Najviše volim kad se neko napali ovako. Ljetos Gorki je isto poletio. Podcjnjuje se puno naš tim kao tim, pobjednički duh i sve ostalo što nas krasi od kako su Regoje i Jusić tu. Naš osnovni cilj nije Sarajevo, to je samo dobra uvertira za Travnik-Tomislavgrad-Slobodu, to ako odradimo kako treba, raspored nam se otvara i moglo bi biti sve u našim rukama.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Ti si legenda foruma, ko ti bude smetao samo meni reciBatistutA19 je napisao/la: ↑28 sij 2026, 05:24Flix pretjerujes malo glumis nekog lektora tu sto se neko zajebe dok pise preko mobitela i plus neke izmisljas rijeci ali hajd nebitno.Reko bi covjek da 3 fakulteta imas a nekad takve gluposti valjas da ne bi to reko neko ni sa 4 razreda Osnovne skole..FliX je napisao/la: ↑27 sij 2026, 22:52Ja mogu shvatit da on "nezna hoce li igrac doci" ili "dali ce doci", to srecem stalno kod ljudi, ali ovo "pun sijever" mislim da je samo on na planeti.Crkvice88 je napisao/la: ↑27 sij 2026, 22:46
Bati nas dobri, posteni. Malo na ekavici i ijekavici, a ni ikavica mu nije stranameni nekad tacno mozak prokuha dok desifrujem batijev tekst
Da su 45 njemci kojim slucajem imali batija, vraga bi ih britanci uspjeli desifrovat, svi bismo mi sad na njemackom pricali
Zivio ti nama Bati
Celik se nikad nece ugasiti![]()
Vise ti necu replicirat
Crkvice zivio i ti meni ,vjeruj nekad mi mrsko pisat npr vrijeme lakse mi vreme
Uglavnom ljudi se prave skolovani i pismeni tako sto gledaju da li neko pogresi preko kompa dok pise..Mislim to je van svake pameti.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Nova anketa
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Tik-tak tik-tak tik-tak

Nisu nasi u klubu ranoranioci, oni se ravnaju po EST vremenskoj zoni

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Moze se pojacat koliko hoce,nase je sve da pobjedimo i od njih da izgubimo i zna se ko je sampion
-
Luis Nazario da Lima
Svakako je vec sad sve u nasim rukama, prvi smo sa 3 boda vise, tako da do nas je, ne trebamo se zamarati zujanima jer ce se svako pojacati.samocelik je napisao/la: ↑28 sij 2026, 07:34Najviše volim kad se neko napali ovako. Ljetos Gorki je isto poletio. Podcjnjuje se puno naš tim kao tim, pobjednički duh i sve ostalo što nas krasi od kako su Regoje i Jusić tu. Naš osnovni cilj nije Sarajevo, to je samo dobra uvertira za Travnik-Tomislavgrad-Slobodu, to ako odradimo kako treba, raspored nam se otvara i moglo bi biti sve u našim rukama.
Po mom misljenju bolji igraci su im otisli nego dosli, ali nebitno....sve je u nasim rukama.
Zasto ne zaganjamo Eldara Mehmedovica vezni igrac odazvao se prozivci Slobode ali nije sigurno ocel ostat jest da je dijete Slobode ali opet sigurno nismo sad napredovali da smo ko Sloboda dadnemo mu platu dobru i nas je igro za FK Sarajevo prosle sezone moze se se rec cak i standardno!!!!
Najbolja zamjena za igrace koji su otisli cak bi bila i najbolji transfer do sad!!!!
Najbolja zamjena za igrace koji su otisli cak bi bila i najbolji transfer do sad!!!!
Robija do Tokija

Strpljen spašenLoSin je napisao/la: ↑28 sij 2026, 11:52 Zasto ne zaganjamo Eldara Mehmedovica vezni igrac odazvao se prozivci Slobode ali nije sigurno ocel ostat jest da je dijete Slobode ali opet sigurno nismo sad napredovali da smo ko Sloboda dadnemo mu platu dobru i nas je igro za FK Sarajevo prosle sezone moze se se rec cak i standardno!!!!
- BatistutA19
Recicu ti na kafi kad te vidim ali ti vecinom glavu dignes u nebu i ne vidislaudrup je napisao/la: ↑28 sij 2026, 07:49Ti si legenda foruma, ko ti bude smetao samo meni reciBatistutA19 je napisao/la: ↑28 sij 2026, 05:24Flix pretjerujes malo glumis nekog lektora tu sto se neko zajebe dok pise preko mobitela i plus neke izmisljas rijeci ali hajd nebitno.Reko bi covjek da 3 fakulteta imas a nekad takve gluposti valjas da ne bi to reko neko ni sa 4 razreda Osnovne skole..
Vise ti necu replicirat
Crkvice zivio i ti meni ,vjeruj nekad mi mrsko pisat npr vrijeme lakse mi vreme
Uglavnom ljudi se prave skolovani i pismeni tako sto gledaju da li neko pogresi preko kompa dok pise..Mislim to je van svake pameti.![]()
Nego hoce li danas kakav igrac doci i vijesti bit nekih dobrih