NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa je završila: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
63%
NE
5
13%
ISTA JE
10
25%

Ukupno glasova: 40

goku

Re: NK Čelik

Post Postao/la goku »

Zamorano je napisao/la: 28 sij 2026, 16:50 E sad smo kompletni :D Dobra pojacanja su dovedena i mislim da smo jos jaci nego na pocetku sezone jos + ide se na pripreme do Sarajeva a moguce jos na jedne pripreme od 10tak dana pred prvenstvo! Samo jos da se razduze pojedini igraci i posalju neki na posudbu i to je to za polazak u nedjelju 01.02 u Medzugorje.
E zamoron, ja ti dajem fore tri kola i psovat ces crncima od do :)
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Redbull je napisao/la: 28 sij 2026, 19:18 Ne zanosimo se previse :D
Ovo trenutno sarajevo je gore nego ono prije 2 godine kad smo ih izbacili. Nabacali su imena al tu nema nikakve igre i uigranosti. Ovo sto oni rade je klasicno pranje para. Ja ti garantujem da cemo im bit tvrd orah. 3.8 3.3 1.6 su ti najrealnije kvote za ovaj par. Ako bude na sarajevu na dan utakmice ispod 1.4 kvota vjeruj mi da cemo ih dobit u 90 minuta
Dize se prasina
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

phillies je napisao/la: 28 sij 2026, 17:34 Kad kontam za ovu tekmu protiv pitara, sta cemo i kako cemo (zbog razlike u kvaliteti), odem na proslogodisnju Kup utakmicu kada smo gostovali Borcu i ne mogu shvatiti s kakvim timom smo se mi nosali sa (tad aktuelnim) prvakom BiH.
Pogledaj tih "prvotimaca":
Bajramovic
Bajric
Puce
Martinovic
Dzankovic
Kadric
(sve krampa do krampe sto bi drug Zamorano rekao :D )

pa i Popovic jer tad nije bio u formi koliko se sjecam.

i naravno na klupi, neprevazidjeni Zaimovic.

Ostatak ekipe:
Durmo
Horic
Jusic
Tabakovic

I drzali smo 1:0 (iz neopravdano dosudjenog penala), sve dok Kadric nije dobio crveni. Onda su dali drugi gol, a treci u sudijskoj nadoknadi kad nasi vise nisu mogli meda.

Mislim da sada imamo daleko jaci roster, a Sarajevo mozda u odnosu na onaj Borac da je malo jace. Ne kazem da cemo dobiti tekmu, ali da ce biti neizvjesna tekma, to bi svakako mogla biti.
Stvarno brate kad pogledaš ja ne znam kako smo mi ovo preživili,a držali smo se protiv igrača koji su igrali Europska takmičenja,i to sa neznalicom Zaimovicem u gostima.
Realno gledajući Sarajevo i nas poredit ne možeš ni u snu,al nikad se ne zna izbacili smo ih kad smo DLC bili,nadam se da ćemo i sad.
I zamolio bih Klub ako moze da nam obezbijedi neki stream da odgledamo ove 2 pripremne utakmice,ako može.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ja se na zamaram protiv Sarajeva ni sekunde,realno Sarajevo je puno jace od nas koliko god se mi zanosili.
Treba drzat nulu protiv njih sto duze i onda je sve moguce ,primis li nedo bog rano gol to je gotovo.
Nama liga treba bit prioritet i cilj osvojit i uci a Kup sta bude bude i ne treba se razocarat ako bude poraz.
Pojacanja su dobra kad sve pogledas odlasci i dolasci mislim da smo jaci nego u Jesen.
Golmani i odbrani isto sve ostalo,sad ovo napad i vezni red Amoah i Bruno ne mogu bit slabiji od Telalovica i Kalesica i plus imas Kinga i Sijamiju a mozda dodje jos neko ko ce znat.Imamu finu sirinu igraca sad i dostojne zamjene.
Ovo je odlicno sto mozemo i strance dovodit sad a ne da mora na mjesalicu u Almy kao ranije pa igrat za Celik.Odlicno je sto se ekipa kompletira do Međugorja e sad je do igraca, vala svi su svoje ispunili i grad i uprava koju pohvaljujem a i navijaci ce ispunit svoje.😂😂
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Ja sam prezadovoljan ovim prelaznim rokom
I sto mi je posebno drago što klub na vrijeme doveo igrace da se uigraju
Sto se tice kupa ni ja se ti posebno ne zamaram nek bude sta hoce samo nek ne bude neki težak poraz i da ne bude povreda
A atmosfera ce biti top sigurno pun stadion
Meni je prvenstvo preče sigurno da tu budemo prvi na kraju akobogda
Najvećeg rivala vidim stupcanicu u toj borbi za prvo mjesto
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Pa dobro znao je Zaimovic je dobar trener, znao je fino postaviti ekipu. Druga je stvar sto je nenormalan psihicki
Srce, čast i ponos!
JonSnow
12. igrač

