Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
phillies je napisao/la: ↑30 sij 2026, 22:39
Prvo da zapad savlada paljenje lampe na mobitelu kad Laudrup dadne znak Koreografija je level iznad
Haha dobro si, ni to jos nije savladano.
Stavis npr kartone na stolice koje treba na znak podignuti i kakvih pacijenata ima to bi uzelo i premjestilo, ili bi ostali sjedit na njima haha.
Obavezno upustvo neko napisat i objasnit pojedinim debilima sta treba radit ako se vec sta bude planiralo.
Al kako neko rece necemo mi to ovdje organizovat ali mozemo pomoci ako se budu skupljala sredstva.
Prvo da zapad savlada paljenje lampe na mobitelu kad Laudrup dadne znak Koreografija je level iznad
Kad je bilo prvo paljenje lampica na telefonu ja kliknem 10x zaredom da mi slika telefon sa blicom.Kaze momak koji stajao do mene svom ahbabu do njega, ovaj je izgleda naograjisao
Ruka mi otpadne dok svi popale
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Samo da se zapad hoće emancipovat da se ne spominju gosti 99% utakmice nego da navijamo za naš Čelik i da nam svi zavide na tome
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
laudrup je napisao/la: ↑31 sij 2026, 11:20
Samo da se zapad hoće emancipovat da se ne spominju gosti 99% utakmice nego da navijamo za naš Čelik i da nam svi zavide na tome
Ma bit ce kao uvijek gazi pitare jeb** sarajevo na na na i to je to od zapada pogotovo kad je pun skroz
Hajmo mi probat skupit pare za okruglu zastavu" Robijaša " na centru igralista prije svake utakmice! To nije koreografija samo za jednu utakmicu To ostaje za svaku domacu utakmicu.Da imamo nesto bas svoje po cemu cemo biti itekako prepoznatljivi
Ima liga prvaka svoj logo lopte u obliku okrugle zastave koju djecaci drze prije svake utakmice. Sarajevo ima dres i jos po neki klub al nama bi bas sjeo " Robijas " na centru! Nesto bas orginalno.
Zamorano je napisao/la: ↑31 sij 2026, 11:24
Hajmo mi probat skupit pare za okruglu zastavu" Robijaša " na centru igralista prije svake utakmice! To nije koreografija samo za jednu utakmicu To ostaje za svaku domacu utakmicu.Da imamo nesto bas svoje po cemu cemo biti itekako prepoznatljivi
Ima liga prvaka svoj logo lopte u obliku okrugle zastave koju djecaci drze prije svake utakmice. Sarajevo ima dres i jos po neki klub al nama bi bas sjeo " Robijas " na centru! Nesto bas orginalno.
Eh bravo,za ovo se slažem,dosta klubova ima svoj dres na centru,pa čak i Stupcanica ima.
Pa zašto onda i mi ne bi grb Robijasa na centru.
Zamorano je napisao/la: ↑31 sij 2026, 11:24
Eh bravo,za ovo se slažem,dosta klubova ima svoj dres na centru,pa čak i Stupcanica ima.
Pa zašto onda i mi ne bi grb Robijasa na centru.
Moze i tako nesto i neka ro bude zahvala od Zenice Robiji za sve ucinjeno za Čelik
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši