NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
64%
NE
5
13%
ISTA JE
9
23%

Ukupno glasova: 39

Redbull
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

Istok ce planuto 100%, a i zapad. Ako je otislo 1000 vecinom online ulaznica, sve je jasno.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

laudrup je napisao/la: 29 sij 2026, 11:17 Informacije koje sam ja dobio je da već otišlo preko 1000 zapada :tobože:

Golemo, 14 dana prije utakmice, zapad će otići sigurno jako brzo, treba ostaviti makar 1000 ulaznica za dan utakmice da ne bi stompedo bio neki prije utakmice :lol:
To se slažem da treba ostaviti na dan utakmice karte za prodaju
Ima nas koji još nisu sigurni iz drugih gradova hoce li moći doći a ako dođemo da ne ostanemo bez karti na dan utakmice i ne mozemo uci na tekmu a prevalimo desetine kilometara taj dan
Znaci poludio bi 🤣🤣
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Almir2018 je napisao/la: 29 sij 2026, 11:59
laudrup je napisao/la: 29 sij 2026, 11:17 Informacije koje sam ja dobio je da već otišlo preko 1000 zapada :tobože:

Golemo, 14 dana prije utakmice, zapad će otići sigurno jako brzo, treba ostaviti makar 1000 ulaznica za dan utakmice da ne bi stompedo bio neki prije utakmice :lol:
To se slažem da treba ostaviti na dan utakmice karte za prodaju
Ima nas koji još nisu sigurni iz drugih gradova hoce li moći doći a ako dođemo da ne ostanemo bez karti na dan utakmice i ne mozemo uci na tekmu a prevalimo desetine kilometara taj dan
Znaci poludio bi 🤣🤣
Ima jug 2650 mjesta neces vani ostati ne ujedaju ljudi a Bit ce ti bolje nego na ostali tribinama 😏
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Redbull je napisao/la: 29 sij 2026, 11:57 Istok ce planuto 100%, a i zapad. Ako je otislo 1000 vecinom online ulaznica, sve je jasno.
Ma sve će planuti, očekuje zapad i istok i stepenice pune, a jug da minimalno tri sektora napuni :pray:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Veliki je interes za utakmicu nema tu dileme, zanima me kako gledate na ovu moguću situaciju. 2 sedmice do utakmice a karti već preko 1000 otišlo a znamo da smo mi sredina gdje velika većina čeka zadnji momenat da ulaznicu kupi pred stadionom..

Šta ako se desi situacija, zapad i istok rasprodani, sjever je cijeli za navijače Sarajeva a jug isključivo za članove Robijaša. Sve pošteno i okej. Međutim van stadiona ostane ljudi bez ulaznice jer ne mogu ni na zapad ni istok a nisu članovi Robijaša da mogu kupiti jug a na jugu neka bude 700 Robijaša ostane 1500 praznih mjesta. A to nisu navijači nego eto neki obicni ljudi sa djecom. Gdje sa njima?

Mi koji smo tu redovno i sve pratimo znamo da nema ulaska na jug ako nisi aktivan član Robijaša i meni je ta odluka super, ne trebaju se miješati simpatizeri i navijači koji 90 minuta pružaju podršku i navijaju, međutim na ovakve utakmice dolazi milion derbi navijača sa svih strana koji to ne znaju. Zato bi trebalo na svakoj objavi koja se tiče prodaje ulaznica posebno naglasiti da ulaz na jug je moguć samo uz aktivnu člansku kartu Robijaša za 2026 godinu.

Možda omogućiti ako se to desi ulazak na jug barem članovima kluba da takvi ne ostanu van stadiona jer u praksi ti imas u slobodnoj prodaji sada samo dvije tribine, nekih 9000 mjesta. Ja sam 1000000% da se to puni do kraja i prije utakmice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Ja očekujem da će ona zgradica iza juga biti ispunjena do posljednjeg mjesta :rock:
slika
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Rutonje sa zapada, nek se vrate na jug i oslobode prostor ljudima sa djecom. Najbolje rjesenje !

