Ekipa mislim da je vrijeme se unaprijedi malo forum, dajte nam bar za početak neke nove skinove za forum pa neka sebi svako štima kako hoće pa bar boju samog foruma, ostalo može i kasnije.
Pišite ovdje sve prijedloge pa ćemo odraditi sve što mislite da može unaprijediti rad foruma
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Evo za pocetak, neke skinove da se ubace bar tri do četri kombinacije.I ako je ikako moguce a znam da jeste da kad smo na forumu klikom na header tj. na image i naziv sport bez cenzure vraćamo na portal bilo bi mnogo jednostavnije za krajnje korisnike.
R0b je napisao/la: ↑29 sij 2026, 12:10
i da zaboravio sam, volio bi da mi naziv nika bude u žutoj boji, ne znam imam taj fetish
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
R0b je napisao/la: ↑30 sij 2026, 01:31
Zabraniti citanje postova na forumu, ako nisi registrovani clan istog.Mozda jedna od najvaznijih stvari da se uradi na forumu.
Možda otvorimo neku temu samo za registrovane članove. Hmm, zanimljivo, Morat ću razmislit o tome