Otkud sad Međugorjephillies je napisao/la: ↑03 vel 2026, 09:00Pa ne znas prave ljudelaudrup je napisao/la: ↑03 vel 2026, 08:41A što se streama tiče nema nikakvih zvaničnih informacijaKontras'88 je napisao/la: ↑03 vel 2026, 08:40
Ja se izvinjavam na spamu, al stvarno nisam našao gdje piše za termin utakmice, hvala.![]()
![]()
edit: vidim da Croatia Zmijavci nisu radili stream![]()
NK Čelik
Re: NK Čelik
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Mozda typo, mozda zamjena termina. Ne znam ni ja sve 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ovo novinarstvo nam slabo informisano 
Opustio nas direktor kluba
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Daj stream daj stream i nikog nigdje 
Ovo ide odmah prvih 11 za Sarajevo uigravanje. To je ta postava. Medjutim na jednom mjestu ne stojimo dobro. Hodzić je vrhunski stoper, izrastao medju 3 u ligi. Čisti sve moguće i nemoguće. Uz Horića i Mašetića najveci krivac sto nam ko rijetko prilike moze napraviti. Ali kada god je bio postavljen na poziciju u vezu to je završilo katastrofalno.
Ne mozes ti Nemanju Vidica staviti na mjesto Skolsa..nece se nikad snaci.
Ne mozes ti Nemanju Vidica staviti na mjesto Skolsa..nece se nikad snaci.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Šef otišao kući, lagano se pali stream u 13:00 
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Sve je stvar ko će ti biti na raspolaganju protiv Sarajeva. Ova postava nezadovoljava propise 1. lige FBiH tako da neće sigurno biti protiv Travnika ovako. . Ako Amoah bude spreman i imao pravo nastupa za KUP siguran sam da će i on igrati. Tako da, ko će mu ga znati 
Pitanje je hoce li Amoah moci igrat protiv Sarajeva zato i ide Hodza u vezu jer nema ko buduci da ces vecinom biti iza lopte Hodza tu moze biti od koristi u defanzivi...
Gledat će i pitari stream treba nesto sakriti i od njih 
Amoah da ima pravo nastupa vjerovatno bi bio danas u startnoj ekipi. Ovo je skoro pa kao generalka..7-8 dana je do prve zvanično utakmice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Ovo ovako protiv Sarajeva ok ali mi ako cemo napadat u ligi a trebali bi Hodzic definitivno nije za zadnjeg veznog jer on zaista nezna povezat i prenosit loptu do vezni ili krila ali na stoperu je neprikosnoven a i nema ovde 3 u21 tako da bice tu izmjena
Zadnja izmjena: Cinvict35, dana/u 03 vel 2026, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.