Post Postao/la JonSnow »

R0B1J4SH je napisao/la: 28 sij 2026, 20:11
phillies je napisao/la: 28 sij 2026, 17:34 Kad kontam za ovu tekmu protiv pitara, sta cemo i kako cemo (zbog razlike u kvaliteti), odem na proslogodisnju Kup utakmicu kada smo gostovali Borcu i ne mogu shvatiti s kakvim timom smo se mi nosali sa (tad aktuelnim) prvakom BiH.
Pogledaj tih "prvotimaca":
Bajramovic
Bajric
Puce
Martinovic
Dzankovic
Kadric
(sve krampa do krampe sto bi drug Zamorano rekao :D )

pa i Popovic jer tad nije bio u formi koliko se sjecam.

i naravno na klupi, neprevazidjeni Zaimovic.

Ostatak ekipe:
Durmo
Horic
Jusic
Tabakovic

I drzali smo 1:0 (iz neopravdano dosudjenog penala), sve dok Kadric nije dobio crveni. Onda su dali drugi gol, a treci u sudijskoj nadoknadi kad nasi vise nisu mogli meda.

Mislim da sada imamo daleko jaci roster, a Sarajevo mozda u odnosu na onaj Borac da je malo jace. Ne kazem da cemo dobiti tekmu, ali da ce biti neizvjesna tekma, to bi svakako mogla biti.
Stvarno brate kad pogledaš ja ne znam kako smo mi ovo preživili,a držali smo se protiv igrača koji su igrali Europska takmičenja,i to sa neznalicom Zaimovicem u gostima.
Realno gledajući Sarajevo i nas poredit ne možeš ni u snu,al nikad se ne zna izbacili smo ih kad smo DLC bili,nadam se da ćemo i sad.
I zamolio bih Klub ako moze da nam obezbijedi neki stream da odgledamo ove 2 pripremne utakmice,ako može.
Ne bi da umanjujem našu igru, ali svi smo viđali pun klinac ovakvih ufakmica u kojima favorit ne uspijeva dobit underdoga, pa ga slomi na kraju. Pogotovo u najmeštenom smeću od kupa.
Bitno je da protiv Sarajeva odigramo čvrsto u odbrani, da ne pomislimo da se možemo nadigravati s njima. Treba bit pametan od prve minute.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Malo podgrijati dodatno atmosferu sa brojem prodatih ulaznica.
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

Gdje naručiti zastave Liberije i Gane ? :rock:
Alija Izetbegović Čelik
Sabani_Nonda

Post Postao/la Sabani_Nonda »

asimdemineri je napisao/la: 29 sij 2026, 00:04 Gdje naručiti zastave Liberije i Gane ? :rock:
Temu, još slike igrača na njih možeš postaviti :)
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Sabani_Nonda je napisao/la: 29 sij 2026, 06:26
asimdemineri je napisao/la: 29 sij 2026, 00:04 Gdje naručiti zastave Liberije i Gane ? :rock:
Temu, još slike igrača na njih možeš postaviti :)
E to bi furka bila na Bilinom :D
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

To je to od transfera. :like:
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Gdje je sad ona anketa za procjenu prelaznog roka kluba, trebaju se ispraviti neke ocjene :lol: :D
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Cr7legia je napisao/la: 29 sij 2026, 08:30 Gdje je sad ona anketa za procjenu prelaznog roka kluba, trebaju se ispraviti neke ocjene :lol: :D
Da vidimo prvo đećeko :lol:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

laudrup je napisao/la: 29 sij 2026, 09:52
Cr7legia je napisao/la: 29 sij 2026, 08:30 Gdje je sad ona anketa za procjenu prelaznog roka kluba, trebaju se ispraviti neke ocjene :lol: :D
Da vidimo prvo đećeko :lol:
Ne otjera ti rutonje sa zapada, to tami korjenje pustilo :)

Ps. Kako se nazivaju stanovnici Gane? Pitam za jarana :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori