NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
64%
NE
5
13%
ISTA JE
9
23%

Ukupno glasova: 39

KakhaKaladze

Re: NK Čelik

Post Postao/la KakhaKaladze »

phillies je napisao/la: 29 sij 2026, 09:55
laudrup je napisao/la: 29 sij 2026, 09:52
Cr7legia je napisao/la: 29 sij 2026, 08:30 Gdje je sad ona anketa za procjenu prelaznog roka kluba, trebaju se ispraviti neke ocjene :lol: :D
Da vidimo prvo đećeko :lol:
Ne otjera ti rutonje sa zapada, to tami korjenje pustilo :)

Ps. Kako se nazivaju stanovnici Gane? Pitam za jarana :)
GanCi hahahahahha
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Cr7legia je napisao/la: 29 sij 2026, 08:30 Gdje je sad ona anketa za procjenu prelaznog roka kluba, trebaju se ispraviti neke ocjene :lol: :D
Uz duzno postovanje nije ova anketa bas nesto,nista ne pokazuje a i raja lupa i vjerovatno 50 ili60% ih ne klikne istinito, npr klika jug a pola ce ih na zapad jos ako bude kise a sve au prilike tako da mjenjaj :mrgreen:
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Cinvict35 je napisao/la: 29 sij 2026, 10:20
Uz duzno postovanje nije ova anketa bas nesto,nista ne pokazuje a i raja lupa i vjerovatno 50 ili60% ih ne klikne istinito, npr klika jug a pola ce ih na zapad jos ako bude kise a sve au prilike tako da mjenjaj :mrgreen:
Neka, bitan je nijet, da vidimo ko će po nijetu gdje :lol:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Screenshot_1.jpg
Screenshot_1.jpg (24.66 KiB) Pogledano 248 puta.
Iako ove ništa ne znači ali idemo pratit.

Evo odmah i prijedlog za klub, jednokratke kabanice da se prodaju na ulazima - marka, dvije :like:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Na stranici kluba fino azuriran Prvi Tim, samo jos da Brunu ubace.

A vidim vec zenicki privrednici koriste Čelikova egzoticna pojacanja i krinz fotomontazu da bi sebi napravili reklamu. Samo da pitam, ako neko zna, da li je restoran Brkic ukljucen u bilo koju sponzorsku kombinaciju sa klubom, pa makar to bio i "Vjerni navijac" opciju?
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

phillies je napisao/la: 29 sij 2026, 10:40 Na stranici kluba fino azuriran Prvi Tim, samo jos da Brunu ubace.

A vidim vec zenicki privrednici koriste Čelikova egzoticna pojacanja i krinz fotomontazu da bi sebi napravili reklamu. Samo da pitam, ako neko zna, da li je restoran Brkic ukljucen u bilo koju sponzorsku kombinaciju sa klubom, pa makar to bio i "Vjerni navijac" opciju?
Klub evropskih manira ne dopušta korištenje imena i grba NK Čelik u promotivne svrhe osim ako ti nije obostrano dogovoreno.

Tako da, ako nije sponzor, vjerujem da je administracija kluba već reagovala. Ako jeste, neka koristi, odlična reklama 8-)
phillies
12. igrač

Pa to hocu reci, ako jeste sto koristis fals kopije, dogovori s klubom, napravi foto shooting orginal pa objavljuj.
Ako nisi, papak si prvo zato sto nisi, onda zato sto se kitis tudjim perjem.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Nera82

Post Postao/la Nera82 »

Sarajvo pada ko klada, bez zeze sad fakat mislim da bi mogli ovo proc a ako budemo furali kup pricu i iduce kolo. A onda malo srece u zdrjebu radnik i i to ako se zalomi eto nas do 2 tekme do evrope ;)
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Ne moze se znati tačna vremenska prognoza duze od 5 dana pogotovo sada krajem zime kada se sudaraju i izmjenjuju južne i sjeverne ciklone iznad našeg područja. @Laudrop nemoj mi posao otimati, bit ćete na vrijeme obaviješteni na vrijeme šta nas čeka za vrijeme utakmice. :D

A dodao bi i da su pripreme koje traju jako bitne, ako se dobro radi, ako imamo sve potrebne uslove, ako su igrači posvećeni, ozbiljni, ako žive kako treba, ako su disciplinovani i daju maksimum na treninzima, ako je dobar plan i program pripremljen od Jusića i Regoje sve to može dignuti ekipu za 30% minimalno. Sada se na pripremama upravo udaraju temelji za svih 13 kola na proljeće.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Avenija je napisao/la: 29 sij 2026, 10:55 Ne moze se znati tačna vremenska prognoza duze od 5 dana pogotovo sada krajem zime kada se sudaraju i izmjenjuju južne i sjeverne ciklone iznad našeg područja. @Laudrop nemoj mi posao otimati, bit ćete na vrijeme obaviješteni na vrijeme šta nas čeka za vrijeme utakmice. :D

A dodao bi i da su pripreme koje traju jako bitne, ako se dobro radi, ako imamo sve potrebne uslove, ako su igrači posvećeni, ozbiljni, ako žive kako treba, ako su disciplinovani i daju maksimum na treninzima, ako je dobar plan i program pripremljen od Jusića i Regoje sve to može dignuti ekipu za 30% minimalno. Sada se na pripremama upravo udaraju temelji za svih 13 kola na proljeće.
:lol: izvini Sladiću, tebi ostavljam :pray:
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Zapad će da plane možda i dan dva prije tekme, pogotovo ako kišu najave.
phillies
12. igrač

Nera82 je napisao/la: 29 sij 2026, 10:53 Sarajvo pada ko klada, bez zeze sad fakat mislim da bi mogli ovo proc a ako budemo furali kup pricu i iduce kolo. A onda malo srece u zdrjebu radnik i i to ako se zalomi eto nas do 2 tekme do evrope ;)
Ako kojim slucajem prodjemo, idemo na pobjednika susreta Velez-Siroki.

Ako ne prodjemo, od ulaznica se mogu organizovati jos neke mini pripreme do pocetka prvenstva:) win win situacija.
Samo Čelik zenički !!!

laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Informacije koje sam ja dobio je da već otišlo preko 1000 zapada :tobože:

Golemo, 14 dana prije utakmice, zapad će otići sigurno jako brzo, treba ostaviti makar 1000 ulaznica za dan utakmice da ne bi stompedo bio neki prije utakmice :lol:
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

laudrup je napisao/la: 29 sij 2026, 11:04
Avenija je napisao/la: 29 sij 2026, 10:55 Ne moze se znati tačna vremenska prognoza duze od 5 dana pogotovo sada krajem zime kada se sudaraju i izmjenjuju južne i sjeverne ciklone iznad našeg područja. @Laudrop nemoj mi posao otimati, bit ćete na vrijeme obaviješteni na vrijeme šta nas čeka za vrijeme utakmice. :D

Tacno ne moze se duze od 3 dana, kakvih 5.Ali imamo aplikaciju i pratimo vrijeme :D

slika
slika
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

R0b je napisao/la: 29 sij 2026, 11:18
laudrup je napisao/la: 29 sij 2026, 11:04

Tacno ne moze se duze od 3 dana, kakvih 5.Ali imamo aplikaciju i pratimo vrijeme :D

slika
:lol: :lol: :lol:

Nedija Sladija
Odgovori