-
KakhaKaladze
Prije nego sto krene, igramo protiv solidne ekipe, u pola priprema, necu da cujem kuknjavu poslije tekme.
Rasuli su ŠirokiKakhaKaladze je napisao/la: ↑03 vel 2026, 13:04 Prije nego sto krene, igramo protiv solidne ekipe, u pola priprema, necu da cujem kuknjavu poslije tekme.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
500 ljudi na streamu, to znaci 500 ljudi nista ne radi na svom poslu 
I mi smo na konopcimalaudrup je napisao/la: ↑03 vel 2026, 13:20Rasuli su ŠirokiKakhaKaladze je napisao/la: ↑03 vel 2026, 13:04 Prije nego sto krene, igramo protiv solidne ekipe, u pola priprema, necu da cujem kuknjavu poslije tekme.
Pripremne utakmice su jedno, a takmicarske drugo, mozda i nije lose da izgubimo ovu utakmicu pa da ovi iz Sarajeva misle da ce nas rasuti u srijedu. Vidjet cemo jos je puno do pocetka sezone, imamo finu ekipu, bice to sve dobro, ovo protiv Sarajeva sta god bude, ta utakmica je nagrada za sjajnu proslu polusezonu
Nama je prva utakmica oni su na kraju priprema.
Ali vidi se ono što svi znamo da je Hodžić igrač manje u vezi za razliku od stopera gdje je top.
1 pas tačan od 6-7.. nema veze ovdje da ista kreira.
I da odlican i jak tempo ovih 35 minuta..
Ali vidi se ono što svi znamo da je Hodžić igrač manje u vezi za razliku od stopera gdje je top.
1 pas tačan od 6-7.. nema veze ovdje da ista kreira.
I da odlican i jak tempo ovih 35 minuta..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Imat će o čemu razgovarati za ručkom 
Stara boljka, zadnji vezni i to sto smo uzasno spora ekipa al bice bolje nadamo se ali ovi su bolji od nas za klasu bez obzira na period priprwma s obzirom da je nasa ekipa pa skoro pa ista
-
KakhaKaladze
Mene najvise brine ono sto sam govorio cijelu proslu polusezonu. Masetic dijagonala. Bez ikakve potrebe se forsira i gubi se sirina u napadu i izmedju ostalog primas go iz takvog pokusaja. Ovo ostalo mi je sve ocekivano. Noge teske svaki prijem metar od nogu, dosta izgubljenih lopti i nepreciznih dodavanja. To su sve ocekivane stvari.
Ne znam kvalitetu Croatie, vidim samo kakvi su u ligi, ali ovo sto mi igramo blago receno je katastrofalno
-
KakhaKaladze
Šerex najbolji po meni,Sijamiju nisam vidio da je primio loptu.
Al opet prijateljska je,kad bi 10 0 izgubili jebes ga.
Al opet prijateljska je,kad bi 10 0 izgubili jebes ga.