Stat ce svi, zapad se prodaje u neogranicenim kolicinama, mozda nece svi imati mjesto za sjediti, al sta je tu je, zivot ide dalje. :D
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Avenija je napisao/la: 29 sij 2026, 12:12 Veliki je interes za utakmicu nema tu dileme, zanima me kako gledate na ovu moguću situaciju. 2 sedmice do utakmice a karti već preko 1000 otišlo a znamo da smo mi sredina gdje velika većina čeka zadnji momenat da ulaznicu kupi pred stadionom..

Šta ako se desi situacija, zapad i istok rasprodani, sjever je cijeli za navijače Sarajeva a jug isključivo za članove Robijaša. Sve pošteno i okej. Međutim van stadiona ostane ljudi bez ulaznice jer ne mogu ni na zapad ni istok a nisu članovi Robijaša da mogu kupiti jug a na jugu neka bude 700 Robijaša ostane 1500 praznih mjesta. A to nisu navijači nego eto neki obicni ljudi sa djecom. Gdje sa njima?
Sve stoji al nece ni svi članovi grupe ići na jug to je sigurno. Imaš dosta ljudi koji su se učlanili tek usput u ugrz kad su se učlanjivali u klub a ići će na drugu tribinu s porodicom.
Trebao bi se naći neki kompromis ako nestane ulaznica slučajno zapad/istok.
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 29 sij 2026, 12:21, ukupno mijenjano 2 puta.
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Redbull je napisao/la: 29 sij 2026, 12:17 Rutonje sa zapada, nek se vrate na jug i oslobode prostor ljudima sa djecom. Najbolje rjesenje !

Stat ce svi, zapad se prodaje u neogranicenim kolicinama, mozda nece svi imati mjesto za sjediti, al sta je tu je, zivot ide dalje. :D
:lol: :lol: :lol:

Ma prodat 10 hiljada zapada :alkohol:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Redbull je napisao/la: 29 sij 2026, 12:17 Rutonje sa zapada, nek se vrate na jug i oslobode prostor ljudima sa djecom. Najbolje rjesenje !

Bravo odlicno ti to rekao a svakako Niko vani nece ostati gdje stane 7000 moze i 8000
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Kad je moglo protiv Fiorentine 33000 ljudi stati može i 15 000 sada :mrgreen: skidaj stolice i štampaj 15 000 :lol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Avenija je napisao/la: 29 sij 2026, 12:24 Kad je moglo protiv Fiorentine 33000 ljudi stati može i 15 000 sada :mrgreen: skidaj stolice i štampaj 15 000 :lol:
Ma može 20k 100% :D
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Nakon više od pola godina ušao sam na onaj tamo forum da vidim šta se dešava, hvala meni što sam nam napravio ovdje forum, kakvi bolesnici tamo kruže čovječe :tobože:

#VratiSeTruhlo
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Apeliram na upravu kluba da već početkom iduće sedmice pokuša organizovati sa gradom i MUPom da se cesta kod zapada naprosto zatvori od najkansije 15h. Mora se i na raju apelirati ranij ulazak i posebno skontsti za sezonske karte da se ne pravi red gdje ne treba. Također i sa parkinzima treba pokušati nešto smisliti jer ako se autima bude vozalo a bude kiša bit će veselo :rock:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Kako ide o o za online karte npr za ove iz dijaspore i sl da li one ulaze u kapacitet stadiona pa se oduzima od papirni karti ili sta.Pitam jer ima dosta online krti cw kupit a nece na zapad i onda na ovakvim tekmama ostaje mjesta ako se stampa tacan broj karti i online karti ako me razumijete sta hocu rec.
Mozda ima opcija nisam ulazio ali da kad se kupi karta on line da ima klik dolazim ili ne dolazim da bi se ta stolica odnosno karta mogla dodatno odstampat i pustit u prodaju.Da se ne desi ode 1000 ulaznica online zapad a niko ne popuni taj vakum jer se stampalo i izbacilo online i prodalo tacno 6900 koliko prima otprilike zapad
Odgovori