NK Čelik
-
RealMadrid
Re: NK Čelik
Kako bi valjao jedan prijenos iz Međugorja sutra. 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
-
KakhaKaladze
Ja kolko sam cuo ima sanse da bude stream sutra.
- limvolikce
- 12. igrač
Prijedlog za narednu anketu: Ko će na proljeće da bljesne?
Amoah
King
Šero
Sijamija
Mašić
Šutković
Hodžić
Sivac
Jenjić
Delić
...
Amoah
King
Šero
Sijamija
Mašić
Šutković
Hodžić
Sivac
Jenjić
Delić
...
Ovo s jugom mi nije jasno, tipa ima 600-700 clanova toliko ce biti i karti, al u slucaju sve se rasproda istok zapad i kao nece pustiti ljude na jug. Klub tim gubi 12 000 KM taj model moze za manje utakmice za derbije nesto drugacije mora. U svakom slucaju volio bi da nas preko 1000 bude na jugu
Sero i Delic su ostali duzni prvu polusezonu oni ako se dignu za 30% mi necwmo imat nerjeseno icemo 13 od 13 pobjedalimvolikce je napisao/la: ↑02 vel 2026, 21:38 Prijedlog za narednu anketu: Ko će na proljeće da bljesne?
Amoah
King
Šero
Sijamija
Mašić
Šutković
Hodžić
Sivac
Jenjić
Delić
...
Treba se 100 puta ponovit, jug je za Robijase bilo to 300 ili 3000, izvoli uzet clansku Robijasa i bujrum na jug ovu i svaku narednu tekmuRob88 je napisao/la: ↑02 vel 2026, 22:24Ovo s jugom mi nije jasno, tipa ima 600-700 clanova toliko ce biti i karti, al u slucaju sve se rasproda istok zapad i kao nece pustiti ljude na jug. Klub tim gubi 12 000 KM taj model moze za manje utakmice za derbije nesto drugacije mora. U svakom slucaju volio bi da nas preko 1000 bude na jugu
Ja tipujem na Masica da ce imati samo takvu polusezonu. Mislim da smo bolji nego proslu polu sezonu sto njemu otvara prostor da se skoncentrise samo na gol a ne kao proslu polusezonu da mora da se vraca 40-50 metara po svaku loptu. Imam osjecaj da bi mogao uduplati svoj saldo.limvolikce je napisao/la: ↑02 vel 2026, 21:38 Prijedlog za narednu anketu: Ko će na proljeće da bljesne?
Amoah
King
Šero
Sijamija
Mašić
Šutković
Hodžić
Sivac
Jenjić
Delić
...
Masic i da igra s Barcinom vezom on bi se spustao jer je takav igrac i to njegov stil.habuba je napisao/la: ↑03 vel 2026, 05:52Ja tipujem na Masica da ce imati samo takvu polusezonu. Mislim da smo bolji nego proslu polu sezonu sto njemu otvara prostor da se skoncentrise samo na gol a ne kao proslu polusezonu da mora da se vraca 40-50 metara po svaku loptu. Imam osjecaj da bi mogao uduplati svoj saldo.limvolikce je napisao/la: ↑02 vel 2026, 21:38 Prijedlog za narednu anketu: Ko će na proljeće da bljesne?
Amoah
King
Šero
Sijamija
Mašić
Šutković
Hodžić
Sivac
Jenjić
Delić
...
Ja se nadam da ce igraci koji su predvidjeni da igraju Premijer ligu napredovati, pogotovo ovi mladji.
-
Kontras'88
U koliko je danas utakmica, hoce li bit prenos?
U toku boravka u Hercegovini, naša ekipa će odigrati dva pripremna meča. Prvi već sutra (u utorak) u 13 sati protiv ekipe NK Croatia Zmijavci, a drugi u petak protiv ekipe NK Međugorje, a obe utakmice će biti odigrane u trening centru u Međugorju.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
-
Kontras'88
Ja se izvinjavam na spamu, al stvarno nisam našao gdje piše za termin utakmice, hvala.
A što se streama tiče nema nikakvih zvaničnih informacijaKontras'88 je napisao/la: ↑03 vel 2026, 08:40Ja se izvinjavam na spamu, al stvarno nisam našao gdje piše za termin utakmice, hvala.![]()
![]()
edit: vidim da Croatia Zmijavci nisu radili stream
Pa ne znas prave ljudelaudrup je napisao/la: ↑03 vel 2026, 08:41A što se streama tiče nema nikakvih zvaničnih informacijaKontras'88 je napisao/la: ↑03 vel 2026, 08:40Ja se izvinjavam na spamu, al stvarno nisam našao gdje piše za termin utakmice, hvala.![]()
![]()
edit: vidim da Croatia Zmijavci nisu radili stream
Uglavnom trebalo bi poceti u 13:00. Sad jesu li pogrijesili pa nisu stavili ove Zmijavce u najavu, ne znam.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."