NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

U slučaju ovjere prvog mjesta u Tuzli dolazite li pred istok BP da dočekamo igrače u velikom broju?

Anketa traje do: 15 svi 2026, 21:41.

Da, neka Zenica gori, zaslužili smo!
18
58%
Ne, ali dolazim na zvaničnu proslavu protiv Igmana.
13
42%

Ukupno glasova: 31

Brotherze
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Brotherze »

phillies je napisao/la: 30 sij 2026, 22:39 Prvo da zapad savlada paljenje lampe na mobitelu kad Laudrup dadne znak :D Koreografija je level iznad :D

Haha dobro si, ni to jos nije savladano.
Stavis npr kartone na stolice koje treba na znak podignuti i kakvih pacijenata ima to bi uzelo i premjestilo, ili bi ostali sjedit na njima haha.

Obavezno upustvo neko napisat i objasnit pojedinim debilima sta treba radit ako se vec sta bude planiralo.

Al kako neko rece necemo mi to ovdje organizovat ali mozemo pomoci ako se budu skupljala sredstva.
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

phillies je napisao/la: 30 sij 2026, 22:39 Prvo da zapad savlada paljenje lampe na mobitelu kad Laudrup dadne znak :D Koreografija je level iznad :D
Kad je bilo prvo paljenje lampica na telefonu ja kliknem 10x zaredom da mi slika telefon sa blicom.Kaze momak koji stajao do mene svom ahbabu do njega, ovaj je izgleda naograjisao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slika
macak_

Post Postao/la macak_ »

Svi koji sjede na crnim stolicama upale lampu i to je to
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

Apex je napisao/la: 30 sij 2026, 22:30 Zamisli preko cijelog zapada GAZI PITARE :srednjak: :srednjak: :srednjak:
Nisu vrijedni toga
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Daj na zapad 6 hiljada crnih i crvenih balona i rješeno :D
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Apex je napisao/la: 30 sij 2026, 22:30 Zamisli preko cijelog zapada GAZI PITARE :srednjak: :srednjak: :srednjak:
Zamisli saberes 5000 km da napises gazi pitare?!
Pa bolje napisat zasto dadosmo 5000 jesmo majmuni :mrgreen:
Apex

Post Postao/la Apex »

Zamorano je napisao/la: 31 sij 2026, 07:27
Zamisli saberes 5000 km da napises gazi pitare?!
Pa bolje napisat zasto dadosmo 5000 jesmo majmuni :mrgreen:
Vrijedi to i vise para
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 🖤❤️
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Sarajevo igra ocajno sve pripremne utakmice. Izgleda da su se dobro pogubili.
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Ruka mi otpadne dok svi popale :D :lol:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ma sakupio bi se keš za koreografiju u kratkom periodu, samo organizaciju fino uštimati.Upalio bi se zenički inat.
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Samo da se zapad hoće emancipovat da se ne spominju gosti 99% utakmice nego da navijamo za naš Čelik i da nam svi zavide na tome :like:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

laudrup je napisao/la: 31 sij 2026, 11:20 Samo da se zapad hoće emancipovat da se ne spominju gosti 99% utakmice nego da navijamo za naš Čelik i da nam svi zavide na tome :like:
Ma bit ce kao uvijek gazi pitare jeb** sarajevo na na na i to je to od zapada pogotovo kad je pun skroz
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Hajmo mi probat skupit pare za okruglu zastavu" Robijaša " na centru igralista prije svake utakmice! To nije koreografija samo za jednu utakmicu ;) To ostaje za svaku domacu utakmicu.Da imamo nesto bas svoje po cemu cemo biti itekako prepoznatljivi ;)
Ima liga prvaka svoj logo lopte u obliku okrugle zastave koju djecaci drze prije svake utakmice. Sarajevo ima dres i jos po neki klub al nama bi bas sjeo " Robijas " na centru! Nesto bas orginalno.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Zamorano je napisao/la: 31 sij 2026, 11:24 Hajmo mi probat skupit pare za okruglu zastavu" Robijaša " na centru igralista prije svake utakmice! To nije koreografija samo za jednu utakmicu ;) To ostaje za svaku domacu utakmicu.Da imamo nesto bas svoje po cemu cemo biti itekako prepoznatljivi ;)
Ima liga prvaka svoj logo lopte u obliku okrugle zastave koju djecaci drze prije svake utakmice. Sarajevo ima dres i jos po neki klub al nama bi bas sjeo " Robijas " na centru! Nesto bas orginalno.
Eh bravo,za ovo se slažem,dosta klubova ima svoj dres na centru,pa čak i Stupcanica ima.
Pa zašto onda i mi ne bi grb Robijasa na centru.
Apex

Post Postao/la Apex »

R0B1J4SH je napisao/la: 31 sij 2026, 11:43
Zamorano je napisao/la: 31 sij 2026, 11:24 Hajmo mi probat skupit pare za okruglu zastavu" Robijaša " na centru igralista prije svake utakmice! To nije koreografija samo za jednu utakmicu ;) To ostaje za svaku domacu utakmicu.Da imamo nesto bas svoje po cemu cemo biti itekako prepoznatljivi ;)
Eh bravo,za ovo se slažem,dosta klubova ima svoj dres na centru,pa čak i Stupcanica ima.
Pa zašto onda i mi ne bi grb Robijasa na centru.
Moze i tako nesto i neka ro bude zahvala od Zenice Robiji za sve ucinjeno za Čelik
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 🖤❤️
Odgovori