NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
64%
NE
5
13%
ISTA JE
9
23%

Ukupno glasova: 39

Redbull
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

Cinvict35 je napisao/la: 29 sij 2026, 12:40 Kako ide o o za online karte npr za ove iz dijaspore i sl da li one ulaze u kapacitet stadiona pa se oduzima od papirni karti ili sta.Pitam jer ima dosta online krti cw kupit a nece na zapad i onda na ovakvim tekmama ostaje mjesta ako se stampa tacan broj karti i online karti ako me razumijete sta hocu rec.
Mozda ima opcija nisam ulazio ali da kad se kupi karta on line da ima klik dolazim ili ne dolazim da bi se ta stolica odnosno karta mogla dodatno odstampat i pustit u prodaju.Da se ne desi ode 1000 ulaznica online zapad a niko ne popuni taj vakum jer se stampalo i izbacilo online i prodalo tacno 6900 koliko prima otprilike zapad
Ja ti kazem, zapad je u neogranicenim kolicinama :mrgreen:
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Redbull je napisao/la: 29 sij 2026, 12:42
Cinvict35 je napisao/la: 29 sij 2026, 12:40 Kako ide o o za online karte npr za ove iz dijaspore i sl da li one ulaze u kapacitet stadiona pa se oduzima od papirni karti ili sta.Pitam jer ima dosta online krti cw kupit a nece na zapad i onda na ovakvim tekmama ostaje mjesta ako se stampa tacan broj karti i online karti ako me razumijete sta hocu rec.
Mozda ima opcija nisam ulazio ali da kad se kupi karta on line da ima klik dolazim ili ne dolazim da bi se ta stolica odnosno karta mogla dodatno odstampat i pustit u prodaju.Da se ne desi ode 1000 ulaznica online zapad a niko ne popuni taj vakum jer se stampalo i izbacilo online i prodalo tacno 6900 koliko prima otprilike zapad
Ja ti kazem, zapad je u neogranicenim kolicinama :mrgreen:
:lol:

Djeca do 12 godina u rukama se moraju držat
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Mislim da ne moze tako. Neces pustiti u opticaj vise karata nego sto je kapacitet stadiona, niti smijes (valjda).
Lupam sad, npr za zapad imas 7000 karata, pet hiljada papirnih, a dvije hiljade online. Pa kojih prvo nestane :)

Za momke koji dolaze sa strane savjetujem da iskoriste online opciju, da ih na dan utakmice ne zatekne situacija da nema vise karata. Jer vrlo je moguce da ce ovo biti u rangu reprezentacije jagma za karte :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

phillies je napisao/la: 29 sij 2026, 12:56 Mislim da ne moze tako. Neces pustiti u opticaj vise karata nego sto je kapacitet stadiona, niti smijes (valjda).
Lupam sad, npr za zapad imas 7000 karata, pet hiljada papirnih, a dvije hiljade online. Pa kojih prvo nestane :)

Za momke koji dolaze sa strane savjetujem da iskoriste online opciju, da ih na dan utakmice ne zatekne situacija da nema vise karata. Jer vrlo je moguce da ce ovo biti u rangu reprezentacije jagma za karte :)
Ide OLX lagano ko je pametan :lol:

zezam se
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
phillies
12. igrač

laudrup je napisao/la: 29 sij 2026, 12:34 Nakon više od pola godina ušao sam na onaj tamo forum da vidim šta se dešava, hvala meni što sam nam napravio ovdje forum, kakvi bolesnici tamo kruže čovječe :tobože:

#VratiSeTruhlo
Hvala Vi :srce:

A ozbiljno sta je s Truhlom, jel i on u nekom strajku, kao sto je Avenija bio onomad?
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

phillies je napisao/la: 29 sij 2026, 13:11
laudrup je napisao/la: 29 sij 2026, 12:34 Nakon više od pola godina ušao sam na onaj tamo forum da vidim šta se dešava, hvala meni što sam nam napravio ovdje forum, kakvi bolesnici tamo kruže čovječe :tobože:

#VratiSeTruhlo

A ozbiljno sta je s Truhlom, jel i on u nekom strajku, kao sto je Avenija bio onomad?
Nije ništa najavljivao. A vidim da nije online nikako bio. Moguće da ga je privatno nešto zatrpalo.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Nadam se da ce za utakmicu protiv Sarajeva na zapadu i istoku biti standovi s hranom i picem. Znam da klub ima to na umu i nadam se da ce organizovati do utakmice da to bude na visokom nivou. Ako se od karata ocekuje 80000KM onda od ovoga moze se jos ocekivati barem 15000KM. Naravno, to treba organizovati na visokom nivou. Dosta opcija, brza isporuka, vise standova da ljudi uzivaju, a ne da red stvara nervozu.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

phillies je napisao/la: 29 sij 2026, 13:11

#VratiSeTruhlo

Mozda mu treba otvorit temu ko kad je Avenija pisao na onu o GOSKu haman.
phillies
12. igrač

Pa i Celik je privatno :) moraju se znati prioriteti.

Podrska za kolegu Truhlu.
Samo Čelik zenički !!!

laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

#UzTebeSmoTruhlo
phillies
12. igrač

Danas nista tik-tak tik-tak?
Uprava napolje!
Samo Čelik zenički !!!

Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Baš je mnogo gostiju na temi iz dana u dan, prijavite se na forum barem radi anketa, kada glasa preko 100 ljudi ona je koliko toliko reprezentativna, sada smo na oko 50 aktivnih glasača :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
KenoRob
12. igrač

Post Postao/la KenoRob »

Kad ste spomenuli zastave Liberije i Gane meni odmah kazne u glavi i oporavak svetinje :!:

https://sportsport.ba/fudbal/kazne-zbog-zastava/513574

Apsurd naravno u apsurdistanu. Vjerovatno je OK za federaciju ali za PL i kup nek se zna...
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Ima mjesta da nas je dvjesta hiljada
macak_

Post Postao/la macak_ »

Malo precjenjujete nasu publiku. Bilo je puno bitnijih i vecih utakmica u zadnjih 10-15 godina pa nikad ljudi nisu ostajali pred stadionom, a pogotovo to nisu bile hiljade ljudi.

Bice posjeta kao protiv goska, s tim da ocekujem puniji jug i potpuno pun istok. U zapisniku nekih 12 tisuca i to je to.
Odgovori